monia i marek 07.03.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Więcej słońca to ponoć dopiero od czwartku Pisałaś, że wiosną ruszacie na budowie. Co teraz w planie? Macie już niemal wszystko, tylko wykończeniówka, tak mi się zdaje... Od czego zaczniecie tegoroczny sezon budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 08.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Jestem, jestem... i jaka tam połowa?!? za oknem śnieg Dzisiaj zakończyłam kolejny życiowy etap - obroniłam mgr Może teraz zacznę myśleć o nowych inspiracjach, ale przez tą zimę nawet mi się nie chce myśleć o wykańczaniu, chyba że siebie Znowu zaspałam , a tu od pięciu dni mgr przed nazwiskiem. Gratuluję serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziękuję Liluś Moniu, na razie nie ruszamy... czekamy na więcej słońca i myślę, że zaczniemy ocieplenie a czy coś więcej to czas pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Po ociepleniu domek od razu zyska na urodzie My chyba nie ruszymy ocieplenia, bo choć mamy część styropianu zakupionego, to jednak obawiam się, że kaski nam braknie, bo chcemy zrobić instalacje, tynki i okna zamówić, a same okna to ponad 30tys.zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no widzisz, a u mnie mimo że okna za 35tys. to i tak był to kompromis, a Ty chociaż masz wymarzone Myślę że niewiele w tym roku uda nam się zrobić, właśnie ze względów finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no widzisz, a u mnie mimo że okna za 35tys. to i tak był to kompromis, a Ty chociaż masz wymarzone Myślę że niewiele w tym roku uda nam się zrobić, właśnie ze względów finansowych Iwonko, to akurat problem, który dotyka wszystkich budujących - prędzej, czy później każdego dopada brak kaski U nas też zrobimy to, co napisałam i najprawdopodobniej nie zrobimy nawet ocieplenia, bo już nawet na klej nam nie styknie Cóż zrobić - trzeba uzbroić się w ciepliwość i w tak zwanym międzyczasie podziwiać domki innych forumowiczów, podpatrywać ciekawe rozwiązania i inspiracje, tworzyć własne i poooowolutku realizować Uszy do góry!! Ocieplony domek to już bardzo dużo!! Zresztą i tak jesteście już daleko z pracami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.03.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 dardus, monia ma racje. Wiem ze jest to bardzo trudne, bo ja tez raczej w goracej wodzie kapana i tez chcialabym miec wszystko na juz ! pomalutku, cierpliwie, te przestoje budowlane pozwola ci wszystko przemyslec. Przebywaj jak najwiecej w twojej chatce, zeby mogla ci wejsc za skore, zebys mogla poczuc ze to twoje i sobie wyobrazic gdzie co bedzie, jak to wszystko ma wygladac. Chodzi o to zebys poczula ten dom ! nie wiem czy to co pisze jest zrozumiale a teraz, moje dylematy jak bedziesz miala czas to zajrzyj do mojego dziennika, znalazlam kamien na moje podlogi, prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.03.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dzięki dziewczynki za zrozumienie Myślę, że może coś drgnie, tylko czekam na to słoneczko!!! Tak chciałabym już coś zacząć żeby było widać, tzn. na zewnątrz, bo niestety to co wewnątrz to i kosztowne i nie widać więc wlecze się strasznie... a ja wolałabym wybierać już płytki i meble Zabaczcie jak piękna kuchnia! Moniu przeszklona góra jak Ty planujesz tylko kolorek inny... http://www.villa-fryderyk.pl/gallery/projekt/realizacje_wnetrza/realizacje_wnetrza.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.03.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dzięki dziewczynki za zrozumienie Myślę, że może coś drgnie, tylko czekam na to słoneczko!!! Tak chciałabym już coś zacząć żeby było widać, tzn. na zewnątrz, bo niestety to co wewnątrz to i kosztowne i nie widać więc wlecze się strasznie... a ja wolałabym wybierać już płytki i meble Zabaczcie jak piękna kuchnia! Moniu przeszklona góra jak Ty planujesz tylko kolorek inny... http://www.villa-fryderyk.pl/gallery/projekt/realizacje_wnetrza/realizacje_wnetrza.html Kto by nie wolał Kuchnia bardzo ładna (kolor nie mój, ale sama forma górnych szafek super ) U nas znowu opóźnienie, bo wod-kan'owiec się rozchorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.03.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Szkoda, ale pewnie już niedużo zostało, bo to szybciutko się kładzie U nas ekipa robiła wod-kan 1 dzień, no ale nie marzli jak Ci Twoi biedacy Może szybko się wykuruje majster i skończy robotę Ta kuchnia mi się coraz bardziej podoba, i koszt byłby na pewno mniejszy, a ostatnio ciągle myślę o tym ile to wszystko kosztuje Chyba zaczynam twardo stąpać po ziemi Zakochałam się w jasnym stole, a salon i jadalnie planuję w brązach dobrze, że to jeszcze tyle czasu http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000001f48eb16/1/77/1IsmzqcZ5j_IVk-ix1pHaHjckamWn37H.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 U mnie instalację robi jeden Pan (mój mąż trochę pomagał), więc idzie wolniej, a poza tym mamy więcej instalacji, bo aż 3 łazienk, dwie kuchnie i inne dodatki typu woda w piwnicy, na zewnątrz itp No i pogoda, jak wspomniałaś, nie sprzyja sprawnej pracy. Zostało niewiele - jedna łazienka i część kanalizacji wewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj!!! trzymam kciuki za rozpoczęcie prac po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.03.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj, Kaluś!!! Jakiś taki optymizm mnie ogarnął Zupełnie bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj, Kaluś!!! Jakiś taki optymizm mnie ogarnął Zupełnie bez powodu wiosna przyszła......trza sie do roboty brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.03.2010 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Masz rację! Mam nadzieję, że w końcu wygospodaruję troszkę czasu i odgrzebię mój biedny leśny ogródek )) Może coś się da z niego jeszcze wykrzesać i nie mogę się doczekać, kiedy uda się zacząć ocieplenie... ale co tam, ważne że nadzieja jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj, Kaluś!!! Jakiś taki optymizm mnie ogarnął Zupełnie bez powodu nareszcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 21.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 o ja Cie, widziałam wpis fachowca rrysharrda... Swoją drogą to spodobała mi sie wizja, żeby Polskę od innych krajów odróżniał rządek kolumn przed każdym wejściem do domku jednorodzinnego! Zapisuję sie do klubu szerzącego nowy trend korzenny U nas też sadzonki drzew czekaja na odnalezienie w terenie wyznaczonych im na mapach miejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.03.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witanko wiosenne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 zgodnie z prośbą z Dziennika TRZYMAM KCIUKI i będę kontrolować czy przynoszą efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.03.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam się i dziękuję Mam nadzieję, że efekty będą, choć maleńkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts