Beauty 09.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Sposobów wykończenia balkonu i połączenia z drzwiami balkonowymi jest sporo .Może być tak ,jak mówi Monia.My weszliśmy np.w system Sopro.Ponoć rewelacja ,. http://www.abc-sciany.pl/index2.php?site=art&id=75 Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.04.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Sposobów wykończenia balkonu i połączenia z drzwiami balkonowymi jest sporo .Może być tak ,jak mówi Monia.My weszliśmy np.w system Sopro.Ponoć rewelacja ,. http://www.abc-sciany.pl/index2.php?site=art&id=75 Ten temat wciąż przed nami, ale dziękuję za podpowiedź, bo może i my skorzystamy u siebie. Braliscie firmę specjalnie do zrobienia tego balkonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.04.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Dardurdko bardzo mi przykro, ale nie zrobiłam zdjęć. Panowie od regipsów rozłożyli na schodach rusztowanie i nie dostałam się na górę. Gdybym była sama to może bym się tam jakoś wcisnęła, ale byłam z dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ten temat wciąż przed nami, ale dziękuję za podpowiedź, bo może i my skorzystamy u siebie. Braliscie firmę specjalnie do zrobienia tego balkonu? Nie ,wykonuje nam to nasz malarz ,który "umie prawie wszystko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Nie ,wykonuje nam to nasz malarz ,który "umie prawie wszystko" że też u nas takich malarzy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mogę Ci go wypożyczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mogę Ci go wypożyczyć . raczej by tak daleko nie przyjechał do samego balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Monia ,myślę ,że jak byś mu dała więcej pracy ,to na pewno by dojechał.A do zrobienia balkonu macie jeszcze trochę czasu ,tak ,że na pewno się uzbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dobrze byłoby zrobić balkon już teraz, ponieważ mamy xle zrobiony spadek i woda spływa na sciany budynku, co może spowodować nasiąkanie pustaków i nowych tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.04.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dobrze byłoby zrobić balkon już teraz, ponieważ mamy xle zrobiony spadek i woda spływa na sciany budynku, co może spowodować nasiąkanie pustaków i nowych tynków U nas źle zrobili wylewkę pod balkon nad wykuszem. Niestety na ścianie w salonie po deszczach zaczęły pojawiać się mokre plamy. A miała być taka dobra ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 U nas źle zrobili wylewkę pod balkon nad wykuszem. Niestety na ścianie w salonie po deszczach zaczęły pojawiać się mokre plamy. A miała być taka dobra ekipa u nas na razie sam beton zbrojony, bez okładzin, ale widzę, jakie to ważne i chciałabym zrobić to dobrze, żeby nie było później kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.04.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Moniu, u Ciebie jest prostsza sprawa, bo nie masz wykuszu, tylko sam balkon, a jego łatwiej zaizolować... zresztą to nie izolacja mnie frapuje tylko właśnie te drzwi Dorotko, nie przejmuj się, zrobisz zdjęcie przy okazji... Na pewno przy pokazywaniu nam wygipsowanego poddasza U nas na szczeście wykusz jest w porządku tyle pocieszenia... Beatko, dziękuję za link (pędzę poczytać) i może w wolnej chwili uzupełnię dziennik dziękuję dziewczyny za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.04.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 hej dardus, maly wpis zeby cie poinformowac ze nawet jak nic nie pisze to wciaz czytam, sledze i kibicuje pozdrawiam goraco milutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekKamP 22.04.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witaj, buduję podobny dom z pracowni arex projekt amelia, mam prośbę napisz mi cos o oknach jaką firmę wybrałaś, jaka firma zrobiła Ci te małe okienko okrągłe? podaję ewentualnie swój nr tel 502087475 proszę tylko sms z Twoim nr tel zadzwonię to powymieniamy doświadczenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.04.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 hej dardus, maly wpis zeby cie poinformowac ze nawet jak nic nie pisze to wciaz czytam, sledze i kibicuje pozdrawiam goraco milutka Andżi, kochana jesteś!!!! Ja też czytam Twój dziennik i zazdroszczę ceramiki grazii (moja ukochana boazeria, na którą nie mogę sobie pozwolić)... U Ciebie będzie wyglądać wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.04.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 witaj, buduję podobny dom z pracowni arex projekt amelia, mam prośbę napisz mi cos o oknach jaką firmę wybrałaś, jaka firma zrobiła Ci te małe okienko okrągłe? podaję ewentualnie swój nr tel 502087475 proszę tylko sms z Twoim nr tel zadzwonię to powymieniamy doświadczenia pozdrawiam Okna mam z fabryki Abakus na profilu brugmann, zamawiane w miejscowej firmie Chętnie służę pomocą, gdzie budujesz Amelię i na jakim etapie jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Iwonko ,częściej się pokazuj ,bo smutno bez Ciebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacekKamP 22.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witaj , jakiej firmy wybraliście okna ??? Jakiej firmy jest to małe okienko okrągłe??????? Pozdrawiam budujemy podobny dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.04.2010 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jestem, tylko jakoś tak teraz coraz mniej czasu mam na wszystko... czekamy na odbiór instalacji elektrycznej i chcemy ruszyć z elewacją, ale jakoś nie kręci mnie już to budowanie Może dlatego, że teraz mam co innego na głowie... Niedługo się dowiecie KOCHANE moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.04.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Jestem, tylko jakoś tak teraz coraz mniej czasu mam na wszystko... czekamy na odbiór instalacji elektrycznej i chcemy ruszyć z elewacją, ale jakoś nie kręci mnie już to budowanie Może dlatego, że teraz mam co innego na głowie... Niedługo się dowiecie KOCHANE moje ..............no to teraz nas potrzymasz w niepewności !!! Trzymam kciuki za to co masz teraz na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts