JacekKamP 02.05.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 WITAJ DARDURDKA, PROSZĘ O JAKIŚ KONTAKT Z TOBĄ CELEM WYMIANY DOŚWIADCZEŃ, MÓJ MAIL [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.05.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj kochana widzę, ze stanowczo za długo mnie nie było na FM, serdeczne gratulacje!!!! współczuje złego samopoczucia, mam nadzieję, ze szybko minie. Ale fajnie hihi przytulam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 02.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Wspaniała wiadomość ! GRATULUJĘ z całego serca , życzę optymizmu i szybkiego przybierania na wadze ! No SuPeR SuPeR !Martwiłaś sie , że masz za dużo pokoi ....................Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.05.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Iwonko jak samopoczucie? Dalej do bani? Jak do bani to może jednak weź jakieś zwolnienie i posiedź w domu...odezwij się czasami bo smutno bez ciebie na FM. Info o moich podłogach u mnie w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.05.2010 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Samopoczucie bez zmian... Fajnie że zaglądacie Od razu mi lepiej! A ze zwolnieniem jeszcze trochę poczekam, może będzie lepiej Na budowie troszkę się ruszyło, końcówka podłączeń przed odbiorem energii, za tydzień mamy mieć licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.05.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 To super Nie ma jak własny prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.05.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Samopoczucie bez zmian... Fajnie że zaglądacie Od razu mi lepiej! A ze zwolnieniem jeszcze trochę poczekam, może będzie lepiej Na budowie troszkę się ruszyło, końcówka podłączeń przed odbiorem energii, za tydzień mamy mieć licznik No to dla poprawy samopoczucia zaglądaj częściej na fm Iwonko:yes: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.05.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Gratulacje i proszę zagladaj tu częściej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z nami raźniej przejść przez wszystko zdróweczką życzę całą moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 09.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Tak trzymaj, ktos musi pracowac na emerytow. Pozdr i gratulacje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Zaglądam, zaglądam... i oczywiście wszystkim dziękuję za wsparcie!!!! szkoda tylko, że nie mam się czym pochwalić ;( jedynie las wyplewiony więc już nie taki wstyd... Mam nadzieję, że w tym tyg. założą nam licznik to wstawię fotkę ze światłem w środku (hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 to ja poproszę o fotki tego wyplewionego ogrodu lesnego - chyba się wszystko rozrosło od poprzedniego roku? Na pewno jest już ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Moniu, nie wygląda on tak jakbym chciała Część hostów (zwłaszcza tą największą) podkopały mi nornice i wiele pędów nie wypuściło listków. I do tego jeszcze te gigantyczne chwaściory, które ledwo powyrywałam... nie dokończyłam jeszcze rozkładać włókniny, no i trawa trochę wyschła Ale skoro chcesz będą zdjęcia, może jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Z trawą w lesie, to już tak jest, że ciężko ją utrzymać, bo drzewa podciągają wodę i zabierają słońce. Jesli masz nornice, to spróbuj je czym prędzej wygonić. Ja powbijałam w korytarze patyki z puszkami po piwie. Puszki dzwonią na wietrze i przy poruszeniu patyka, więc odstraszają w naturalny sposób. Co jakiś czas zmieniałam miejsce wbicia patyków, żeby się nie przyzwyczaiły. Wyniosły się i póki co nie robią szkód. Mam też krety ... sporo kretów , ale do nich się przyzwyczaiłam i nawet polubiłam za spulchnioną ziemię i wyjadanie larw chrabąszczy, które są szkodnikami. Kreciki zatem mile widziane, a kopce krecie wykorzystuję jako ziemię do sadzenia roślinek Z nornicami gorsza sprawa, bo zjadają cebule i korzonki kwiatów Koniecznie staraj się, aby je wygonić. Może kota sobie spraw - jak wyczują kota, to powinny się również wynieść. Powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.05.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja też czekam na zdjęcia! a czemu to Iwonko .Twój dziennik jest w komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Mój dziennik to zwariował, albo Ci moderatorzy zwariowali!!!Moniu, nornice już sobie chyba poszło bo od dawna świeżych nor nie było, tylko po zimie tak "naszkudnowały" hihi, a trawa to wyschła bo po grabieniu liści i igieł "kupki" nie były od razu sprzątnięte i stąd takie wyschnięte okręgi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.05.2010 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Przepraszam dziewczynki, ale zdjęć lasu nie będzie Byłam wczoraj przez chwilę na działce, ale nawet bez aparatu... większość popołudnia minęła nam na poszukiwaniach nowego koparkowego, bo stary ma większy wyjazd... Udało się umówić dziś na 18. Mam nadzieję, że deszcz się nie rozpada!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Iwonko, ale cudne wieści Gratuluję, dbaj o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.05.2010 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dziękuję Anusiu!!! Sama jeszcze jestem wszystkim przerażona, ale bo trudno sobie po tylu latach wyobrazić, że będzie ktoś jeszcze )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Matko jedyna, Dardurdko, co Ty mówisz! Jak to "po tylu latach" Młoda dziewczyna z Ciebie, Kingusia malutka - idealna różnica wieku dla rodzeństwa i wspaniały wiek na ciążę Na dodatek doskonały moment na drugą dzidzię, bo dom na ukończeniu Ciesz się tym Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.05.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dzięki Moniś, ale sama musisz przyznać, że łatwo się odzwyczaić, zwłaszcza, że Kinia już taka samodzielna (hihi). I ta różnica wieku, to też powód do zazdrości mojej Maleni... Jakby była młodsza to by się tak nie martwiła a tak, mimo zapewnień że nic się nie zmieni, nie bardzo jest przekonana do rodzeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts