Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Iwonko nie miałam pojęcia że tak ładnie jest u ciebie koło domu :) Rośliny wśród drzew wyglądają bardzo malowniczo :yes: Nie dziwię się że trochę dziwnie się czujesz będąc w ciąży - każda zmiana (nawet na lepsze:D ) wymaga chwili na przyzwyczajenie się. Jak się czujesz, dalej chudniesz? pozdrawiam cie cieplutko.

Sama się dziwię, ale (odpukać...) już mi lepiej :)))) Apetyt mi dopisuje więc pewnie niedługo wyrównam wagę ;-) Przygnębia mnie jedynie ta pogoda, nawet nie można pojechać do tego lasu (hihi). I na domiar złego Kinia zatarła piaskiem oczy i już 3-ci dzień kropelki nie pomagają :((( a niedługo ma pierwszą w życiu wycieczką przedszkolną ;-)

Witaj Monjan i dziękuję serdecznie :)

Z tego co zauważyłam to też obracasz się w grupie lubelskiej?!? Coś budujesz???

Dawno mnie nie było bo niestety miałam małą przygodę ze szpitalem, na szczęście już wszystko dobrze, ale zanim nadrobię zaległości forumowe na pewno długo mi się zejdzie .... pozdrawiam

Dardurko, szpital? http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/non-desol%E9-987.gif

Mam nadzieję, że już wszystko ok :)

A ja tu przyszłam, by Cię zapytać o tę roślinę o sercowatych liściach poniżej drzewa:

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000002286c70e/1/12/RpRtvgVp4z-BG49zhNVhQEPnifr16RXB.jpg

Co to?

Wszystko dobrze, mam 2 tyg. zwolnienia to wypocznę i dojdę do siebie ;-)

Wyniki mi wyszły jakbym była na ostrym odchudzania, a ja na prawdę mam duży apetyt, tylko niestety wymiotuje, teraz już nawet mniej ;-)

Sloneczko, pisałam już wyżej: to języczka pomarańczowa (zresztą bardzo efektowna roślina), chyba że pytasz o jakąś inną????

• 2 weeks później...
Sloneczko, pisałam już wyżej: to języczka pomarańczowa (zresztą bardzo efektowna roślina), chyba że pytasz o jakąś inną????

Umknęło mi http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Confus/xrougi3.gif , ale języczka ma w sobie jakąś magię i kupiłam ją na Allegro (u Cleome). Już do mnie jedzie :)

http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/bocian_z_dzieckiem.gif Dardurko, jak najszczersze gratulacje!!

Pora taka że na herbatkę się nie załapię ale z przyjemnością łażę po Twoim ogrodzie:yes:

dardurdko - pierwsza czytelniczko mojego dziennika - serdeczne gratulacje.

zapomniałaś zaglądać do mnie ale nie dziwię się - wszystko będzie dobrze

a tak nawiasem może jak ja - będziesz chudła po każdej ciąży.

w dorosłe życie wchodziłam z wagą 65 kg a po urodzeniu trzeciego dziecka zostałam z wagą

53-54 kg.

Pięknie poczynasz sobie z tym ogrodem w lesie

wiem ile to wymaga pracy a najgorzej jesienią kiedy na te wymuskane przez Ciebie miejsca

spada tona igliwia lub liści i...wszystko od nowa

Jejku, niespodziewałam się tylu cudownych gości u mnie, do tego w jednym czasie 8-) Dziekuję dziewczyny za duchowe wsparcie!!!

An.i wiem że nie zaglądałam... :( prawie nigdzie nie zaglądam, ale mam nadzieję wkrótce nadrobić wszystkie zaległości :)

Słoneczko, z języczki będziesz baaardzo zadowolona, rozrasta się pięknie i można ją później dzielić ;-)