coffee82 04.06.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Iwonko gratuluję nadania 5 Dobrze że lepiej się czujesz, postaraj się nie przemęczać (wiem wiem łatwiej mówić niż zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.06.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Anusie, DZIĘKUJĘ!!!! Termin mam na 25 listopada, więc jeszcze sporo czasu (hihi)... a do wtorku jeszcze odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Czyli teraz zacznie się tycie i zacznie być widoczny brzuszek Teraz to chyba jakaś moda na ciążę, bo wszędzie widzi się przyszłe mamy Jak Kinia ? Przyzwyczaiła się już do myśli o rodzeństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.06.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dzień dobry, dawno mnie u Ciebie nie było a tu takie super wieści:) gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.06.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Anusie, DZIĘKUJĘ!!!! Termin mam na 25 listopada, więc jeszcze sporo czasu (hihi)... a do wtorku jeszcze odpoczywam Może wycelujesz na 24 listopada,to jest moj dzień urodzin.No Iwonko , energiczne dziecko sie zapowiada!!Ale strzelec to dobry znak! a tymczasem odpoczywaj dużo i sie nie przemęczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Czyli teraz zacznie się tycie i zacznie być widoczny brzuszek Teraz to chyba jakaś moda na ciążę, bo wszędzie widzi się przyszłe mamy Jak Kinia ? Przyzwyczaiła się już do myśli o rodzeństwie? Moniu, jeszcze nie tyję (hihi), na szczęście udało mi się wrócić do wagi sprzed "kryzysu" więc już i tak jest dobrze ))) A z tą modą to coś w tym jest... U mnie w rodzinie moje będzie 4 w tym roku a Kingusia, niestety jeszcze ma opory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Gosieńko, lepiej późno niż wcale Beatko, ja to raczej czuję że to koło 30 będzie, tak jak Kinia tylko miesiąc wcześniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Flawia 09.06.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 hej hej A rozważaliście ocieplanie wełną mineralną? Nasz rzeczoznawca ppoż zawsze namawia na welnę, może są jakieś sprasowane płyty z wełny tak samo łatwe w montażu jak styro? Na targach w Poznaniu widzieliśmy że domy można ocieplać, wiecie czym? folią bąbelkową... Najnowszy wynalazek! Pomysł wart zapamiętania do miejsc gdzie typowa gruba izolacja się nie nadaje... Gratuluję ciąży! Zazdroszczę noszenia swojego maleństwa pod sercem, nie krzyczy, nie wybiega na ulicę, nie ciągnie za rękę gdy próbuję coś napisać w komp Wypoczywaj codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.06.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Flawio, wełna byłaby idealna, ale niestety wychodzi dużo drożej niż styro Nie narzekaj, taki biegający dzieciak jest dużo fajniejszy (i przynajmniej nie przyprawia o mdłości- hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Biegający to najfajnieszy jak śpi Chwile w ciąży były dla mnie bardzo cenne, nawet przy mdłościach i bóli w biodrach. Te kopniaki, rozpychające się łokcie... Piękne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.06.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ja już małe kopniaczki czuję ))))) ale najbardziej lubię biegające dzieciaki, może dlatego że ja też żywa jestem http://cosgan.de/images/midi/froehlich/g050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witaj Iwonko .Widzę ,że ostro zabrałaś się do pracy ,co znaczy ,że czujesz się lepiej.Bardzo się cieszę .W Twoim ogrodzie leśnym rośliny rosną jak na "drożdżach" Masz cudowne hosty ,a ja bezskutecznie szukałam takich do donic .Nigdzie w okolicy nie było zdrowych okazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 19.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam koleżankę - to jednak w domku jesteś??? Ale to chyba dobrze co? Poodpoczywasz trochę pozbierasz siły, a te się przydadzą jak maluch będzie już na śwecie:) Idę do Beauty- ona poważnie rezygnuje z FM? Wielka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Rezygnuje??? eeeee..... niemożliwe... przecież to nałóg... a może tylko ja tak mam:rolleyes:... Iwonko, a znasz może cenę tych ślicznych podbitek? Dużo zdrówka życzę Wam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.06.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witaj Iwonko .Widzę ,że ostro zabrałaś się do pracy ,co znaczy ,że czujesz się lepiej.Bardzo się cieszę .W Twoim ogrodzie leśnym rośliny rosną jak na "drożdżach" Masz cudowne hosty ,a ja bezskutecznie szukałam takich do donic .Nigdzie w okolicy nie było zdrowych okazów. Beatko, czuję się bardzo dobrze Hosty rozrastają się bardzo szybko, więc jak teraz posadzisz to na przyszły rok będziesz miała piękne duże karpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.06.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam koleżankę - to jednak w domku jesteś??? Ale to chyba dobrze co? Poodpoczywasz trochę pozbierasz siły, a te się przydadzą jak maluch będzie już na śwecie:) Idę do Beauty- ona poważnie rezygnuje z FM? Wielka szkoda... Aniu, piątek miałam wolny, więc chciałam nadrobić trochę zaległości... Ale z powodu końca roku w przedszkolu od lipca wybieram się na zwolnienie (po prostu nie mam co zrobić z Kinią) to wtedy będziemy obydwie odpoczywać A Beatka rezygnuje?!? JA też nie wierzę, zresztą szkoda by było (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.06.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Rezygnuje??? eeeee..... niemożliwe... przecież to nałóg... a może tylko ja tak mam:rolleyes:... Iwonko, a znasz może cenę tych ślicznych podbitek? Dużo zdrówka życzę Wam:) Arctisiu, te podbitki kosztują różnie, ja oczywiście szukałam najtańszego wykonawcy profili, i wydaje mi się że znalazłam za 70zł/mb gotowego profilu Oczywiście cena zależy od szerokości podbitki im węższa (a u Ciebie jest niewielka) tym jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.06.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam serdecznie:D Nie było mnie ciut na forum, ale jak tylko przeczytałam u siebie że u Ciebie też "na nowy domek - nowy potomek", to przyleciałam w te pędy Gratuluję!!!!!! Mi minęło 34 tygodnie i nie zaglądam juz tak często na forum z braku czasu.....a jak mam czas to nie mam siły:roll:.......bo jednak jest ciut prawdy w tym, że na tym etapie ciąży intensywnie wije się GNIAZDO:rolleyes:.....więc jesteśmy na etapie malowania pokoju dzieci:lol2: Dardurdka, a jak ty się czujesz??? Drugi trymestr to powinny Ci już przejść początkowe dolegliwości.......mam taka nadzieję.......dużo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia życzę.......a wiadomo już czy Kinga będzie miała siostrzyczkę czy braciszka????? Bo mój Tomek na początku przeżył szok że nie będzie miał brata ale mu na szczęście przeszło:lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.06.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja czuję się już na szczęście dobrze Jeszcze nie znamy płci dzidziusia, ale Kinia wolałaby brata... Biegnę zajrzeć do Ciebie, bo też mam nadal zaległości i nie wszędzie mogę trafić Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 20.06.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Beauty chyba nie rezygnuje...coś gdzieś źle musiałam przeczytać...przepraszam za zamieszanie. Tak to jest jak człowiek w pośpiechu czyta Jak tam brzuszek....widoczny czy jeszcze sie ukrywa? Pogłaskaj brzuszek czasami od forumowej cioci. A dodam jeszcze że 24 listopad to także moje urodziny (podobnie jak Beauty) Edytowane 20 Czerwca 2010 przez coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts