dardurdka 21.06.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Beauty chyba nie rezygnuje...coś gdzieś źle musiałam przeczytać...przepraszam za zamieszanie. Tak to jest jak człowiek w pośpiechu czyta Jak tam brzuszek....widoczny czy jeszcze sie ukrywa? Pogłaskaj brzuszek czasami od forumowej cioci. A dodam jeszcze że 24 listopad to także moje urodziny (podobnie jak Beauty) Anusiu, głaskam często, choć jeszcze mało go widać ale coraz bardziej czuć (kopie niemiłosiernie, a to dopiero początki)! Wychodzi na to że w listopadzie fajne kobitki się rodzą, więc to może mała kobitka?!? Sama jestem ciekawa (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 21.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dardus a chcecie poznac plec? Jezeli tak, to kiedy masz USG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 w listopadzie fajne kobitki się rodzą, więc to może mała kobitka?!? Sama jestem ciekawa (hihihi) Może i fajne ,ale z ogromnym temperamentem ,jako dziecko!! Moi rodzice cały czas się zastanawiali ,czy czasem nie powinnam urodzić się chłopcem:lol2: A z dziennika ,jak Was słuchy doszły to pewnie powolutku zacznę się wycofywać .Chyba samo umrze śmiercią naturalną ,bo jeszcze trochę i nie będzie co wpisywać . Ale z Waszych komentarzy nie zniknę na pewno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Andżi, pewnie że chcę! WOlę się tak psychicznie przygotować a wizytę mam za 1,5 tyg. więc już niedługo myślę że się przekonam na własne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Może i fajne ,ale z ogromnym temperamentem ,jako dziecko!! Moi rodzice cały czas się zastanawiali ,czy czasem nie powinnam urodzić się chłopcem:lol2: A z dziennika ,jak Was słuchy doszły to pewnie powolutku zacznę się wycofywać .Chyba samo umrze śmiercią naturalną ,bo jeszcze trochę i nie będzie co wpisywać . Ale z Waszych komentarzy nie zniknę na pewno:hug: Temperamentu Kindze nie brakuje (choć grudniowa) to nawet się nie spodziewam, że z tym będzie inaczej bo już fika koziołki (hihi). A do Twojego dziennika to ja będę jeszcze długo zaglądać, np. dzisiaj przejrzałam go z koleżanka z pracy - nie mogły się nadziwić skąd TY takie pomysły bierzesz i wykonawców oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Przy okazji się pochwalę jakie mój tato schody robił ostatnio, już nie mam dylematu co do stolarza, wygląda na to że już nie muszę szukać bo mam pod nosem (HIHIHI) i drzwi też zrobi http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000002403f764/1/43/368mSMd04D9Q-taJy8GuxvmYIvhxDUdv.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000024040155/1/149/l2wvFOg97T87Eq3zsExL79He_iCgn7YC.jpg No sami powiedzcie, że za te pieniądze co on wziął to nikt by takich nie zrobił (całk. koszt - 3300PLN) Sama byłam zdumiona, jak przyniósł zdjęcia do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 To Ty mając stolarza pod nosem ,jeszcze czegoś szukasz? Ustalcie ,jak mają wyglądać i tato Ci zrobi tak ,jak będziesz chciała.A kasa w domu zostanie. A jeżeli chodzi o moje pomysły ,to ja wiem ,czy one takie dobre? Ja trochę za szybko podejmuję decyzje ,odwiedzającym gościom ich efekty ,to się nawet podobają ,ale ja już bym coś chętnie zmieniła. No i wertuję setki czasopism "w te i wewte",zawsze coś się podpatrzy ,co guścikowi odpowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja też listopadowa:oops:... i też z ADHD;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Fajne te schody... nie pożyczyła byś mi tatki na trochę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.06.2010 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Sama niedawno odkryłam, że mam taki talent w domu (hihi), płyteczki też układa a tak konkretnie to elektryk z niego (hahaha), fajnie co? Tylko teraz kombinuję skąd na materiał wziąć??? U nas kubik dębu 2,5 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.06.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja czekam na info czy będzie dziewczynka czy chłopczyk I gratuluję Ci że się na to drugie dzieciątko zdecydowałaś A mając tatęz takimi umiejętnośćiami to nie szukałabym nikogo innego - człowiek sam sobie zawsze najlepiej wszystko zrobi, bo fachowcom to jedynie na pieniądzach zależy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.06.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja czekam na info czy będzie dziewczynka czy chłopczyk I gratuluję Ci że się na to drugie dzieciątko zdecydowałaś A mając tatęz takimi umiejętnośćiami to nie szukałabym nikogo innego - człowiek sam sobie zawsze najlepiej wszystko zrobi, bo fachowcom to jedynie na pieniądzach zależy..... Powiem szczerze, że mnie też ciekawi płeć, ale nie dlatego że mam jakieś przypuszczenia czy chciejstwa... bardziej żeby się móc już powolutku psychicznie nastawić i spersonalizować nowego członka rodziny A tatę zamierzam wykorzystać (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 24.06.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witaj Iwonko muszę nadrobić co u Ciebie pogłaskaj brzuszek od ciotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 24.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Iwonko Jak zdrowie? Jak dzidzia? Bryka już trochę?U nas bez wiekszych zmian, podobnie jak u Ciebie, elektryka i tynki wewn. Reszta czeka na przypływ gotówki .... Pozdrawiamy (także dzidzię)D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 25.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witaj Iwonko! Moje najserdeczniejsze GRATULACJE!!! Ale fajnie,że będziesz miala drugiego skarba Nowy dzidziuś na nowy domek, super!!! baaardzo dobra wróżba Teraz najważniejsze jest WASZE zdrowie, reszta jakoś pójdzie raz szybciej, raz ciut wolniej ale wykończycie swój bajkowy dworek! Widzę,że na forum coraz więcej maluszków wybiera się na świat Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.06.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witajcie!!! I serdecznie dziękuję Czuję się bardzo dobrze, wręcz znakomicie!!! Już niedługo rusza ocieplenie domku, a i drzwi będą i schody upatrzone :) :) Lecę uzupełnić dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.06.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 dardus a te schody w dzienniku to tez twoj tata robil? Bo wydaje mi sie ze twoja corcia na zdjecie sie zalapala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Powiem szczerze, że mnie też ciekawi płeć, GRATULUJĘ!!! A może przy okazji mała wróżba, która dość często się sprawdza? Musisz zauważyć pierwsze kopnięcie. Po której stronie brzucha było. Jeśli po prawej - dziewczynka, po lewej - chłopczyk. Może i tym razem się sprawdzi? http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/bobas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2010 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 GRATULUJĘ!!! A może przy okazji mała wróżba, która dość często się sprawdza? Musisz zauważyć pierwsze kopnięcie. Po której stronie brzucha było. Jeśli po prawej - dziewczynka, po lewej - chłopczyk. Może i tym razem się sprawdzi? http://www.bauer.ekrakow.pl/!ola/bobas.gif Sloneczko kopnięcia mocne zaczęły się od 14.06., ale z której strony??? Bo z którego jajnika to wiem (hahahaha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2010 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 dardus a te schody w dzienniku to tez twoj tata robil? Bo wydaje mi sie ze twoja corcia na zdjecie sie zalapala... Nie, nie... nie tata... ale takie właśnie chcę żeby mi zrobił A Kinia jest na zdjęciu, bo to zdjęcie wystawki i od razu musiała wypróbować czy wygodnie się po nich chodzi (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts