googulek 28.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 acha, no to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.06.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 OOo! Widzę ,że prace na budowie ruszają ,to i humorek dopisuje!:)Schody widać solidnie wykonane ,a na drzwi jakie się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2010 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Beatko, drzwi będą niezmiennie te http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000000e644dea/1/185/AjN0sPfx0z9BwguM-xVpvZDULlaYDcsb.jpg oczywiście w kolorze okien... Martwię się tylko czy nie będą się zawiasy psuły pod takim ciężarem, bo nie będą ocieplane w środku tylko takie grube lite drewno... mają być po 4 zawiasy na skrzydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 OOo! Jakie ładne!!:D:D:yes::yes:Myślę ,że nic im nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.06.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Dzięki za pocieszenie Od razu mi lepiej!! jeszcze się muszę Ducha poradzić jakim lakierem je pociągnąć, żeby się nic z nimi nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.06.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Piękne są te drzwi. U mnie też będą takie i też w kolorze okien, ma się rozumieć . Super sprawa mieć takiego zdolnego tatę Ja robiłam wycenę tych drzwi w 4 firmach i cena mnie zatyka - ok.15tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 28.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Dzień dobry, podziwiam Cię za spokój i dążenie do celu, ja już mam serdecznie dosyć budowy i wszystkich budowlańców razem wziętych Zaglądam czasem, więc chciałam się przywitać Pozdr serdecznie i życzę słodkiego maluszka Edytowane 28 Czerwca 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.06.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Piękne są te drzwi. U mnie też będą takie i też w kolorze okien, ma się rozumieć . Super sprawa mieć takiego zdolnego tatę Ja robiłam wycenę tych drzwi w 4 firmach i cena mnie zatyka - ok.15tys. Moniu, to strasznie duże pieniądze... ja je wyceniałam też w wielu firmach i cena plasowała się od 8-6,5tys. za dębowe, mnie powinny wynieść ok.3tys. PLN więc jak tu się nie cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.06.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Dzień dobry, podziwiam Cię za spokój i dążenie do celu, ja już mam serdecznie dosyć budowy i wszystkich budowlańców razem wziętych Zaglądam czasem, więc chciałam się przywitać Pozdr serdecznie i życzę słodkiego maluszka Jak się cieszę, ze ktoś spoza "naszej stałej forumowej grupki" do mnie zagląda !!! Aż taka spokojna nie jestem, może z czasem też nabierzesz dystansu Mam nadzieję, że jeszcze nie raz się odezwiesz, lub chociaż przywitasz Bardzo mi miło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 30.06.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Iwonko drzwi piękne - do dworku idealne i cena też bardzo przyzwoita. Jak samopoczucie? Wiesz juz czy będziecie mieli chłopczyka czy dziewczynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.06.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Anusia, wczoraj byłam, ale jak i przy wcześniejszej ciąży lekarz mnie zbył, że za wcześnie na taką wiedzę, doradził, że lepiej zrobić specjalistyczne usg z opisem tak za 2-3 tyg. (22-23 tydz.ciąży), wtedy i płeć będzie na 100% widać A ja czuję się świetnie Zwłaszcza że od dzisiaj jestem na zwolnieniu i z Kinią leniuchujemy na kocu pod drzewem Miałam dokończyć mycie okien na poddaszu, ale tata mi zwędził drabinę... może to i dobrze, w końcu jak odpoczywać to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Na drabinę to się ani waż włazić !!!!:mad::mad:Daj sobie na razie spokój z tymi oknami. A cena za drzwi ,no cóż ....ja mogłam sobie tylko o takiej cenie pomarzyć .Wszyscy stolarze wokół krzyczeli o wiele wiecej. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.06.2010 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Beatko, nawet nie wiesz ile mi przyjemności sprawia takie mycie okien Po drabinie to ja póki co muszę włazić, żeby dostać się na poddasze, a okienka to po malutkim taboretku myję http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Na pewno ,ale bez asekuracji nawet nie próbuj ,bo się do Ciebie przejadę i nawkładam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.06.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tak jest! Ale tylko dlatego, że wierzę że możesz to zrobić, i już się boję http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h160.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.07.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 (edytowane) Kolejna Amelia... a ja nadal w temacie gzymsów http://www.styrostyl.pl/grafika/galeria/listwy/styrostyl_listwy149.jpg http://www.styrostyl.pl/grafika/galeria/gzymsy/styrostyl_gzymsy128.jpg Edytowane 3 Lipca 2010 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.07.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 alez dopieszczona ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.07.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A moim zdaniem (chyba zbyt wymagająca jestem) jeszcze można by ją ulepszyć... nie widzą mi się te bonie, no i gzyms podbitkowy zniwelowałby różnicę między odległościami "pod" i "nad" oknami, wynikającą zapewne z podwyższenia ścianki kolankowej i nad tym właściwie najwięcej myślę... Gotowy gzyms podbitkowy do mojej chatki to cena - ponad 2 tys.zł! a to przecież tylko końcowy efekt podbitki... mąż nie jest zachwycony, choć już się zgodził, najwyżej najpierw zrobimy samą płytą osb, a kiedyś dojdą gzymsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dzień dobry!Jak dla mnie to za bardzo dopieszczony ten domek!Za dużo ma sztukaterii!Tak jak mówisz Iwonko ,podbitkowa sztukateria nadała by odpowiednich proporcji,z boni bym w ogóle zrezygnowała ( mi się nie podobają) Nie wiem ,teraz już będziesz robić ostateczna elewację?Jeżeli nie ,to sztukaterie możesz zrobić na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ja również optuję za bardziej skromnymi zdobieniami. Może gdyby nie dodatkowe zdobienia balkonu, to jeszcze by jakoś uszło. Ogólnie też kolor elewacji nie w moim typie. Jeśli nie macie funduszy 'na już', to najprościej zrobić podbitkę z OSB i zaczekać z resztą wykończenia do kolejnego sezonu. Wszytko zależy, jak pisała Beatka, czy od razu zamierzacie robić elewację, czy samo ocieplenie z klejem. U nas znowu ocieplenie odwleka się w czasie ze względu na koszty. Okna, tynki i instalacje nas niestety w tym roku zjadły. U was i tak duuużo zrobione Będzie w tym roku przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts