dardurdka 04.07.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dziewczynki Kochane, przeprowadzki nie będzie, bo nawet mnie tak nie ciśnie już do tego mimo że miejsca dla nowego mieszkańca (zwłaszcza sypialni) mało... a sztukateria przesadna wygląda fatalnie... zwłaszcza gdy jest zbytnio wyeksponowana kolorem, jak tutaj... wkleiłam to zdjęcie głównie żeby mi nie zginęło, bo budujących z arexu jak na lekarstwo bo samo wykończenie domu to nie mój gust... U nas na razie zostaniemy na kleju, więc i gzymsy mogą zaczekać, ale już wynalazłam jeszcze tańszego sprzedawcę więc jeszcze nieprzesądzone Mam nadzieję, że oprócz ocieplenia damy radę zrobić CO i wylewki, no i te nieszczęsne drzwi Wtedy już byłoby bardzo domowo z cieplutkimi grzejniczkami Ale to nic pewno bo u nas wszystko finansuje się na bieżąco, więc nie wiadomo czy wystarczy funduszy?!? Okaże się na jesieni... Jedynym powodem do szybszej przeprowadzki jest Kinia, której strasznie zależy żeby jej 5 urodziny były w nowym domu, a to przecież już za pół roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.07.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Dardurko, co ja kupiłam? Chciałam języczkę, taką jak masz w lesie i taką kupiłam http://deco-00.slide.com/r/1/12/dl/i7vn8HGA5T94iDi6W-AoxGvBmXve1WCi/item a Ty piszesz że Ci zakwitła i wygląda zupełnie inaczej: http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000024e61e5f/1/103/eJOGTFWv3j_Fp9yxGrAUqqLrAH0soIGg.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000024e62bfc/1/9/JEFDR6al2D9sST2IP_ixYpgC1f6xEWqH.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.07.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Słoneczko, nic się nie przejmuj bo mam dwie Kupiłaś t ę co chciałaś pomarańczową (ta u mnie jeszcze nie kwitnie, ani w obecnym domu ani w cieniu na działce) a ta na zdjęciu to języczka Przewalskiego, ma postrzępione liście i inne kwiaty, także spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Ufff, ulżyło mi jak się pokazałaś .znaczy ,ze wszystko dobrze u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.07.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 no bo nasz dardurdka pojawia sie i znika ale sledzi napewno co sie tu dzieje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.07.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 No jasne, że śledzę na bieżąco!!! A moja Kinia od dzisiaj w górach z dziadkami, więc teraz będę miała więcej czasu na pisanie... Tęsknię już strasznie i nie wiem w co ręce włożyć... Nie wiem czy nie pojadę za nią Poza tym czuję się bardzo dobrze i w przyszłym tyg. jadę na usg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 No co ja to czytam... Gratulki wielkie.... I dzień dobry. Nie miałam czasu tu zajrzeć, bo sama byłam zalatana jak przeciąg, a tu takie zmiany się szykują. Iwonko zdrówka życzę i uważaj na siebie.... I nie skacz po tej drabinie... okna nie zając nie uciekną, a jeszcze nie raz je fachmany różniste je ubrudzą... Jak będziesz się przeprowadzać to wtedy je umyjesz. Teraz uważaj na Siebie i Dzieciątko. Co Kinia na rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 17.07.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 (edytowane) Iwonko : NIE myj tych okien , teraz masz przymus leniuchowania i siedzenia na FM z uśmiechem na twarzy bo to się udziela dziecku ...co do budujących z Arexu................ cały czas żałuję, że nie budowałam Anny VI , zaczęliśmy wykańczać ten nasz dom a ja zapału nie mam wogóle , nie podoba mi się w środku, wszystko jakieś nieustawne , hole wielkie kuchnia i pokoje małe...............ehhh , może mi to przejdzie ...glazurnik przychodzi za tydzień a żadne płytki nie zamówione. Edytowane 17 Lipca 2010 przez agnie-cha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.07.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 No co ja to czytam... Gratulki wielkie.... I dzień dobry. Nie miałam czasu tu zajrzeć, bo sama byłam zalatana jak przeciąg, a tu takie zmiany się szykują. Iwonko zdrówka życzę i uważaj na siebie.... I nie skacz po tej drabinie... okna nie zając nie uciekną, a jeszcze nie raz je fachmany różniste je ubrudzą... Jak będziesz się przeprowadzać to wtedy je umyjesz. Teraz uważaj na Siebie i Dzieciątko. Co Kinia na rodzeństwo? Witaj Arniko!!! Ja czuję się świetnie i dużo przyjemności sprawia mi ostatnio nawet mycie okien Choć te upały dają się już wszystkim we znaki... Kinia teraz już zadowolona, za to odwróciło się i już nie chce brata tylko siostrę... i jak tu sprostać takim wymaganiom (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.07.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Iwonko : NIE myj tych okien , teraz masz przymus leniuchowania i siedzenia na FM z uśmiechem na twarzy bo to się udziela dziecku ... co do budujących z Arexu................ cały czas żałuję, że nie budowałam Anny VI , zaczęliśmy wykańczać ten nasz dom a ja zapału nie mam wogóle , nie podoba mi się w środku, wszystko jakieś nieustawne , hole wielkie kuchnia i pokoje małe...............ehhh , może mi to przejdzie ...glazurnik przychodzi za tydzień a żadne płytki nie zamówione. Agnieszko, dawno się nie pokazywałaś na fm!! Nie masz czego żałować, bo w projektach arexu też można by dużo zmienić - ale to chyba dlatego że nie ma projektów idealnych i nie każdemu taki układ pasuje Czekam na fotki z wykończeniówki, na pewno wena Ci wróci i zaskoczysz nas pięknymi wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Jestem jeszcze w szoku, bo dopiero wróciłam z kliniki.... Popłakałam się ze szczęścia... Ja tak czułam od początku, ale nie jest to po myśli mojej córci... Lekarz oprócz tego, że dzidziuś jest zdrowy i wszystko rozwija się prawidłowo, poinformował, że na 100% to będzie CHŁOPIEC!!!! http://www.mamadama.pl/upload/image/kartki/tochlopiec.jpg To teraz czekam na propozycje chłopięcych imion, zawsze będzie mi łatwiej, bo dla dziewczynek mogłabym wymieniać bezliku, a na chłopca pomysłu brak (Tak na marginesie, gdy w odległej przeszłości mąż namawiał mnie na "syna" nazwał go Leon - okropnie, no nie???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.07.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 jezu co za nowina !!! iwonko ciesze sie razem z toba !!!! imiona sie znajda nie boj, nie z takimi rzeczami dawalysmy tutaj rade :) wielkie buziaki i usciski dla ciebie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Andżi, wiedziałam że na Ciebie mogę liczyć Chyba mi jeszcze adrenalina nie opadła, serce mi dygocze jak oszalałe... Niby wiedziałam, a im bliżej usg tym więcej miałam wątpliwości i strasznie się bałam (głupota jakaś!). A przecież już wszystko dla chłopca mam od dawna wybrane (hihihi), poza imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.07.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Suuuuper!!! Gratuluje cudownej wiadomości :) Najważniejsze ,że Ty już dobrze się czujesz i dzidziuś rośnie My musimy jeszcze troche poczekać zanim dowiemy się czy będziemy mieli synka czy córeczkę .... a ja już się nie mogę doczekać, wiadomo ... ..... wrodzona niecierpliwość Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.07.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Super nowinka , to będziesz miała parkę cieszę się razem z Tobą , dbaj o siebie! proponuję Michaś lub Piotruś. Kinga i Piotr (Kinia i Piotruś) Kinga i Michał (Kinia i Michaś) daj szansę starszej siostrze niech ma satysfakcję , że pomogła wybrać imię dla młodszego brata. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.07.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Eeeee tam... pewnie palucha wystawi-ła:rolleyes: Cudna wiadomość, a Kinia co by wolała???, bo mamusia to chyba synusia, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No to ja proponuję imię Pawełek - nie dlatego, że mój synuś tak ma, ale to zazwyczaj fajne chłopaki som. Z innych obserwacji wynika, że: Kacperki to mądre chłopaki, Marki mają szczęście do pieniędzy, Jacki mają niesamowite poczucie humoru, Rafały to urwisy, ale z tych pozytywnych, a tak poza tym to szczęściarze, a Tomki to inteligentne przystojniaki To wszystko z obserwacji znajomych, a przede wszystkim z blisko 20 - letniej obserwacji moich uczniów. Nie wiem jak to jest, ale coś w tym jest - naprawdę mają wspólne cechy. Aaa, zapomniałam - Michały to też super chłopaki lubiane przez wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.07.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Iwonko! Fantastyczna nowina:wiggle::wiggle:Wiadomo ,że jak się ma dziewczynkę ,to się pragnie drugiego chłopca i odwrotnie.na pewna Kinia bedzie czula się zawiedziona ,ale za to Duży chłopiec jest pewnie dumny jak paw??? Monia ,ciekawa jestem ,co powiesz o Kamilu? Ale Leon też mi się podoba ,jest to imię bardzo popularne w Austrii.Pozdrawiam i uściski ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.07.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.07.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Iwonko to super - będziesz mieć parkę. Jak samopoczucie? Który to już miesiąc? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts