Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

Dziewczynki Kochane!!!! Dziękuję za wsparcie :) Nad ranem wróciliśmy z Zakopanego, przeszłam tyle km, ile nawet koło domu nie dałabym rady w pracowity dzień, a w końcu rozleniwiona ostatnio jestem... Kinia się cieszy, bo teraz w wakacje jeszcze bardziej brakuje jej towarzystwa dzieci :) Jak jej zapytałam o imię to od razu odparła Michał (HIHIHI) ale mnie się żadne imię nie podoba :(

Beatko, masz rację, Duży dzieciak najbardziej dumny, coś w tym jest, że faceci zawsze chcą mieć synów, a przecież tak dobrze dogadują się z córkami?!?

Moniu, ja właśnie boję się nadać takiej imiennej etykietki dziecku, we wszystkich poradnikach piszą o cechach osobowościowych ludzi noszących dane imiona, choć Twoje obserwacje są bardzo ciekawe, to jednak nie wiem czy chciałabym łobuziaka czy mądralę ;-)

Coffee, czuję się świetnie, choć nie tak "bezskurczowo" jak przy Kini... W tym tyg. rozpocznie się 6-miesiąc, a ja nadal jestem w szoku! Jakoś tak szybko czas mi leci....

Dla Wspaniałej Reszty Koleżanek (bo pewnie na jakieś pytanie nie odp.) wstawię zdjęcie z gór, jak tylko odnajdę aparat ;-)

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no jasne, że duża! Styropian 2cm jest dużo tańszy od gotowego profilu, ale wzór jest bez porównania... choć na pewno nie będzie zbyt ozdobny bo zbyt dużo mam okien i cały dom mógłby być nazbyt ozdobny, a tego nie chcę... zobaczymy jak zaczną robić, bo na razie nie byłam przygotowana na podejmowanie takich decyzji :) dobrze że chociaż podbitkę mam już wybraną ;-)

• 2 weeks później...

Ten remont mnie wykończy :(

Mam nadzieję, że nowego domu dłuuugo nie będzie trzeba remontować, bo to chyba najgorsze co może sie zdarzyć... Budując nowy dom, nie musisz przejmować się gdzie podziać te wszystkie meble i rzeczy i że tyle kurzu wokoło :( a tak, czego się nie czepić to jeszcze coś inne wyskakuje... na szczęście 1 pokój już prawie gotowy ;-)

Czuję się b.dobrze (pomimo tego całego zamieszania), ale chciała bym już mieć gdzie pochować ubranka Kini (nasze na szczęście już poukładane - ufff)

BUZIAKI!!!

Wpadłam się przywitać...ładniusie to zdjęcie z gór....super że się dobrze czujesz - to jest najważniejsze....:)

Aniu, dziękuję za wizytę :)

U Ciebie też taki upał??? U nas w cieniu 35st. Nie mam siły chodzić i do tego trochę spuchłam :( Marzy mi się dużo wody, wtedy pogoda byłaby idealna, niestety małe są szanse na jakiś wyjazd...

Heeeej!Faktycznie w tym upale się "remontować " ,to nie bardzo komfortowe,ale jak juz jetseś po wszystkim ,to teraz tylko odpoczywaj.Ja byłam już na tzw.ostatnich nogach"podczas upałów ,to wiem ,czym to "pachnie"i szczerze współczuję.Leż dużo z nogami ułożonymi wyżej i nie forsuj się,bo nogi będziesz miała jak balony.Pozdrawiam serdecznie .Trochę mnie znowu na fm nie bedzie ,bo śmigam w Bieszczady

Heeeej!Faktycznie w tym upale się "remontować " ,to nie bardzo komfortowe,ale jak juz jetseś po wszystkim ,to teraz tylko odpoczywaj.Ja byłam już na tzw.ostatnich nogach"podczas upałów ,to wiem ,czym to "pachnie"i szczerze współczuję.Leż dużo z nogami ułożonymi wyżej i nie forsuj się,bo nogi będziesz miała jak balony.Pozdrawiam serdecznie .Trochę mnie znowu na fm nie bedzie ,bo śmigam w Bieszczady

Beatko, wypoczywaj jak najdłużej! Należy Ci się!!! A co do mnie to położyć się nie mam kiedy, bo Kinga tak jak mi obiecała, całe wakacje daje mi popalić, a ostatnio to przechodzi samą siebie... nie wiem co się z nią dzieje i jak do niej dotrzeć :( Mam nadzieję, że jak zacznie się przedszkole to się trochę uspokoi ;-) a remont jeszcze nie skończony :( Kingi pokój nadal się robi... dobrze, że upały się skończyły ;-)

Witaj Iwonko :)

gratuluję synka! jak ja bym chciała też mieć parkę :) zobaczymy jak sie maż spisze hhii

ślicznie wyglądasz na zdjęciu, wogóle fajna z was rodzinka :)

moje typy dla chłopczyka to: Patryk, Filip, Antoś.

buziaki

Spisze się spisze!!!! (hihihi) U nas w rodzinie teraz same chłopaki się rodzą! Na 4 dzieciaczków 1 dziewuszka! Imiona bardzo ładne, ale już takich urwisków mam w rodzinie... w sumie to już prawie wybrane: MARCEL, ale jakoś nie mam przekonania... a Wy co myślicie???