dardurdka 18.08.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Fajnie mieć synka. Mówi Ci to mama dwóch urwisów Moi się już kilka razy pobili (dosłownie) o to który się będzie do mnie przytulał a mojej Maleni to właśnie brakuje kogoś z kim można by się było pobić (hihi) dlatego rodzicom ciągle się obrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.08.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jak tam ocieplenie? Zaczęliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.08.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jak tam ocieplenie? Zaczęliście już? Nie jeszcze nie zaczęliśmy, jak nie deszcz to upały... Myślę, że we wrześniu albo nawet w październiku. W upały klej podobno odparza (czy coś?!), więc wolę nie ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.08.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 U nas upałów już nie ma od miesiąca Raczej ciepło z przelotnymi opadami lub ulewami. Już raczej po lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.08.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 a ja słyszałam, że po tych kilku dniach przelotnych deszczy od nowa upały! ciekawe czy rzeczywiście lato się skończyło?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 hej Iwonko, gdzie ty sie kobitko podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.09.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem, jestem Widziałam podłoge u Ciebie - bossska, a te zasłony! - skąd Ty wzięłaś takie materiały?!? U nas w przyszłym tyg. chciała przyjść ekipa od ocieplenia a tu Dario wyjeżdża, więc przesunął a coś czuję, że znowu się odwlecze bo za oknem ciągle ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 dardus, cierpliwosci troche materialy przytachalam w walizkach, bawelna i len, prosciutkie ale milutkie iwonko, spojrz na moja gorna lazienke (ta z wanna). Tez myslisz ze przesadzilam? Wydaje mi sie ze wyszla strasznie staro swiecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.09.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Łazienka, zresztą jak cała reszta Twojego domu, jest piękna! Wszystko utrzymane w jednym stylu... zazdroszczę Ci konsekwencji bo ja nadal nie wiem jak pogodzić to wszystko w jedną sensowną całość (meble bielone czy lakierowane...). A Tobie to wszystko wychodzi samo Nie malowałabym tylko ścian na niebiesko w tej łazience, jakoś mi się to gryzie z tą śliczną ceramiką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Nie dardus, sciany nie sa niebieskie. Nawet bym na to nie wpadla zeby taki kolor wymyslic sciany w calej chatce sa takie same, ni to bez, ni to khaki, ni to siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.09.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a to nie wiem czemu ja na pierwszym zdjęciu dojrzałam błękit (hihi) może to kolor płyty k-g?!? Czyli wszystko gra, tak jak pisałam wcześniej wszystko do siebie pasuje i z niczym nie przesadziłaś!!! A porcelana cudna- kiedy ja będę mogła sobie taką kupić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 uff, to wlasnie plyta k-g a ja dardus, kiedy bede mogla sobie kupic te porcelane ? Moj stary nie chce juz slyszec o zadnych skorupach. Ostatnio chcialam kupic okazyjnie dwie szafki nocne to sie zapytal, czy wedlug mnie bez szafek nocnych mozna zyc? I coz mozna powiedziec na takie glupie pytania mam nakaz kupowania wylacznie rzeczy niezbednych, watpie zeby te serwisy obiadowe przeszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a zapomnialam sie ciebie zapytac jak sie czujesz? Duzy masz brzusio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 06.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 a to nie wiem czemu ja na pierwszym zdjęciu dojrzałam błękit (hihi) może to kolor płyty k-g?!? Czyli wszystko gra, tak jak pisałam wcześniej wszystko do siebie pasuje i z niczym nie przesadziłaś!!! A porcelana cudna- kiedy ja będę mogła sobie taką kupić??? ten blekit nie dawal mi spokoju az zalapalam o co chodzi. To co bylo widac na zdjeciu to guma w plynie zeby zaizolowac sciany przed ewentulanym zaciekiem. Na te izolacje dopiero poszly plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.09.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 hihi... Ty już chociaż masz trochę tych skorup, a ja żadnej i prędko nie nabędę... brzusio mam już całkiem spory, dzisiaj jadę do lekarza, więc zobaczymy co tam słychać a szafki nocne przecież niezbędne som!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 to rozumiem ze serduszka dzis posluchasz myslisz ze juz sie obrocil do porodu czy to jeszcze za wczesnie? Napisz jak ci poszlo. Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.09.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 to rozumiem ze serduszka dzis posluchasz myslisz ze juz sie obrocil do porodu czy to jeszcze za wczesnie? Napisz jak ci poszlo. Milego dnia Serduszka posłuchałam Wszystko w najlepszym porządku Na razie siedzi twardo na pupie (hihi), ale ma jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.09.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 no to dobrze, niech siedzi jak najdluzej gdzie mu bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No pewnie że tak, chodź mi doskwierają skurcze i prawa noga mi odmawia posłuszeństwa ale nic to, w końcu to już niedługo Zapomniałam się pochwalić, że Nasza Niunia od 3 dni śpi sama w swoim pokoju!!!!!! Sama nie mogłam uwierzyć, że tak łatwo da się ją przenieść?!? A jaka dumna z siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 o to widze ze nie tylko moj synus tyle czasu z nami mieszkal w pokoju tez skubaniec dlugo nie chcial spac u siebie, a nawet jak juz spal to i tak w nocy przychodzil do nas. Czasami to az sie zastanawialam czy to on ma taka potrzebe czy moze gdzies wyczuwa ze mi jest trudno sie pogodzic z faktem ze on rosnie.... Kinga widocznie tez dojrzala a twoja ciaz napewno jej w tym pomogla teraz bedzie starsza siostra a to juz calkiem powazna rola ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts