Dorfi 10.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Gratulacje dla Niuni. Dzielna dziewczynka Kupiłaś jej już lalkę bobasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Andżi ja też myślałam, że właśnie będzie przychodzić w nocy, a tu taaaka niespodzianka!!!! Widocznie dorosła do tego Dorfi, lalki już ma od dawna ( i jeszcze na imieniny w lipcu nową dostała), ale przyznaję że zaczęła się nimi bawić dopiero jak się dowiedziała o rodzeństwie (hihihihi) Bardzo się angażuje i już teraz zapowiedziała, że ona wszystko kupi dla dzidziusia bo przecież doskonale wie co potrzebuje taki mały chłopiec?!? Jak zaczęła mi wymieniać co trzeba kupić to aż mnie głowa rozbolała z przerażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A to mnie teraz zaintrygowałaś. Co wymieniła? Michał przed narodzinami Wojtka wybierał w sklepie grzechotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.09.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 (edytowane) A to mnie teraz zaintrygowałaś. Co wymieniła? Michał przed narodzinami Wojtka wybierał w sklepie grzechotki Na pierwszym miejscu butelki, konbiecznie z niebieską nakrętką i do tego 2 szt! "Bo przecież mamo nie wiadomo czy będzie chciał cycucha"!!! no i jakieś mleko w proszku (hihi). 4 bluzki, kilka bodów, 2 paczki pampersów malutkich... i oczywiście kosmetyki... Wyobraź sobie że ona już wszystko mu zaplanowała, co będzie robił, co będzie lubił itd. Dzisiaj kupiła mu komplet dżinsowy (kurtka i spodnie) bo na pewno będzie lubił dżinsy jak Ona Chłopak ma przechlapane już teraz (hihi) a przebierany będzie co chwila jak lalka o grzechotkach mówiła, ale stwierdziła, że już jakiś czas temu odłożyła po sobie kilka więc na razie mu wystarczą a zapomniałam, że wymyśliła jeszcze że konieczna będzie mała kołyska, bo nie wiadomo czy da się złożyć stare łóżeczko po niej... a jaka chciałam tak oszczędnie, bez większych wydatków bo już zdążyłam się przekonać (po Kindze) że większość tych "bajerów" jest niepotrzebne... Edytowane 11 Września 2010 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.09.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Kołyska jest rewelacyjnym rozwiązaniem. Miałam dla Wojtka i byłam zachwycona. Gorzej się zrobiło jak Wojtek z kołyski wyrósł. Za nic nie chce spać w łóżeczku. Jak go tam położę to drze się jakby go rozgrzanym żelazem przypiekali. No i śpi ze mną. A zasypia obejmując mnie za szyję i mój policzek musi dotykać jego policzka. Nie powiem, żeby mi było tak wygodnie A w kołysce spał sam. Miałam taką na kółkach, więc na noc przystawiałam ją do łóżka i na półśpiąco go kołysałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.09.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Ja mam łóżeczko po Kini z możliwością kołysania I raczej wolałabym zaoszczędzić na wyprawce dla Małego. Niestety Dario i Kinia zwariowali już na Jego punkcie i wszystko chcą kupować nowe! A ja wolę kupić wełnę mineralną na ocieplenie poddasza niż nowy wózek! Zwłaszcza, że ten po Kindze nie jest bardzo zniszczony a głęboki wózek w zimie mało się przyda bo nową spacerówkę na wiosnę i tak kupię... Czy coś ze mną nie tak???? Mam nadzieję, że da się to wszystko jakoś pogodzić, najlepiej jakby można było i wełnę i "wózek" http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.09.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 nie dardus, wszystko z toba ok wykorzystaj co sie da po Kini ale na drobne przyjemnosci tez sobie pozwol. Fajnie jest czekac na te mala istotke kupujac ''pierdolki''. Takze twojemu mezowi tez sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.09.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Mam już kilka pierdółek i pewnie jeszcze sporo dokupię, tylko te największe wydatki (wózek, łóżeczko) chciałabym ominąć W końcu ja też kocham kupować (hihi), zwłaszcza takie słodkie "pierdółki" dla małych facetów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 22.09.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witaj Iwonko ale słodko sie czyta o Kini, rany ale Ci zazdraszczam, moja jest raczej nastawiona negatywnie póki co, "nie bedzie się drzykiem zajmować" i takie tam hihi pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Wszystko z Tobą OK Wózek się przyda po Kindze... Wykorzystaj co się da , kup wełnę i jedź do SPA Pozdrawiam i zdrówka życzę dla wszystkich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.09.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Wszystko z Tobą OK Wózek się przyda po Kindze... Wykorzystaj co się da , kup wełnę i jedź do SPA Pozdrawiam i zdrówka życzę dla wszystkich..... Witaj Arniko!!!! U mnie OK A SPA na pewno by mi się przydało bo wyglądam okropnie, a mówią że to dziewczynki urodę zabierają (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.09.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witaj Iwonko ale słodko sie czyta o Kini, rany ale Ci zazdraszczam, moja jest raczej nastawiona negatywnie póki co, "nie bedzie się drzykiem zajmować" i takie tam hihi pozdrawiam serdecznie Justyś, czyżbyś przyszła z cudowną wiadomością?!? Oliwcia będzie mieć rodzeństwo??? Przyzwyczai się, sama wiesz jak Moja zareagowała na początku, a teraz codziennie mówi o "Małym" i o tym co będzie z nim robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 24.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Iwonko niestety jeszcze, u mnie nie może być spontanu heheh ale w październiku zapisuję się do mojego dokttore i mam nadzieję, ze znów nam pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.09.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 To super, że w końcu decyzja zapadła!!! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 No pewnie że tak, chodź mi doskwierają skurcze i prawa noga mi odmawia posłuszeństwa ale nic to, w końcu to już niedługo Zapomniałam się pochwalić, że Nasza Niunia od 3 dni śpi sama w swoim pokoju!!!!!! Sama nie mogłam uwierzyć, że tak łatwo da się ją przenieść?!? A jaka dumna z siebie GRATULUJE!!! ...u mnie nie poszło tak łatwo.....i córka spała z nami BARDZO długo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.09.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Kaluś, niestety moja radość była przedwczesna... Kinia owszem usypia u siebie, ale nad ranem przychodzi do nas (hihi), lunatyzm czy co?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.09.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ni wiem ,czy Cię pocieszę Iwonko ,ale wędrówki nocne mojej córki trwały u nas do 10roku życia.Poczatkowo ja przenosiliśmy ,ale później jak była trochę cięższa to albo ja albo m zmienialiśmy w nocy łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.09.2010 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Oj Beatko, to się zmartwiłam, choć wiedziałam, że to nie będzie prosta sprawa... Na początku już w korytarzu wracałam z nią do pokoju i spałyśmy do rana... teraz już coraz mniej mi się chce i najczęściej śpi już z nami do rana a że 1 łóżko ubyło to ciasno jak ch!@# zwłaszcza że ja to jak co najmniej 1,5 mnie (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 :yes:Musicie się trochę pośpieszyć z wykończeniem nowego domu>Tak naprawdę to spanie z córka skończyło się od momentu ,kiedy zamieszkała w swoim nowym pokoju:) a jak się czujesz ,kochaniutka, poza tym ,że kg Ci przybyło?teraz to już Ci szybko zleci,pozostało już tak niewiele czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.09.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Beatko, nie jest łatwo się spieszyć z ograniczonymi funduszami... w sobotę ma ruszyć ocieplenie, a tu deszcz i już o pierwszych przymrozkach mówią Już nie wierzę, że w tym roku cokolwiek zrobimy... Czuję się dobrze, nawet już większe zakupy zrobione, m.in. ta huśtaweczka a miało być bez szastania kasą!!! Ale cóż zrobić, jest świetna, oczywiście na razie korzystają lalki http://toysforboysandgirls.net/images/rainforest%20swing.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts