googulek 28.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Fajowa sama bym sie w niej pobujala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Jak idzie ocieplanie? Pogoda sprzyja, więc pewnie ruszyliście? Jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.10.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Moniu, u nas pogoda nie najlepsza... Nawet przymrozki się pojawiły! A z ociepleniem wolałabym zaczekać do wiosny, gdyż postanowiliśmy odkopać fundamenty i zająć się izolacją (ociepleniem od podstaw). Początkowo założyliśmy, że ocieplimy do podmurówki a wiosną resztę, ale to nie ma sensu Moje samopoczucie w porządku, przestało mi się spieszyć i wolę teraz uniknąć różnych błędów, które do tej pory wynikały z pośpiechu... Najbardziej zależy mi na C.O. i mam nadzieję,że wiosną uda się wszystko zrobić Martwię się tylko o styro, czy go myszki nie schrupią?!? Wszystkie szczeliny już zabezpieczone i oczywiście trutka rozsypana, ale mysz to w końcu sprytne stworzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Spokojnie wszystko przetrwa, nie martw się Najważniejsze, że czujesz się dobrze, a reszta jakoś poleci. Ja też marzę o CO i wylewkach. No i o wełnie pod dachem. Gdyby to jeszcze wszystko mniej kosztowało ... Strasznie droga jest robocizna, a materiały też nie są tanie. Niestety, przy budowie trzeba obracać dziesiątkami tysiący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.10.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Wełna też mi spędza sen z powiek... a za oknem wiosna, jak na złość! Choć bardzo lubię jak jest ciepło Mam nadzieję, że zdążymy w przyszłym roku przed Bożym Narodzeniem, tak mi się marzą Święta we własnym domu... Już niedużo nam brakuje, ale jak znam życie to w międzyczasie wypadnie kilka nieprzewidzianych wydatków . Jeśli chodzi o robociznę to u nas większość rzeczy zamierzamy zrobić sami, ale to już z tego ostaniego etapu wykończeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Skoro sami, to sporo zaoszczędzicie, a to znaczy, że szybciej się wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.10.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Przeczytałam o zdjęciu w Muratorze. Gratuluję. Będę musiała kupić ten numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.10.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 ja tez gratuluje ''medialnego'' debiutu swietna pamiatka z budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.10.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 I ja gratuluję:wave:popędzę jutro po muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Dzięki Dziewczynki ale to tylko maleńkie zdjęcie w dodatku o dziennikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.10.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 malutkie nie malutkie, ale pamiatka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 No pewnie! I to jaka!!! Najbardziej uradowana była Kinia (hihihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.10.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a no tak; bo tez sie zalapala na zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.10.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 a jak sie czujesz? To juz chyba ostatnia prosta, ile ci tygodni zostalo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2010 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 W czwartek byłam u lekarza i z usg wynika, ze może się urodzić o tydzień wcześniej, czyli już za 4 tygodnie Czuję się dobrze, choć kręgosłup daje się we znaki... Już nie mogę się doczekać, mimo że strasznie się boję samego "finału"... Lekarz pocięszył mnie, że przeważnie drugi poród jest dużo łatwiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 18.10.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ale zlecialo ! ciesze sie ze wszystko jest w pozadku, i wierze ze sam porod tez sie dobrze odbedzie teraz odpoczywaj ile wlezie i odliczaj tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.10.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Tak wszyscy mówią, że przy drugim zawsze łatwiej, ale ponoć wagę dziecko ma większą niż pierwsze Niesamowite, że to tak zleciało - już tylko miesiąc do czasu, abyś mogła mieć maleństwo przy sobie Będziemy trzymać kciuki i czekać na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Na pewno będzie łatwiejszy ... Ja Kamila rodziłam przez 17godzin z bólami krzyżowymi włącznie ,a Zuzie już tylko 5:D Teraz czekają Cie najgorsze tygodnie ,ale finał juz bliziutko i maleństwo będzie już wkrótce z Wami >Imie już wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Moniu, to prawdziwy facet i już jest większy ale w sumie to okaże się jak już się narodzi Chciałabym żeby ten miesiąc szybko zleciał bo strasznie się wierci i kopie mnie po żebrach... Pewnie dlatego, że ma już tam zbyt mało miejsca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Beatko, raczej zostanie Marcel Wiem że trochę śmiesznie, ale jak już się o nim mówi to się przyjęło... choć zrobnień mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts