dardurdka 28.10.2010 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 a skąd wiesz że to mysz??? (hihi) U nas też dzisiaj mrozek był... a kota mam, nawet myszy łapie, tylko to wydelikacony pers i w nieogrzewanym domu raczej by długo nie pożył choć pomysł już taki był, żeby choć swój zapach zostawił, ale szkoda mi stwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 28.10.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Po oczkach siedział bidula na półce i patrzył, a kot jak go zobaczył..... to się zaczęła jazda ( jak na razie mycha górą ). Kot o imeiniu Rudzior jest łowną bestią i z głowy nie może mu wyjść mysior.....ale tyle dziadów w tym garażu, że wcale się nie dziwię, że ucieka bestia ...... Faktycznie nie dawaj persika na mrozik bo to mogłoby się źle dla niego skończyć ( tego przecież nie chcemy ), mój jest rasy europejskiej czyli dachowiec to może po mrozie łazić i w zimnym garażu posiedzieć troszkę ( nie za długo ) bo uszka marzną..... Jak pojedziesz do Czaczu (albo Czacza ) to się szybko nauczysz jak tanie rzeczy wyłapywać, na allegro też są różne okazje ( dużo czasu trzeba zarezerwować niestety na to szukanie). Dziękuję w imieniu dzieciaków ; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Chciałabym do tego Czaczu ale chyba szybciej wybiorę się do źródła, czyli do Holandii - mam namiary na kilka pchlich targów i sklepów ze skarbami, mąż zresztą często tam jeździ, ale mnie jakoś ciężko się wybrać, a teraz jak urodzi się Marcelek to jeszcze trudniej będzie Bo Kinię to mogłabym już wziąć, zresztą sama mówi że musi się z tatą wybrać Może za rok, jak raz na dopieszczanie wykończeniówki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Mąż kupił dzisiaj Muratora. Nieco się zdziwiłam jak zobaczyłam, że Was przeprowadzili do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.10.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Tak, tak, zamienili nas miejscami z Amelia2 Ale co tam, wszakże niedaleko (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Iwonko, a propos drzwi - ostatecznie zdecydowałaś już jakie będą? Zamówisz u stolarza, czy jednak tato wykona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.11.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Tata, niestety nie dał się przekonać, brakuje mu jednej niezbędnej maszyny do wykonania takich drzwi a uważa że sztukowanie nie zda tu egzaminy, schody robi się inaczej, a takie drzwi muszą wytrzymać długo, niezależnie od warunków atmosferycznych... więc zamówimy u stolarza mam nadzieję, na wiosnę będę mogła się nimi pochwalić, choć wolałabym najpierw mieć CO i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 04.11.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witaj Iwonko zaglądam do Ciebie czy to już , ale jeszcze się trzymasz Marcel to bardzo fajne imię, mnie się podoba teraz to juz muszę czesto zaglądać, cobym nie przegapiła TEGO momentu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.11.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Justyś, myślę że to jeszcze trochę potrwa, zwłaszcza że mój małż wyjeżdża 14-tego na kilka dni więc muszę się zawziąć i na niego zaczekać o ile się da (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 08.11.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 nie no maly poczeka napewno na tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Cześć Grubasku!!A jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.11.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Samopoczucie niezłe, choć dzisiaj mnie mdli (a myślałam, że to już za mną)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Mały się rozpycha i może uciska narządy.Pewnie dlatego......ale to już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 A ja zaglądam i czytam, że jeszcze się toczysz....Ile jeszcze? Na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.11.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Wielkimi krokami zbliza się ten wielki dzień. Trzymam kciuki, żeby poszło wszystko szybko i w miarę bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 08.11.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Iwonko to nóżki razem i ściaskaj mocno trzymam kciuki nieustannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.11.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dziękuję dziewczynki, staram się ale coraz bardziej daje mi popalić Termin mam na 25, ale z usg wychodzi cały czas że jednak wcześniej (17.11.) . Dario wyjeżdża 14. więc może nie będzie tak źle... powinien zdążyć wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Ja też zaglądam i sprawdzam czy to już czy jeszcze nie Trzymaj się Iwonko dni możesz już odliczać na palcach jednej dłoni. Trzymam kciuki zeby wszystko się odbyło bez niespodzianek, sprawnie i możliwie bezstresowo dla mamusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 ..ja też trzymam kciukasy!!!!! i zdrówka zycze dla mamusi i dla maleństwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.11.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dzięuję bardzo Ale stresik niestety już mam, może dlatego, że już wiem co mnie czeka.... Kciuki na pewno pomogą Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts