justyna27 14.11.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witaj Iwonko zaglądam do Cię ja miałam termin na 24 a glizdeczka się wykluła 12, właśnie skończyła 5 lat, zleciało strasznie szybko. A będzie naturalnie rodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.11.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Cześć Justynko!!!! Buziaki urodzinowe dla Oliwci!!!! Mimo traumy po pierwszym " raczej jestem zdecydowana na naturalny poród... Myślę, że już mnie nic nie zaskoczy, choć lepiej odpukać... Trzymajcie kciukasy, żebym dała radę Trzymam za słowo, tych którzy uważają, że drugi jest łatwiejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Drugi szybszy z pewnością.... A ja nadal podpatruje Zdrówka życzę i już za niedługo możesz się już rozpakować Tylko daj jakoś znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.11.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Dziękuję, i obiecuję, że dam Wam znać jak najszybciej Na razie sama czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 16.11.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 czekamy z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2010 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 http://www.scholar-online.pl/images/DSC04198a.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.11.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Od razu mi się buzia śmieje :) Ale lepiej niech jeszcze trochę zaczeka, chociaż do końca tygodnia (Dario może jutro ok. południa wyjedzie do domu)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.11.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Od razu mi się buzia śmieje :) Ale lepiej niech jeszcze trochę zaczeka, chociaż do końca tygodnia (Dario może jutro ok. południa wyjedzie do domu)!!! Pewnie, niech zaczeka,bo ja tak baaaardzo bym chciała ,aby maluszek wykluł się na moje urodzinki.A to już niedługo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Nie wiem Beatko czy tak długo wytrzymam bo dzisiaj zaczął boleć mnie "ogonek", więc już coś zaczyna się dziać... a Dario będzie najwcześniej na jutro rano, więc obawiam sie trochę... nie chciałabym zostać sama... a może się jeszcze wszystko rozejdzie W końcu wybory w niedzielę, trzeba iść zagłosować (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.11.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Może byc tak, że dzisiaj pójdzie wszystko jak z płatka i na wybory zdążysz wrócić do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Oj Moniu, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, żeby poszło jak z płatka... Coraz bardziej dokucza mi krzyż, a Dario jeszcze nawet granicy nie przekroczył... Zaczynam się bać A od wczoraj same łzy napływają mi do oczu (wracają wspomnienia), chciałabym już cieszyć Maleństwem w domu i zapomnieć o najgorszym!!! Nawet nie wiesz jak baaaardzo! Buziaki i trzymajcie kciuki dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.11.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 dardus, no co ty jakie lzy ! glowa do gory, jeszcze troszke i bedziecie go mieli przy sobie a kciuki trzymamy bardzo, bardzo mocno !!! pomysl ile osob tutaj ci kibicuje i mysli o was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.11.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Przestań! Nie wolno Ci się martwić!! Wszystko będzie dobrze, bo z drugim dziedziem zawsze łatwiej i szybciej Kazda mama dwójeczki Ci to powie, a nawet ja to mówię, choć mam jedno, bo wiem, co mówią koleżanki Nie martw się na zapas - teraz już tylko z górki będzie - najgorsze, czyli ostatnie miesiące za Tobą Czekamy na fotki i dobre wieści. Życzę Ci, żeby jak najszybciej wszystko minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dziękuję Ci Moniu, że próbujesz postawić mnie do pionu, ale chyba nie da rady... Martwić się będę bo po prostu już wiem co to znaczy... Fotki będą na pewno, jak tylko wrócę do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2010 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 dardus, no co ty jakie lzy ! glowa do gory, jeszcze troszke i bedziecie go mieli przy sobie a kciuki trzymamy bardzo, bardzo mocno !!! pomysl ile osob tutaj ci kibicuje i mysli o was Andżi - KOCHANA JESTEŚ!!!! Masz rację, w końcu Ty masz 2-jkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 18.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Iwonko dziękuję za buziaki ur Kochana głowa do góry! Bedzie dobrze! Musi! Razem z Toba na porodówce będzie tyle osób myślami, ze pójdzie raz dwa jak dziewczyny piszą jesteśmy z Tobą! Przezywam ten Twój poród jakbym sama rodziła hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 I ja zaglądam... I podpatruję.... Wiesz.. mam dwóch chłopaków... drugi wykluł się w godzinę jak dojechałam do kliniki.... I tego się trzymaj ... Życzę z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.11.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 czyzby sie zaczelo ???? Dardus, zamelduj sie czy wszystko w pozadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Nooo .........może przed wyjściem do szpitala kliknęła by nam jakąś wiadomość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts