Kasiorek 23.11.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 I ciocia kasia dorzuca buziaki alle to szybko zlecialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.11.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Nawet nie wiecie jak miło poczytać tak serdeczne komentarze, aż łezka kręci się w oku (oczywiście ze szczęścia!). Jeszcze raz wszystkim bardzo serdecznie dziękuję w imieniu swoim, jak i całej naszej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.11.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Myślę, że za bardzo się nie spóźniłam.... SERDECZNE GRATULACJE http://media.picfor.me/001175C50/Tanzila-love-you-lips-sexy-red-pink-rap-bit-gip-gip-heart-s-KidsCute-animals-misiaczki-my-album-FFS-3-Felines-Birds-flovers-sweet-arena-różności-httpwwwpicformeenviewimg304235like-comment-pics_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.11.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Pewnie, że nie Zwłaszcza, że wczoraj znowu wróciliśmy ze szpitala Malutki musiał się przez weekend ponaświetlać bo bilorubina mu wzrosła (żółtaczka fizj.), ale już na szczęście wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 01.12.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 witaj Iwonko o rany współczuje powtórnego szpitala, dobrze, ze już ok, ja dawałam glukozę do picia podobno szybciej schodzi żółtaczka. A jak Kinia na braciszka reaguje? Ona w grudniu urodzinki będzie mieć, dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Kinia, strasznie wszystko przeżywa, choć nie daje po sobie poznać... Ale fala kulminacyjna już była, więc tylko będzie lepiej Dzisiaj na przykład wyszykowała się do przedszkola bez awantury, więc sukces A rodzinki już niedługo (30 grudnia) a najpierw Mikołaj, Święta, więc prezentów jak co roku u niej w grudniu co niemiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.12.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no a ty Iwus jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Andżi, ja się czuję świetnie! Trochę te mrozy mnie uziemiły, a ja tak ciągle w domu nie lubię przebywać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.12.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 no to najwazniejsze ! u nas tez dzis spadl snieg, za trzy tygodnie jedziemy do polski i jak sie domyslasz, nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.12.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wcale Ci się nie dziwię, jakbym miała tak dużo zrobione w domku to by mnie do niego ciągnęło! Teraz nawet nie wiem jak wygląda w zimowej szacie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 02.12.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 badz cierpliwa dardus, chociaz sama wiem jak to jest byc w goracej wodzie kapana mam nadzieje ze jeszcze zagladasz do mnie od czasu do czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.12.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wpadłam z rewizytą- fiu, fiu szykuje się piękny dwór! Jak tylko będzie wykończony wg Twoich inspiracji- to już zazdraszczam Będę zaglądać i kibicować ps. Gratuljuę synka- śliczniutki i córcia też urocza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.12.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wcale Ci się nie dziwię, jakbym miała tak dużo zrobione w domku to by mnie do niego ciągnęło! Teraz nawet nie wiem jak wygląda w zimowej szacie .... Zima minie ,mały podrośnie to i z większą parą ruszysz do wykąńczania domku.Teraz Iwonko tylko ciesz się macierzysństwem ,bo to wszystko tak jakoś szybko mija..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.12.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 o tak, podpisuję się chociaż ja w ubiegłym roku miałam bardzo podobną sytuację, Nina jest z początku grudnia a i pogoda akurat była porównywalna więc te pierwsze tygodnie z trudem ale w starym mieszkaniu przetrwałyśmy. Za to w styczniu juz kupowaliśmy meble, wcześniej miałam już zrobioną sypialnie i kupiłam specjalnie dla młodej gondolkę do wózka, ona spała a ja skręcałam malowałam itd, dzięki temu niespodziewanie wiosną zamieszkalismy kilka miesięcy przed czasem. Poczekaj troszke, niech tylko się Wam "rytmy" wypracują a będziesz działać na całego a wiosna tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Serdeczne gratulacje , pozdrowienia i buziaki od Arniki dla Marcelka i Kinii oraz dzielnej Mamy Niech dzieciaki rosną zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Fajnie dziewczynki, że zaglądacie Pocieszyłyście mnie jak zwykle!! Mały na razie ma czujnik oddalania się mamy i gdy tylko nie jestem w pobliżu zaczyna marudzić... Wcześniej nie karmiłam piersią i teraz w ogóle nie wiem kiedy jest najedzony, a kiedy nie?!? W butelce to widać ile dziecko wypiło Mam nadzieję, że niedługo wszystko się unormuje i zacznę więcej spać w nocy... a wykończeniówkę zostawiam na późną wiosnę, mam nadzieję, że uda się w przyszłym roku trochę nadgonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 03.12.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 no kochana ale wyczekałaś z urodzeniem Kini hehehe och jak ja bym sobie posiedziała teraz w domu, jestem już zmęczona tą pracą, dojazdami w zimie ehhh, maruda mi się włączyła Tak się własnie zastanawiałam kiedyś jak to bedzie z drugim dzieckiem, Oliwka bezproblemowa w obsłudze była, spala, jadła i tak wkółko, od 4 mcy przesypiała noce bez jedzenia, ciekawe jakie mi się drugie trafi hihihi Ty widziesz podobieństwa czy więcej różnic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.12.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Na razie jest podobnie Też jest grzeczny, głównie śpi Jedynie karmieniem się różni... Kinia jak wróciła ze szpitala i dostała butelkę to w nocy spała po 7 godz. więc całkiem inna bajka... Ale łatwiej jest z drugim dzieckiem, bo wszystko już wiesz, nie panikujesz z byle powodu itd. Łatwiej też zorganizować wszystko Dzisiaj byliśmy z nim na zakupach i cały czas grzecznie spał, więc trochę złapałam wiatru w skrzydła (hihi), Mikołajowe zakupy już za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 16.12.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Tak się wczoraj zaczytałam ,i pod takim byłam wrażeniem ,że nawet nie zauważyłam , że wpisałam się do dziennika , bardzo przepraszam . Jeszcze raz wielkie GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 16.12.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Zakupy zawsze dodają kobiecie wiatru w skrzydła :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts