Karor 26.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Chwilowy brak internetu albo powiem inaczej chwilowe odecnosci internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 28.12.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jak samopoczucie po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb218/commentsjunkie/newyear/champagne-new-year.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jak samopoczucie po świętach? O! Świetne! Mimo znacznego przyrostu wagi Gorzej, że zaraz po Nowym Roku mam egzaminy, a uczyć się nie chce... oj nie chce We wtorek moja pociecha skończy 3 latka, więc od środy, najpóźniej czwartku biorę się za naukę Sylwester i tak w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ...bo to zdecydowanie niezbyt dobry czas na naukę - wszyscy leżą do góry brzuchami, a Ty, bidulo, do książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ...bo to zdecydowanie niezbyt dobry czas na naukę - wszyscy leżą do góry brzuchami, a Ty, bidulo, do książek Niestety, zwłaszcza, że to ostatnia sesja praktycznie (bo następnym semestrze już tylko kilka przedmiotów...) i tym bardziej się nie chce... Wolałabym już sobie odpuścić i zając się np. planowaniem domku Na szczęście strasznie ambitna jestem więc (mam nadzieję) w porę się zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wpadlam sobie jeszcze do ciebie twoj domek pooglądać i sie pozachwycac. Strsznie mi sie duzy wydaje ten dworek twoj - ile ma metrow? - jakos nie doczytalam lub nie pamietam... jeżeli pisalas to wybacz...ta elewacja taka prawdziwie dworkowa, bo moj dworek niestety jest taki troche naciągany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wpadlam sobie jeszcze do ciebie twoj domek pooglądać i sie pozachwycac. Strsznie mi sie duzy wydaje ten dworek twoj - ile ma metrow? - jakos nie doczytalam lub nie pamietam... jeżeli pisalas to wybacz...ta elewacja taka prawdziwie dworkowa, bo moj dworek niestety jest taki troche naciągany... Domek ma łącznie 300m2 Elewacja też nie do końca dworkowa bo mnie bardziej zależało na wyglądzie rezydencjonalnym. A tak odnoście priva, to masz zupełną rację. Każdy powinien urządzać swój dom tak jak mu się podoba, a nie stosując się do określonych trendów... jak np. kuchnia Robas'a w stylu angielskim a mnóstwo osób krytykowało ją za obecność lodówki side by side, co mnie zupełnie nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie chciałabym ją mieć... W końcu domki budujemy dla siebie i to nam ma się podobać. Swoją drogę Twój domek jest bardzo dworkowy... elewacja masz rację bardziej nowoczesna, ale zawsze można dodać sztukaterię styropianową i dodać dworkowych detali chociaż mnie się podoba tak jak jest w projekcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 O! Świetne! Mimo znacznego przyrostu wagi Gorzej, że zaraz po Nowym Roku mam egzaminy, a uczyć się nie chce... oj nie chce We wtorek moja pociecha skończy 3 latka, więc od środy, najpóźniej czwartku biorę się za naukę Sylwester i tak w domu... witam się u ciebie też 1.mówisz przyrostu wagi??????to chyba u każdego ja od nowego roku "szlaban na gary" zakładam bo katastrofa, 2.trzymam kciuki za zdane egzaminy(ale fakt mnie też by się nie chciało uczyć ,ale mus to mus) 3.córuni dużo zdróweczka ,super prezentów i oby słodkie dzieciństwo trwało jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 O! Świetne! Mimo znacznego przyrostu wagi Gorzej, że zaraz po Nowym Roku mam egzaminy, a uczyć się nie chce... oj nie chce We wtorek moja pociecha skończy 3 latka, więc od środy, najpóźniej czwartku biorę się za naukę Sylwester i tak w domu... witam się u ciebie też 1.mówisz przyrostu wagi??????to chyba u każdego ja od nowego roku "szlaban na gary" zakładam bo katastrofa, 2.trzymam kciuki za zdane egzaminy(ale fakt mnie też by się nie chciało uczyć ,ale mus to mus) 3.córuni dużo zdróweczka ,super prezentów i oby słodkie dzieciństwo trwało jak najdłużej 1. 52kg!!! (3kg więcej ) 2. dzięki, ale łatwo nie będzie... 3. Dziękuję za Kinię i na pewno wkleję zdjęcia z imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wpadlam sobie jeszcze do ciebie twoj domek pooglądać i sie pozachwycac. Strsznie mi sie duzy wydaje ten dworek twoj - ile ma metrow? - jakos nie doczytalam lub nie pamietam... jeżeli pisalas to wybacz...ta elewacja taka prawdziwie dworkowa, bo moj dworek niestety jest taki troche naciągany... Domek ma łącznie 300m2 Elewacja też nie do końca dworkowa bo mnie bardziej zależało na wyglądzie rezydencjonalnym. A tak odnoście priva, to masz zupełną rację. Każdy powinien urządzać swój dom tak jak mu się podoba, a nie stosując się do określonych trendów... jak np. kuchnia Robas'a w stylu angielskim a mnóstwo osób krytykowało ją za obecność lodówki side by side, co mnie zupełnie nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie chciałabym ją mieć... co to za lodówka? W końcu domki budujemy dla siebie i to nam ma się podobać... w pełni się zgadzam z Dardurdką ...chociaż mnie się podoba tak jak jest w projekcie... mnie też i nic bym nie zmieniała, bo pasuje do całego domku i do wnętrz wykończonych ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 2. dzięki, ale łatwo nie będzie... 3. Dziękuję za Kinię i na pewno wkleję zdjęcia z imprezy ad.2 - nawet jeśli ciężko, to ważne, że do przodu ad.3 - zdjęcia z przyjemnością pooglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Moniś, lodówka to taka jak u mnie w dzienniku: http://images44.fotosik.pl/33/a5d4a448295e8fca.jpgCoffee też taką ma (tylko chyba innej firmy, mnóstwo jest takich...) świetne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 aaa, już wiem u mnie taka nie pasuje do wnętrza, ale jest wspaniała i zazdraszczam (w pozytywnym sensie) tym, którzy taką będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 aaa, już wiem u mnie taka nie pasuje do wnętrza, ale jest wspaniała i zazdraszczam (w pozytywnym sensie) tym, którzy taką będą mieli są też takie do zabudowy, więc nie mów jeszcze "nie"... no i są rózniaste, nawet takie stylizowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Właśnie kłopot z tym, że u mnie musi się w całości schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 1. 52kg!!! (3kg więcej ) 2. dzięki, ale łatwo nie będzie... 3. Dziękuję za Kinię i na pewno wkleję zdjęcia z imprezy 1. z tą wagą nie przesadzaj ,(52kg.)ważysz jak dobra gęś wyśigowa 2.ale warto 3.czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ad.1 - to kokieteria taka Jak będziesz w moim wieku, to będziesz zadowolona z wagi 60kg , którą niestety z każdym rokiem trudniej zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Właśnie kłopot z tym, że u mnie musi się w całości schować No tak taka do zabudowy się w całości chowa, ale widać że to akurat lodówka bo możesz dać takie podłużne, mosiężne, stylowe uchwyty... Będzie super wyglądało, no i podwójna... Nawet widziałam obudowaną kostkarkę do lodu, ale ty nie lubisz takich nowoczesnych rozwiązań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.12.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 a tu kilka inspiracji... Ten telewizor to już lekka przesada, ale super to musi wyglądać w rzeczywistości Podoba mi się http://images27.fotosik.pl/307/1b43ef23f6d0f61fmed.jpg http://images46.fotosik.pl/43/eafeec5f29f1b056med.jpg A tu Moniu coś dla Ciebie, bez ekstrawagancji http://images29.fotosik.pl/308/9610ee4b41883f99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts