Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...bo to zdecydowanie niezbyt dobry czas na naukę :-? - wszyscy leżą do góry brzuchami, a Ty, bidulo, do książek :roll:

Niestety, zwłaszcza, że to ostatnia sesja praktycznie (bo następnym semestrze już tylko kilka przedmiotów...) i tym bardziej się nie chce... Wolałabym już sobie odpuścić i zając się np. planowaniem domku :D Na szczęście strasznie ambitna jestem więc (mam nadzieję) w porę się zmobilizuję :wink:

wpadlam sobie jeszcze do ciebie twoj domek pooglądać i sie pozachwycac. Strsznie mi sie duzy wydaje ten dworek twoj - ile ma metrow? - jakos nie doczytalam lub nie pamietam... 8) 8) jeżeli pisalas to wybacz...ta elewacja taka prawdziwie dworkowa, bo moj dworek niestety jest taki troche naciągany...

Domek ma łącznie 300m2

Elewacja też nie do końca dworkowa bo mnie bardziej zależało na wyglądzie rezydencjonalnym. A tak odnoście priva, to masz zupełną rację. Każdy powinien urządzać swój dom tak jak mu się podoba, a nie stosując się do określonych trendów... jak np. kuchnia Robas'a w stylu angielskim a mnóstwo osób krytykowało ją za obecność lodówki side by side, co mnie zupełnie nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie chciałabym ją mieć... W końcu domki budujemy dla siebie i to nam ma się podobać.

Swoją drogę Twój domek jest bardzo dworkowy... elewacja masz rację bardziej nowoczesna, ale zawsze można dodać sztukaterię styropianową i dodać dworkowych detali :wink: chociaż mnie się podoba tak jak jest w projekcie...

O! Świetne! Mimo znacznego przyrostu wagi :lol:

Gorzej, że zaraz po Nowym Roku mam egzaminy, a uczyć się nie chce... oj nie chce :( We wtorek moja pociecha skończy 3 latka, więc od środy, najpóźniej czwartku biorę się za naukę :lol: Sylwester i tak w domu... :(

witam się u ciebie też

1.mówisz przyrostu wagi??????to chyba u każdego ja od nowego roku "szlaban na gary" zakładam bo katastrofa,

2.trzymam kciuki za zdane egzaminy(ale fakt mnie też by się nie chciało uczyć ,ale mus to mus)

3.córuni dużo zdróweczka ,super prezentów i oby słodkie dzieciństwo trwało jak najdłużej

O! Świetne! Mimo znacznego przyrostu wagi :lol:

Gorzej, że zaraz po Nowym Roku mam egzaminy, a uczyć się nie chce... oj nie chce :( We wtorek moja pociecha skończy 3 latka, więc od środy, najpóźniej czwartku biorę się za naukę :lol: Sylwester i tak w domu... :(

witam się u ciebie też

1.mówisz przyrostu wagi??????to chyba u każdego ja od nowego roku "szlaban na gary" zakładam bo katastrofa,

2.trzymam kciuki za zdane egzaminy(ale fakt mnie też by się nie chciało uczyć ,ale mus to mus)

3.córuni dużo zdróweczka ,super prezentów i oby słodkie dzieciństwo trwało jak najdłużej

1. 52kg!!! (3kg więcej :o )

2. dzięki, ale łatwo nie będzie...

3. Dziękuję za Kinię i na pewno wkleję zdjęcia z imprezy :wink:

wpadlam sobie jeszcze do ciebie twoj domek pooglądać i sie pozachwycac. Strsznie mi sie duzy wydaje ten dworek twoj - ile ma metrow? - jakos nie doczytalam lub nie pamietam... 8) 8) jeżeli pisalas to wybacz...ta elewacja taka prawdziwie dworkowa, bo moj dworek niestety jest taki troche naciągany...

Domek ma łącznie 300m2

Elewacja też nie do końca dworkowa bo mnie bardziej zależało na wyglądzie rezydencjonalnym. A tak odnoście priva, to masz zupełną rację. Każdy powinien urządzać swój dom tak jak mu się podoba, a nie stosując się do określonych trendów... jak np. kuchnia Robas'a w stylu angielskim a mnóstwo osób krytykowało ją za obecność lodówki side by side, co mnie zupełnie nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie chciałabym ją mieć...

co to za lodówka?

W końcu domki budujemy dla siebie i to nam ma się podobać...

w pełni się zgadzam z Dardurdką :wink:

...chociaż mnie się podoba tak jak jest w projekcie...

mnie też i nic bym nie zmieniała, bo pasuje do całego domku i do wnętrz wykończonych ze smakiem :D

Właśnie kłopot z tym, że u mnie musi się w całości schować :roll:

No tak taka do zabudowy się w całości chowa, ale widać że to akurat lodówka bo możesz dać takie podłużne, mosiężne, stylowe uchwyty... Będzie super wyglądało, no i podwójna... Nawet widziałam obudowaną kostkarkę do lodu, ale ty nie lubisz takich nowoczesnych rozwiązań...

a tu kilka inspiracji...

Ten telewizor to już lekka przesada, ale super to musi wyglądać w rzeczywistości :o Podoba mi się

http://images27.fotosik.pl/307/1b43ef23f6d0f61fmed.jpg

http://images46.fotosik.pl/43/eafeec5f29f1b056med.jpg

A tu Moniu coś dla Ciebie, bez ekstrawagancji

http://images29.fotosik.pl/308/9610ee4b41883f99.jpg