Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez sie dardus nie znam:) jezeli mi sie podoba to kupuje, nie wazne jak to sie zwie i do czego sluzy :) a twoja komoda najwyrazniej wpadla w oko mezowi to ja przytachal. Jezeli nie bedzie ci sie do konca widziala, bo jest calkiem w innym stylu niz twoje inspiracje, to podarujesz rodzicom albo sprzedaz :)

W piecu Zębiec można palić drewnem. Musisz tylko dokupić (ok.150-200zł) ruszt awaryjny. My kupiliśmy, bo dopóki nie zamieszkamy, to chcielibyśmy palić drewnem, którego mamy bardzo dużo. Jeśli znajdziesz tego Zębca na All... , to kupisz taniej. Wystawia się tam sprzedawca, u którego kupiłam Wiolasz. Ma ten piec już za nicałe 7tys. Niestety jak my kupowaliśmy, to nie miał wtedy 20kw, tylko same 15kw. Widziałam, że aktualnie jest 20-ka.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj dardurko- chwilkę mnie nie było, a tu takie zmiany :)

Synuś rośnie jak na drożdżach- piękny kawaler :D

Postępy też widzę coraz większe- fajny masz ten kredens.

Co do tulipanków- to cebule wsadza się na jesieni, żeby na wiosnę zakwitły, ale...

Te Twoje widzę, że już kiełkują, tak?

W takim razie spróbowałabym je wsadzić jeszcze teraz jak najszybciej do ziemi- powinny zakwitnąć jeszcze teraz.;)

Moje dopiero wychodzą z ziemi, także może zdążysz.

Daj znać co postanowiłaś.:)