Arctica 20.05.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ło matko!!! cztery duże stoły z krzesłami i "jeszcze kilka małych stolików"... to każde pomieszczenie w domu na jadalnię robisz??? ten okrągły z intrasjami... bossssssski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.05.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nie Arctisiu Żaden nie będzie mój Po prostu trafiła się okazja kupić zagranicą kilka szmergołków to kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.05.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Hej Iwonko! Widzę ,że prace postępują . kolejnym etapem pewnie będzie ogrzewanie?fantastyczne zakupy meblowe poczyniłaś .Podoba mi siesekretarzyk o okrągły stół ,ale z tymo krzesłami bez tapicerowanych oparć .Zostaw sobie jeden komplet ,bo później możesz już nie trafić na takie cudo:) a maluszek grzeczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.05.2011 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Maluszek bardzo grzeczny, choć ostatnio dają o sobie znać ząbki (chyba wkrótce pierwszy się pojawi)... A komplety są bajeczne, ale m zabronił zatrzymać bo stwierdził, że jeszcze nie jeden taki znajdę (ja mam wątpliwości). Trudno... Do wykończeniówki jeszcze długa droga, więc może i znajdę Sekretarzyk jest prześliczny, strasznie mi się podobają takie "brzuszaste" meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Ja bym jednak postawiła na swoim . Sama wiem,jak po wykończeniówce ciężko kupuje się meble.... z wiadomych względów.Taki komplecik jadalniany byłby" jak znalazł."A kupowaliście te meble w Holandii? A ząbki?...no cóż trzeba przez to przejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Iwonko... zawsze możesz urobić męża na sprzedaż jak znajdziesz ładniejszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.05.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Tak Beatko, w Holandii Arctisiu, w tym rzecz, że jemu szkoda teraz wydawać na meble... zwłaszcza że ocieplenie się robi... A i trzymać nie mam gdzie, bo zanim przyjdą od C.O. trzeba się wszystkiego pozbyć, nawet kota z poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.05.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 ło matko!!! cztery duże stoły z krzesłami i "jeszcze kilka małych stolików"... to każde pomieszczenie w domu na jadalnię robisz??? ten okrągły z intrasjami... bossssssski... Stołów jest 5! Jest jeszcze mahoniowy http://deco-01.slide.com/r/1/208/dl/4FXfpnqqtz_TRPyejie_UgKlQ4futQFr/item Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.05.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Oj Iwonko ,ja tam bym jednak powalczyła:Dchoć jeden komplet sobie zostaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.05.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Może coś z tego będzie A co się dzieje z tym forum??? Teraz wszystko po angielsku pisze... wcześniej nawet wpisu nie mogłam zrobić!!! Zastanawiam się nad sztukaterią... Znalazłam taniego producenta, ale nie jest powleczona klejem. Majstry mówią że dadzą radę, ale czy ja wiem. Może wystarczy akrylem pociągnąć?!? Niecałe 10zł / mb to super cena (za grubsze 16zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.05.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Na pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.05.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Już odp. na p.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.05.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dzięki Moniś Mam tylko wątpliwości czy nie lepiej w kolorze dachu i rynien (np.orzech), ale jakoś złoty dąb jest przyjemniejszy dla oka Oby nie było za dużo naciapane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ale fajnie ,że prace postępują .:)Będą jakieś zdjęcia?zadam Ci Iwonko pytanie tutaj ,bo wysłałam priva ,ale może nie zauważyłaś?Gdzie można kupić fotele z tej strony ,którą mi podesłałaś? upatrzyłam tam sobie co nie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) u mnie tzn. jakby m jechał to by przywiózł Tylko to jest z ceną czy licytacja? O które fotele Ci chodzi? Zdjęcia będą później Edytowane 8 Czerwca 2011 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.06.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Podbitka wygląda niczym drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.06.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Dziękuję Moniu Miło przeczytać, że ładnie wygląda, zwłaszcza że kosztowała niemało... Też jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.06.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Iwonko ,piękna jest podbitka ,a i domek ślicznie się prezentuje ,taki bielutki ,wśród drzew!! Brawo!!Wieczorem jeszcze raz pooglądam sobie te fotele i podeślę Ci linka .Teraz już nie zdążę ...kończę gotowanie i pędzę do pracy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Hej dardurko, dawno mnie tu nie było, a jakie postępy:jawdrop: Domek wygląda przeuroczo:yes: :DPiękny kolor podbitki i elewacji- to jest już kolor docelowy, czy na rzazie sam grunt? Macie coś jeszcze w tegorocznych planach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts