Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Hej Dardurdka :D:D:D Też ciesze się że jestem - zdążyłam totalnie za FM zatęsknić. Ponieważ sporą chwilę mnie nie było to mam tyle do nadrobienia że szok. Wszystko się pozmieniało:yes: U Ciebie ocieplenie i podbitka - pięknie. Piszesz że jest możliwość przeprowadzki w tym roku - bardzo się cieszę. Wiem jak na to się czeka...Wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia Twoich maluszków. Ja się zaczynam o malucha starać, więc możę mnie te zdjęcia pozytywnie natchną hihi:p:p:p:p

• 2 weeks później...
Iwonko dom prezentuje się pięknie - mój do dzisiaj czeka na tynk zewnętrzny i powiem szczerze, że wcale mi to nie przeszkadza :yes: Mieszka się fajnie i ładnie bez tego. Tynk zaplanowaliśmy na przyszły rok. Co to miałaś za ekipę, która Ci okna umyła - moja ekipa nie chciała nawet po sobie posprzątać...co dopiero okna myć. Gratuluję udanych zakupów na targu. Ja dzisiaj też kupiłam przez przypadek coś ładnego - ramy na zdjęcia - dorwałam jedyne dwie które akurat były w sklepie :D

Śliczny żyrandol:yes: A dlaczego chcesz go tylko na tymczasowe oświetlenie?:(

Już go nie mam... więc był baardzo tymczasowy... a tak wyglądał zawieszony :)

http://deco-00.slide.com/r/1/22/dl/1p8Q1Yyp1j89uZ1Y-8QHsFA_1hGRUX3q/item

http://deco-01.slide.com/r/1/8/dl/ttIOxQXo4z9XhcyJaWxUrvDayA8304NB/item

Docelowo chciałabym większy, ten ma średnicę 70cm (wysokość 75cm). Myślę o takim na 10/12 świeczek, a nad stołem w jadalni 3x 3-świeczkowy ;)

Iwonko dom prezentuje się pięknie - mój do dzisiaj czeka na tynk zewnętrzny i powiem szczerze, że wcale mi to nie przeszkadza :yes: Mieszka się fajnie i ładnie bez tego. Tynk zaplanowaliśmy na przyszły rok. Co to miałaś za ekipę, która Ci okna umyła - moja ekipa nie chciała nawet po sobie posprzątać...co dopiero okna myć. Gratuluję udanych zakupów na targu. Ja dzisiaj też kupiłam przez przypadek coś ładnego - ramy na zdjęcia - dorwałam jedyne dwie które akurat były w sklepie :D

Biegnę zobaczyć ramy, mam nadzieję, że pokazałaś :)

A co do ekipy, to Ci sami robili poddasze (też oczywiście posprzątali po sobie :) ) A elewacje mnie również odpowiada, chciałabym dać kolor jak już będzie kostka, ogród itd. Tak żeby wszystko ze sobą pasowało :)

• 2 weeks później...

Witam serdecznie bardzo ładny dworek i otoczenie a salon z kolumnami robi wrażenie :)

Właśnie szukam fachowców od ocieplenia mogła bym prosić o kontakt , ile płaciłaś może być na prv.

Z góry dziękuję :)Zapytam jeszcze o te stoły i krzesła są na zbyciu ? a może inne fajne rzeczy ?

Edytowane przez jo@nna