dardurdka 15.06.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witaj Agawi Dom jest tylko pociągnięty 2x klejem, za to białym więc ładnie wygląda W planach jest jeszcze C.O. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.06.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Czyli przeprowadzki nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witaj Agawi Dom jest tylko pociągnięty 2x klejem, za to białym więc ładnie wygląda W planach jest jeszcze C.O. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła się pochwalić Aaa to klej:D Wygląda super:yes: A kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.06.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Łaaaał.... ale domek dostał mową twarz... Ładnie się teraz prezentuje. I widzę, że Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Arniko, pewnie że zadowolona, nawet nie myślę na razie o kolorze, podoba mi się tak jak jest, taka śmietanka Monia, przeprowadzki nie wykluczam, ale będę miała pewność po C.O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 26.06.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Hej Dardurdka :D:D Też ciesze się że jestem - zdążyłam totalnie za FM zatęsknić. Ponieważ sporą chwilę mnie nie było to mam tyle do nadrobienia że szok. Wszystko się pozmieniało:yes: U Ciebie ocieplenie i podbitka - pięknie. Piszesz że jest możliwość przeprowadzki w tym roku - bardzo się cieszę. Wiem jak na to się czeka...Wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia Twoich maluszków. Ja się zaczynam o malucha starać, więc możę mnie te zdjęcia pozytywnie natchną hihi:p:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 WOW! TO SUPER WIEŚCI PRZYNOSISZ!!! W KOŃCU SIĘ ZDECYDOWALIŚCIE TRZYMAM KCIUKI!!! A zdjątka wrzucę jak tylko znajdę wolną chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Iwonko ,szkoda ,ze moi byli wczoraj....:(a żyrandol pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Jasne, zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 a to warto jeszcze posiedziec na FM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 e no takie zakupy to sie chwali !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 nie jest jakiś specjalnie ładny, ale za te pieniądze, to myślę że grzech byłoby nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 mi sie podoba! jest zgrabny, ladnie zdobiony, naprawde swietny zakup !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.06.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Tym bardziej się cieszę :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.07.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Śliczny żyrandol:yes: A dlaczego chcesz go tylko na tymczasowe oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 07.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Iwonko dom prezentuje się pięknie - mój do dzisiaj czeka na tynk zewnętrzny i powiem szczerze, że wcale mi to nie przeszkadza Mieszka się fajnie i ładnie bez tego. Tynk zaplanowaliśmy na przyszły rok. Co to miałaś za ekipę, która Ci okna umyła - moja ekipa nie chciała nawet po sobie posprzątać...co dopiero okna myć. Gratuluję udanych zakupów na targu. Ja dzisiaj też kupiłam przez przypadek coś ładnego - ramy na zdjęcia - dorwałam jedyne dwie które akurat były w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Śliczny żyrandol:yes: A dlaczego chcesz go tylko na tymczasowe oświetlenie? Już go nie mam... więc był baardzo tymczasowy... a tak wyglądał zawieszony http://deco-00.slide.com/r/1/22/dl/1p8Q1Yyp1j89uZ1Y-8QHsFA_1hGRUX3q/item http://deco-01.slide.com/r/1/8/dl/ttIOxQXo4z9XhcyJaWxUrvDayA8304NB/item Docelowo chciałabym większy, ten ma średnicę 70cm (wysokość 75cm). Myślę o takim na 10/12 świeczek, a nad stołem w jadalni 3x 3-świeczkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2011 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Iwonko dom prezentuje się pięknie - mój do dzisiaj czeka na tynk zewnętrzny i powiem szczerze, że wcale mi to nie przeszkadza Mieszka się fajnie i ładnie bez tego. Tynk zaplanowaliśmy na przyszły rok. Co to miałaś za ekipę, która Ci okna umyła - moja ekipa nie chciała nawet po sobie posprzątać...co dopiero okna myć. Gratuluję udanych zakupów na targu. Ja dzisiaj też kupiłam przez przypadek coś ładnego - ramy na zdjęcia - dorwałam jedyne dwie które akurat były w sklepie Biegnę zobaczyć ramy, mam nadzieję, że pokazałaś A co do ekipy, to Ci sami robili poddasze (też oczywiście posprzątali po sobie ) A elewacje mnie również odpowiada, chciałabym dać kolor jak już będzie kostka, ogród itd. Tak żeby wszystko ze sobą pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 20.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) Witam serdecznie bardzo ładny dworek i otoczenie a salon z kolumnami robi wrażenie Właśnie szukam fachowców od ocieplenia mogła bym prosić o kontakt , ile płaciłaś może być na prv. Z góry dziękuję :)Zapytam jeszcze o te stoły i krzesła są na zbyciu ? a może inne fajne rzeczy ? Edytowane 21 Lipca 2011 przez jo@nna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.07.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Tak rzadko zaglądam, że nie zauważyłam wpisu ... Witam Cię Joanno i odpiszę na priv w pierwszej wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts