Arnika 15.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ładnie się prezentują Bardzo ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.10.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Iwonko ,śpieszę czym prędzej z pochwałami.... nie mogę powstrzymać szczęki od opadania:yes::jawdrop:drzwi prezentują się bosko ,kapitalna robota stolarza...już sobie wyobrażam jak cudnie bedzie z tą sztukaterią i gzymsami(jak planujesz).Mniodzio:yes:w ogóle to nie widać ,że jeszcze toczą się jakieś prace budowlane ,tak macie jakoś sterylnie wokół:yes:gratuluję Beatko, dziękuję Ci bardzo Na zdjęciach trochę łaciate wyszły, ale jak już będą zrobione "na zicher" to wstawię nowe zdjęcia Sztukaterię zamówiłam, ale chyba zmienię bo zbyt pochopnie podjęłam decyzję (nie wzięłąm pod uwagę tego, że spód "trójkątu" lepiej wygląda z mniejszą listą, prostszą... do jutra do południa mam czas, później idzie produkcja. A na budowie już wiele razy były porządki Jedynie z tyłu na środku jest skład palet i drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.10.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Ładnie się prezentują Bardzo ładne drzwi Dziękuję Arnisiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O mamuniu jakie drzwi! http://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Toż to wrota są Cud, miód i orzeszki:lol2: Dardurko, gratulacje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.10.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Dziękuję Ci bardzo Agawi Sama jestem bardzo zadowolona Martwię się tylko lakierowaniem, bo poranne przymrozki od kilku dni mi dokuczają A chciałabym już zamknąć temat drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.10.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Prawie bym przegapila temat drzwi! a tu jakie drzwi!!!! wyszly rewelacyjnie, warto bylo czekac dardus. Patrze tak sobie na twoj domek i twoje inspiracje elewacji i normalnie zazdraszczam! pieknie bedziesz mieszkala droga Iwonko, oj pieknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Fajnie Andżi, że się znowu udzielasz na fm ; ) Żebyś wiedziała ile mnie to wszystko nerwów kosztowało! A Pan od sztukaterii się nie odzywa A miał dzwonić jak wyśle kuriera Pewnie jutro nie dojadą gzymsy - a ja planowałam montaż w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 20.10.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Oj wiem dardus, wiem ile to nerwow moze kosztowac. A dla pocieszenia, dodam ze to dopiero poczatek :) ale potem jak wszystko czlowieka cieszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 27.10.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam!! Muszę sie wreszcie przyznać że od początku podczytuję Twój dziennik...ostatnio rzadko zagladam na forum ,a jak juz to wpadam obowiazkowo do Twojego dziennika i Moni...też baaardzo podobaja mi sie dworki...mój domek jest tylko trochę podobny do tych dworkowatych.Piszę bo bardzo podobaja mi się twoje kolumny przy wejsciem,też bym chciała podwójne...dotychczas były w planie dwie ...ale jak jeszcze oststnio zobaczyłam te Twoje w przyblizeniu to sie zkochałam...tylko nie wiem czy nie mam za mało miejsca..proszę napisz ile jest metrów między Twoimi..,.i wogóle jaka jest szerokośc całego ganku(nie wiem czy dobrze piszę)..POZDROWIONKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.10.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witaj Marzycielko!!! Bardzo jest mi miło, że w końcu się ujawniłaś Ganek z tego co pamiętam ma ok. 5 m szerokości, drzwi wejściowe mają 170cm szerokości, więc jakoś tak to wygląda. Jeśli te informacje są niewystarczające, napisz. Przy następnej wizycie na budowie pomierzę wszystko dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 29.10.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Bardzo Ci dziękuję...jest więc nadzieja dla mnie,bo my chyba będziemy mieli podobną szerokość...tylko będzie ciężko mężusia przekonać(musimy nad tym popracować).Twój domek jest piękny,naprawdę... musisz być baaardzo szczęśliwa.Życzę Ci i Twojej rodzince aby byliście szczęśliwi w Tym domku,dużo zdrówka,opieki aniołów....a jak byś mogła kiedyś przy okazji zrobić parę zdjęć w przybliżeniu :ganek ze schodami ...i pyty,pyty zmierz mi szerokość jescze ...z góry ogromnie dziękuję...i przepraszam ze zawracam Ci głowę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Pewnie, że jestem szczęśliwa Chociaż to nie wynika z posiadania takiego czy innego domu... Choć na pewno każdy "własny DOM" wywołuje niesamowite uczucia I wcale nie zawracasz mi głowy. Bardzo chętnie pomogę, zwłaszcza że sama często proszę o różne dziwne pomiary forumowiczów (np. ostatnio Monię - pokłony dla niej i jej nieocenionej pomocy przy drzwiach!). Dzisiaj będę na budowie bo zaplanowaliśmy montaż gzymsów, więc przy okazji pomierzę ganek i zrobię kilka zdjęć Postaram się wkleić wieczorem A może zdradzisz jaki domek budujesz? Wtedy będzie łatwiej coś doradzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 gratuluje podłogówki i wylewek !! a drzwi wejściowe to poprostu CUDO !....Pan stolarz spisał sie na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Dzięki Kalusia Wylewki dopiero będą w przyszłym tygodniu, ale już zacieram łapki z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Marzycielko, wczoraj mój majster zaniemógł i stwierdził, że po piątkowej imprezie, nie nadaje się do tak precyzyjnej roboty... Może i lepiej jakby miał coś zepsuć... Montaż gzymsów przesunięty na poniedziałek A co do pomiarów, to może dzisiaj mi się uda Ale nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.10.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Ganek pomierzony. Szerokość 5,5m, podstawa podwójnych kolumn ma wymiar 110cm, tak więc szerokość między kolumnami - tu gdzie schody wynosi 3,3m a tu zdjęcie (niestety tylko jedno, bo mam problemy z internetem, ciągle mnie odłącza i nie mogę zgrać ): http://img100.imageshack.us/img100/7659/dsc07509f.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 jejku jak to fajnie wyglada! to zdjecie oddaje dostojnosc twojego domku i znow mi przypomina jaka ja mam ''kruszynke'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Widzę, że spore postępy zrobiliście na budowie. Drzwi zewnętrzne wyszły imponujące. I dworek od razu szlachetniej wygląda. A jakie planujecie barierki balkonowe? Bo chyba niedługo będziecie je montować, skoro kładziecie już płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 31.10.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 (edytowane) Oj kochana widzę teraz że u mnie to nie będzie takie proste...jesteśmy narazie na etapie fundamentów...chyba trzeba by było daszek większy zrobić ...i nie wiem czy wogóle pasowały by te podwójne kolumny u mnie, bardzo proszę doradźcie mi...strasznie podoba mi się to Twoje wejście..mężuś mi stara się to wypersfadować z głowy (dla niego dodatkowa praca,a budujemi sami własnymi rękoma)zobacz:http://www.extradom.pl/projekt-domu-ar-130-krl1008.aspxszerokość jak widzisz to ok 13 metrów...a ile Wy macie Wogóle bardzo mi się też podoba ganek w /Dworek Jankamy....jesli nie widziałaś to zobaczhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?98457-Dworek-Jankamy/page2...acha przypomniało mi się jeszcze zapytać Cię o szerokość jaka jest między kolumną a ścianą..Bardzo Ci dziękuję za zdjęcie i za odpowiedź-Pozdrowionka!!!! Edytowane 31 Października 2011 przez marzycielka74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.10.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 jejku jak to fajnie wyglada! to zdjecie oddaje dostojnosc twojego domku i znow mi przypomina jaka ja mam ''kruszynke'' Wcale nie kruszynkę! Tylko piękną francuską chatkę! Jak zwykle przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts