Beauty 20.11.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Hej! Iwonko ,pewnie niedługo już przeprowadzka?kibelek i bidet widziałam w realu ,wygląda b.ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.11.2011 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Powoli próbuję skompletować wszystko Najwięcej kłopotu mam z komoda pod umywalkę... Nie mogę znaleźć czegos odpowiedniego i do tego w dobrej cenie Tak Moniu, tez zauważyłam, ze wanna z Chrzanowa Widziałam dużo fajniejsze, ale założenie było by była tania, mała i mało rzucająca się w oczy (obudowa będzie tu ważniejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 21.11.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dardurdko proszę zajrzyj do skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.11.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Już odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 21.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Bardzo dziękuję,przepraszam że tak Ci zawracam głowe..nie gniewaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.11.2011 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Nie mam się o co gniewać, tu na fm zawsze chętnie sobie pomagamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 26.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 No moja droga .............trochę mi czasu zajęło zbieranie szczęki z podłogi bo pod takim jestem wrażeniem , że dojść do siebie nie mogę Wszystko jest cacy , przepiękne ze smakiem , gzymsik prześliczny kibelek łooooooo matko , gdzie ty takie rzeczy znajdujesz kobieto .Wy to dopiero dujecie z robotą , nawet ci trochę zazdroszczę że tak jesteście do przodu , ale bardzo się cieszę bo wiem ile to daje radości.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.11.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 (edytowane) Nie musisz niczego zazdrościć, bo sama pędzisz ze wszystkim i pewnie niedługo mnie przegonisz Ale za pochwały dziękuję Zawsze miło je słyszeć :) Teraz mam dylemat z drzwiami wewn. - może ktoś pomoże? Zastanawiam się nad białymi.... Chodzą mi po głowie białe listwy i przyciemniane dębowe podłogi... Nie wiem jak to wszystko pogodzić z podłogami, meblami i resztą domu? Zastanawiam się nad fiordami z polskone albo robionymi na zamówienie sosnowymi. Nie chcę wydać dużo na drzwi, może kiedys przy wymianie. teraz najbardziej potrzebujemy do kotłowni i łazienki. Qrcze, żeby z tego jakiś kicz nie wyszedł. A jak nie białe to wolałabym jakieś ciemniejsze niż złoty dąb, więc też do wejściowych nie będą pasowały. Mam białe okna więc wydaje mi się, że białe byłyby konsekwencją ogólnej stolarki. Co Wy na to??? Pomocy!!!! Edytowane 26 Listopada 2011 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 26.11.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ja krótko .Jestem za białymi , będzie ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.11.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Osobiście nie lubię białych drzwi, ale jak wszystko jest dobrze dobrane ze smakiem, to wygląda elegancko. Moim zdaniem białe u Ciebie będą pasowały - zarówno do okien, jak i to kolumn, które masz chyba w salonie, jeśli pamiętam. W tej sytuacji jestem zdecydowanie za białymi drzwiami. Ma to jeszcze jedną zaletę - nie musisz wszystkich drzwi montować na raz (koszty), a jednocześnie śpisz spokojnie nie martwiąc się o to, że jak dokupisz kolejne drzwi za rok, to będzie inny odcień, jak w przypadku bejcowanych np.dębowych. Poza tym białe można całkiem ładne znaleźć niekoniecznie drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Iwonko ,masz białe okna to myślę ,że białe drzwi wyglądały by pięknie .Te polskone są b.ładne.A schody jakie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.11.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Cha ,pisałyśmy z Monią prawie równocześnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.11.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Dziewczynki, dziękuję za szybką odp.!!! Schody kuszą mnie z białymi tralkami i podstopnicami Wtedy wszystko by pasowało Ale trochę się boję tej bieli bo osobiście lubię ecru a wtedy to już nawet do okien by nie pasowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.11.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Schody mogą być brązowe i będą również pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.11.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Moniu, masz rację, ale jak już bym zdecydowała się na białe drzwi to poszłabym za ciosem W końcu i schodów i drzwi nie wymienia się co kilka lat... Kuszą mnie takie: zamiast tralek belki, ale jakoś tak mi wpadły w oko. Dom nawet podobny do mojego, więc może to znak? http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d015.gif Myślę, że w takim połączeniu dobrze bym się czuła... Bardzo potrzebuje spokoju, więc chcę by dom bym taką oazą ciepła i właśnie spokoju A biel i pastelowe kolory uspokajają http://desmond.imageshack.us/Himg803/scaled.php?server=803&filename=schody1.jpg&res=medium U mnie też będzie taka zabudowa schodów, ze względu na piwnicę... Kolor zostałby taki sam, parkiet też bym zrobiła w takim kolorze dębu (tym sposobem i biel okien i dębowe drzwi pasowały by do siebie, tak mi się wydaje... Co myślicie? Tak obiektywnie, bo ja pewnie jeszcze pod wpływem emocji jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.11.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.11.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Też mi się podobają, zwłaszcza że te tralki są b.nietypowe Tylko u mnie najprawdopodobniej nie będą się zaczynały od tego wąskiego korytarza tylko jeszcze dodatkowo łamane w stronę hollu. Boję się że za bardzo będą łamane ale nie ma wyjścia, miejsca na schody jest niewiele, do tego okno, które musi zostać na klatce schodowej do kotłowni, no i chcemy uniknąć wychodzenia na poddasze pod skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.11.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ładna ta łazienka, której zdjęcie zamieściłaś w dzienniku. Zapisałam je sobie na dysku jako inspirację. Została nam do zrobienia jeszcze jedna łazienka i nie mam na nią pomysłu. Wiem, że ma być w stylu retro i ma być jasna. I na tym koniec. Zero pomysłów jak ma wyglądać dokładniej. Pocieszam się tylko, że zanim zaczniemy ją robić (a będzie to w dalszej przyszłości) to może mi jakiś pomysł do głowy wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.11.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Na pewno Ci wpadnie Tylko z tymi pomysłami to tak jest, że im coś jest bliżej do realizacji, tym więcej ich w naszej głowie i więcej byśmy zmieniali... Mnie już głowa od tego wszystkiego boli, dlatego będziemy powolutku robić etap po etapie, żeby nie zwariować A grzejniki mamy jakieś przeogromne... Zaskoczyło mnie po 24 żeberka na pokój, wprawdzie pokoje duże, ale czy aż tak? Najważniejsze, żeby mi było ciepło bo to dla mnie najważniejsze (23-24st.C) to dla mnie w sam raz Jutro odpalamy piec więc się okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.11.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dwie łazienki jakoś tak od razu widziałam "w głowie" a tutaj koncepcji brak. Dobrze, że ogólny zarys jest.Ech, na razie dłubię dodatki do tych gotowych łazienek. Jak się przeprowadzimy będą bardziej przytulne - mniej katalogowe a bardziej nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts