dardurdka 05.12.2011 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Dorfi, dobrze że masz wizje Ja coraz bardziej nie wiem czego chcę Przeglądam te łazienki i w żadnej nie czuję sie komfortowo ( a tak bym chciała)... Brakuje mi pomysłów, teraz kombinuję nad angielską łazienką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dardurko, schody z obrazka piękne, choć ja nie jestem fanką bieli... Od razu widzę takie skandynawskie wnetrza, które mi nie leżą Chyba wolę takie jak u siebie lub Beauty, choć obie mamy kute poręcze:rolleyes: Wpadłam zobaczyć te Twoje drzwi wewnętrzne, ale projektu ni ma... pokażesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.12.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Agawi, wzór identyczny jak u Ciebie Jak mi sie uda w końcu dogadać ze stolarzem, bo jakiś krynt to chyba.... z allegro... I nie wiem do końca czy będą białe, bardziej mnie leży ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hej Iwonko Jest mi bardzo miło że zaglądałas do mojego wątku nawet jak mnie tam zabrakło....Miałam jakąś lekką załamkę związaną z rodzinnymi sprawami i jakoś chwilowo straciłam serce do wielu rzeczy między innymi do FM. Ale już jest lepiej, za parę dni ubiorę choinkę i porobię resztę dekoracji i wrzucę nowe fotki. No i porozsyłam świąteczne życzenia. A wracając do grzejników jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, wyglądają estetycznie i przyznam szczerze że ja ich jakoś szczególnie nie czyszczę.... Lecę nadgonić Twój wątek i pozdrawiam cieplutko :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.12.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Anusia, no wreszcie wróciłaś!!! Mam nadzieję, że już wszystkie problemy zażegnane i teraz będziesz częściej zaglądać Czekam z niecierpliwością na nowe świąteczne fotki domku Ja mam zupełny mętlik w głowie... Przede mną mnóstwo wyborów a mnie prawie nic się nie podoba... To chyba ta pogoda odbiera mi cały zapał... A grzejniki - oby się nie kurzyły Już wystarczy mi 30 ciągle brudnych okien http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 19.12.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pooglądałam , przeczytałam, i wszystko mi się podoba .Dom jest cudny , drzwi wejściowe przepiękne i to ciepełko .Nic mi nie pozostaje jak trzymać kciuki za trafne wybory a będzie co wybierać ,czym więcej oglądania tym bardziej człowiek głupi ( ja tak przynajmniej mam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 19.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Iwonko zdecydowałaś już co dalej z wykończeniem , jak łazieneczki może już gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.12.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Pooglądałam , przeczytałam, i wszystko mi się podoba .Dom jest cudny , drzwi wejściowe przepiękne i to ciepełko .Nic mi nie pozostaje jak trzymać kciuki za trafne wybory a będzie co wybierać ,czym więcej oglądania tym bardziej człowiek głupi ( ja tak przynajmniej mam) Rossa, mam dokładnie tak samo Teraz np. spodobały mi się mugaty w łazience i nie wiem czy się nie skuszę :pJuż nawet sobie mogę wyobrazić gotową łazienkę a to już coś Nie mogę sobie wyobrazić płytek w hollu i w kuchni i to mnie najbardziej wkurza... nic mi nie pasuje... Za to poddasze mam już rozwiązane Po świętach przyjdzie ekipa od gładzi i panele też już mam wybrane, więc pójdzie szybko :wiggle:Już nie mogę się doczekać realizacji Za to parter istna tragedia, zero wizji... I w dodatku stolarz od drzwi wewn. nadal nas zbywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.12.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Iwonko zdecydowałaś już co dalej z wykończeniem , jak łazieneczki może już gotowe? Joasiu, w sumie nic nie jest gotowe :no:Wcale nie mogę się zdecydować, ale nie spieszę się bo co nagle to po ... czekam aż wszystko samo mi się w głowie ułoży w całość, żeby później nie żałować. Tak jak pisałam wcześniej jestem na etapie rozważań nad mugatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 (edytowane) http://img38.imageshack.us/img38/5968/christmasl.png Edytowane 22 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 23.12.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Juszczakówka http://img855.imageshack.us/img855/8153/obrazekn.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.12.2011 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci, przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz niesamowitego, niezapomnianego, niepowtarzalnego Sylwestra!!!życzy Beata z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 24.12.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta, Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia życzy Agata z rodzinką http://img402.imageshack.us/img402/3311/bozenarodzeniekartkizzy.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 28.12.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Iwonko ,ostatecznie można mikrofalówkę schować w szafce.Ja mam jedną taką właśnie przewidzianą bez ścianki tylnej.Ale i tak jak dotąd najporęczniej mi jest ,gdy stoi w spiżarni na półce.Myślę ,ze uzależnione jest to wszystko od tego , ile się z niej korzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2011 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Beatko, przy małych dzieciach niestety często się z niej korzysta... (podgrzewanie picia itd.) w dodatku mam niedużą kuchnię 14,5m2 ale z oknem i wielkimi drzwiami tarasowymi, więc poza walorami wizualnymi muszę też pomyśleć nad praktycznymi Wracam do moich pierwszych inspiracji, takiej małej rezydencji ( w takim stylu więcej można przełknąć ), Pomierzyłam sobie ten kącik po lodówce i jakoś nie widzę tam piekarnika, chyba zbyt duży jest, za to mikrofala by pasowała... Nie wiem jak to pogodzić, zwłaszcza że wszystko kupujemy z niższej półki (czyt. najlepsze z najtańszych ) a piekarniki stylowe sama wiesz ile kosztują. Najtańszy smeg to prawie 2tys.zł bo amici nawet nie biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Ja to może zacofana jestem, ale nie używam mikrofali. To wg mnie nie jest zdrowe, a da się bez niej żyć. Iwonko, czemu chcesz niską zmywarkę? Nie wiem, czy w ogóle takie istnieją, a jeśli tak, to jako nietypowe mogą być droższe niż tradycyjne w wymiarze. Nie lepiej kupić węższą na mniejszą ilość kompletów? Są w całkiem przyzwoitych cenach, zwłaszcza o tej porze roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Moniś, węższa nic mi nie da bo mnie właśnie chodzi o niższą, wszystko jedno jaką szerokość Będziemy mieli nisko blaty i dlatego mi się standardowa nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Oż kurczę ro może być problem ...to może spróbuj ją ustawić na innej ścianie chyba ciężko będzie zakupić taką niestandardową//A co do mikroweli to weź pod uwagę że podgrzewać dzieciom będziesz jeszcze może jakieś dwa lata ,jeżeli nie przygotowujesz potraw w mikrofalówce, to po co ma zajmować ci miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.12.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Jeszcze tak mi wpadło do głowy ,że jeżeli będziesz ją miała zabudowaną ,to można ją umieścić na innej wysokości...w tej chwili mówię o zmywarce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts