monia i marek 29.12.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No tak, to jest problem. Myślałam, że chodzi o miejsce i chcesz jak najmniejszą zmywarkę. Są, jeśli pamiętam takie mniejsze zmywarki, ale chyba montuje się je nablatowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Znalazłam takąhttp://allegro.pl/okazja-zmywarka-bosch-kompaktowa-sks-50e12eu-i2022115715.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dziewczynki, ja chcę normalną, dużą zmywarkę tylko w o kilka cm krótszym opakowaniu 2 lata temu jeszcze takie były, nie wiem dlaczego tego teraz taki standard wprowadzili i nie mogę nic znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Hmm, to faktycznie bedzie cięzko znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Dardurko w sprawie mikrofali retro to ja mam właśnie Smega z maskownicą, gdyż 2 lata temu nie było modelu retro. Teraz już jest:bash: http://www.smeg.com.pl/produkty/profilProduktu/id/793//MIKROFALA_DO_ZABUDOWY_SMEG_SC845MAO/#opis Cenowo za mikrofalę i maskownicę płaciłam tyle samo ile dzisiaj kosztuje model retro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień Nowego Rokubył piękniejszy od poprzedniego. http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.01.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Wspaniałego Nowego Roku życzy Agawihttp://www.smileygarden.de/smilie/Schleifchen-Girls/smilie_girl_271.gif http://www.stunningmesh.com/wp-content/uploads/2011/12/beautiful-happy-new-year-2012-in-different-styles-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.01.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Agawi, piękne są te smegi, ale niestety nie ten przedział cenowy, jak na razie Może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dardurdko, moje płytki drewnopodobne to seria MY WAY Paradyż - Rovere Giallo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.01.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dziękuję Moniu :* Pędzę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Wybrałam wzór drzwi Będzie taki, jaki najczęściej przewija się w angielskich filmach, i ostatnio polskich serialach tu z niani frani... http://www.dodatkidogazet.pl/img/gallery/_big/5c993c50eb.jpg Oczywiście w kolorze jak te z tyłu Mam tylko dylemat z przeszkleniami. Chcę przeszklić te od kuchni i nie wiem czy całe, czy zostawić te dolne kasetony? Zwłaszcza że okna mam podobnie podzielone, tylko te szprosy w balkonach nie będą się gryzły z tym wzorem??? A i te w wiatrołapie chcę przeszklić, tylko jakimś matowym szkłem, bo jednak ciemno jest jak są drzwi wejściowe... POMOCY! http://republika.pl/blog_ga_875574/2102273/tr/odcinek_niani_z_edyta_wkrotce.jpg Edytowane 9 Stycznia 2012 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Zostawiłabym dolne kasetony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.01.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2012 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Właśnie tak mi najlepiej odp. tylko czy to nie taki krzyż wyjdzie??? Jakoś ten wzór do przeszkleń mi nie bardzo odpowiada, a z drugiej strony chcę takie pełne, ew. do łazienek górne tylko szklone i fazowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A po co Ci te przeszklenia w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Po pierwsze doświetlą mi tę część korytarza (tam są same drzwi) i ewentualnie dostać się do dziecka byłoby łatwiej... tak pomyślałam (w dziennikach z fiordami wszystkie łazienkowe mają szybki i tym się zasugerowałam). U mnie byłyby dodatkowo piaskowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 22.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Iwonko czytałam u Beaty ,że zastanawiasz się nad mugatami waniliowymi wiem że prawie cała seria z vivesa jest na Rusałki 17 w Importerze białe, granatowe i czarne , oktagonalna i dekory też, co do wanilii nie jestem pewna na 100%.Ale możesz tam zobaczyć :)może przyda Ci się ta informacja Szukam firmy ,która zrobi mi kuchnię klasyczną białą z frontami z MDF malowanego ale porażka nie mogę nikogo znaleźć w okolicy ! Grazję mają w Domixie ja kupowałam w Warszawie 30% taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Dziękuję Joasiu! W środę tam podjadę a grazię, którą kupowałaś? Co do kuchni, to ja pewnie się zdecyduję na lokalnych wykonawców, w Nedrzwicy jest ich kilku, może i Ty spróbuj, wycenić nie zaszkodzi Ja jeszcze nie myślę o kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 23.01.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Bardzo długo studiowałam katalog z płytkami jeszcze mi się nie znudziły zobaczymy po położeniu;)Do małego wc ,gościnnego na dwie ścianach do 1,20 wybrałam płytke oktagonalną białą z czarną kostka ,dekor festone i toro do tego armatura w stylu retro ,nie wiem jeszcze co zrobić na trzeciej ścianie .Chciałam boazerię w tej łazience położyć ale z połyskiem jet taka lekko jakby popękana .Do naszej łazienki przy sypialni dekory w kolorze mauva i płytkę prostokątną stone .Muszę dokupić jeszcze podłogę. Życzę miłego oglądania i owocnych decyzji Przede mną jeszcze jedna łazienka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Iwonko wpadam z oficjalną wizytacją Inspiracje łazienkowe piekne ponadczasowe. Zauwaz ze większość klasycznych łazienek jest w pomalowana a tylko nad wanną i umywalka jest wyłożony kamień. Może i ty tak zrób a z czasem jeśli uznasz ze ci nie odpowiada to dołożysz płytek czy swoją wymarzona boazerie. Zawsze lepiej coś dołożyć niż kuć . Drzwi też mi sie podobają Ps zazdroszczę zdolnego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts