dardurdka 24.01.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Bardzo długo studiowałam katalog z płytkami jeszcze mi się nie znudziły zobaczymy po położeniu;)Do małego wc ,gościnnego na dwie ścianach do 1,20 wybrałam płytke oktagonalną białą z czarną kostka ,dekor festone i toro do tego armatura w stylu retro ,nie wiem jeszcze co zrobić na trzeciej ścianie .Chciałam boazerię w tej łazience położyć ale z połyskiem jet taka lekko jakby popękana .Do naszej łazienki przy sypialni dekory w kolorze mauva i płytkę prostokątną stone .Muszę dokupić jeszcze podłogę. Życzę miłego oglądania i owocnych decyzji Przede mną jeszcze jedna łazienka ... Joasiu, przepiękne są te płytki, ale niestety drogie A u mnie tych meterków naleci... Z zapartym tchem poczekam na Twoją realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.01.2012 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Iwonko wpadam z oficjalną wizytacją Inspiracje łazienkowe piekne ponadczasowe. Zauwaz ze większość klasycznych łazienek jest w pomalowana a tylko nad wanną i umywalka jest wyłożony kamień. Może i ty tak zrób a z czasem jeśli uznasz ze ci nie odpowiada to dołożysz płytek czy swoją wymarzona boazerie. Zawsze lepiej coś dołożyć niż kuć . Drzwi też mi sie podobają Ps zazdroszczę zdolnego taty Już nawet brałam to pod uwagę, żeby tylko dać tam gdzie zlew i kibelki, bo wannę będę miała w kamieniu jak u Beatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Już nawet brałam to pod uwagę, żeby tylko dać tam gdzie zlew i kibelki, bo wannę będę miała w kamieniu jak u Beatki I tak będzie bardzo dobrze ,pomalujesz ściany farbą lateksową i po co ci tyle płytek...Mówiłam żebyś dała plan tej łazienki ,to moze wspólnymi siłami coś wymyślimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.01.2012 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Oto plan łazienki. http://img521.imageshack.us/img521/9733/azienka.jpg Przy oknach będą jeszcze a'la schuttersy więc prysznic będzie niewymiarowy 80x100cm. Nie wiem jeszcze czy 1 umywalka czy 2 (doprow. mam pod dwie, ale jestem gotowa z jednej zrezygnować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Iwonko,myślę ,że jeżeli miała by być ta boazeria to można by ja zrobić na ścianie począwszy od prysznica, a skończywszy na wnęce z bidetem i wc.Albo druga wersja -położyć ją na ścianie tylko przy umywalce i na ścianie z bidetem i wc,okno będziesz miała ozdobione czy to roletami ,czy też zasłonami ,więc po co pod parapetem dawać jeszcze płytki.Wybierając drugą wersję ilość paneli drastycznie się zmniejszy.Na lewej ścianie w ogóle nie brałabym pod uwagę kładzenia płytek ,bo zniknie wtedy efekt kamiennego blatu .Jak myślisz obudować prysznic ,tam będzie jakaś ściana ?Jeżeli mam się wypowiedzieć w sprawie umywalek ,to ja optuję za jedną .Uwarunkowane jest to tym ,czy w tym samym czasie korzystacie z łazienki .Jeżeli nie ,to dwie umywalki jest to niepotrzebny wydatek ,a drugiej strony uważam ,że na tej ścianie za dużo już by się działo(jak dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.01.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ja chcę płytki tylko na prawej ścianie, ale na grazie, nawet tylko w tych najbardziej narażonych na zamoczenie miejscach mnie nie stać (217zł/m2!). Szkoda mi tyle kasy, zwłaszcza, że jeszcze wiele wydatków przed nami, żeby jak najszybciej zamieszkać ... Najwyżej kiedyś je skuję :/ Szukam czegoś o wiele tańszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.01.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Hej witam się u Ciebie i co tu dużo mówić Dom z zewnątrz to prawdziwa posiadłość. Drzwi wejściowe marzenie. Też bym takie chciała, no ale mąż chciał rzeźbione jelenie więc musiał być kompromis pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.01.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Cuuudna ta inspiracja holowa:rolleyes: Już jak widzę jakie wnętrza będą u Ciebie dardurko:jawdrop: A pokaż nam tą boazerię... masz jakieś zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 he ,he ,ja już widziałam ...boska i za taką cenę ,że już włosów prawie nie mam:bash::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 he ,he ,ja już widziałam ...boska i za taką cenę ,że już włosów prawie nie mam:bash::lol2: Gdzie widziałaś??? Ja też chcę:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Zdecydowałaś się na boazerię Grazia?Woodentic Ochra będzie OK. Ja mam z tych największych płytek (a la deska) zrobione schody do piwnicy i wyglądają nieźle, naprawdę. Nie wiem jak będą się prezentowały na prostej i większej powierzchni, ale moim zdaniem z Woodentic to właśnie kolor Ochra jest najbardziej naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.01.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Dziewczynki spokojnie Jak tylko do mnie dotrze to zrobię fotki Moniu, to nie Grazia. Znalazłam duuużo tańszą opcję A woodentica jestem bardzo ciekawa. Jutro może już u mnie będzie, może tez skuszę się na zrobienie z niego schodów do piwnicy, myślę, że musi to fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 30.01.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 ja nie mogę spokojnie ja muszę teraz:lol: no ale niech będzie poczakam ale po zdjęciach nieodpuszczę: kontakt i cenę będziesz musiała podać bo zadręczę, zamęczę Też mi się podoba boaseria z grazi ale ta cena.... dobrze mieć zawsze coś do wyboru a chociaż uchyl trochę rąbka tajemnicy z jakiego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.01.2012 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ceramiczna, jak ta z grazii Tylko mam dylematy wysokościowe (do jakiej wysokości ją zrobić, bo panele są niższe) a jak mnie wkurzy to kombinowanie to będzie paradyż delicate, tak w zanadrzu! a z tego będzie górna łazienka... Jakoś nie mam cierpliwości ostatnio, wolałabym żeby ten etap wybierania był już za mną, nawet jak miałabym później żałować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.01.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Ooo, to ciekawe. Sama jestem zainteresowana, jeśli cena duuużo niższa. Możesz podać nazwę i producenta?Schody z Woodentica do piwnicy są bardzo praktyczne, zwłaszcza do piwnicy, naprawdę. I wyglądają b.naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.01.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Moniś, jak tylko je dostanę dam Ci wszystkie namiary, póki co wrzucam zdjęcie do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 31.01.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 płytki wyglądają świetnie. prawdę powiedziawszy chyba lepiej niż grazi. szkoda ze ten czas oczekiwania taki długi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 bardzo ładne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Mam nadzieję, że w rzeczywistości płytki okażą się równie śliczne jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.01.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dziękuję dziewczyny Też mam wielką nadzieję, że jednak będą ładne, mimo że boję się strasznie bo nie widziałam nawet realnego zdjęcia, wszystko z katalogu producenta :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts