monia i marek 29.12.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Monia możesz przecież kupić zmywarkę do zabudowy. Ja mam właśnie taką, z zakrytym panelem. Z zewnątrz wygląda jak zwykła szafka kuchenna. Wiem, właśnie muszę coś takiego skombinować, żeby żadnych mechanizmów nie było widać Panel da się zakryć w całości?? Jeszcze się tym bliżej nie interesowałam, ale muszę już wszytsko dobrze przemyśleć, bo za 2 tyg. zaczynamy instalację wod-kan i w tej sytuacji muszę wiedzieć co gdzie ustawić i co z tymi sprzętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.12.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Tak, są takie z zakrytym panelem. Zrobię za chwilę fotkę swojej zmywarce i wrzucę ją do Twoich komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Monisiu, zmywarki są takie z całym sterowaniem widocznym dopiero po otwarciu, więc na pewno nikt się nie domyśli, że ją masz... a jeśli chodzi o maskowanie lodówki to chodziło mi o coś takiego:http://images24.fotosik.pl/309/8cfe6f824424058dmed.jpgalbo jeszcze lepiej takiego:http://images47.fotosik.pl/44/114c8261d8849a6e.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Z tą lodówką cos wymyślę, a tymczasem ...Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Nowy Rok cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą zyczenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby wszystkim się darzylo, z roku na rok lepiej bylo ! http://kartki.net.pl/kartki/5/147.jpg i tradycyjnie SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/Rysunek2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęsliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku. Widzę, że z Nowym Rokiem nowe inspiracje w nieco innym, bardziej stylowym wydaniu I znajome mi płytki Mała Królewna ma fajną minkę, ale dlaczego torta i mamy nie widać . Pozdrawiam noworocznie i życzę spełnienia marzeń - szybkiego ukończenia domu i zamieszkania na następne Święta Teraz już chyba pójdzie Wam szybko Jaki planujesz ogród? W jakim stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 01.01.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 witam! przychodzę z noworoczną rewizytą i od razu deklaruję, ze zostanę, bo pięęęęęknie się tu zapowiada Zdrówka, uśmiechu i radości dla córci z okazji urodzin piękne te okna, które wkleiłaś.. nie powiedziałabym nigdy, że to PCV świetny drewniany domek ma córcia.. marzy mi się taki dla dzieciaków.. może już w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 witam! przychodzę z noworoczną rewizytą i od razu deklaruję, ze zostanę, bo pięęęęęknie się tu zapowiada Zdrówka, uśmiechu i radości dla córci z okazji urodzin piękne te okna, które wkleiłaś.. nie powiedziałabym nigdy, że to PCV świetny drewniany domek ma córcia.. marzy mi się taki dla dzieciaków.. może już w tym roku Straszliwie się cieszę!!! Dziękuję serdecznie za życzenia w Kingi imieniu . Domek zrobił mój tato, jeszcze nie jest skończony, ale dzieciaki sąsiadów, jak go zobaczyły to miałam prawdziwe przedszkole w ogrodzie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Wcale się tym dzeciakom nie dziwię, bo taki domek to chyba marzenie każdego malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku. Widzę, że z Nowym Rokiem nowe inspiracje w nieco innym, bardziej stylowym wydaniu I znajome mi płytki Mała Królewna ma fajną minkę, ale dlaczego torta i mamy nie widać . Pozdrawiam noworocznie i życzę spełnienia marzeń - szybkiego ukończenia domu i zamieszkania na następne Święta Teraz już chyba pójdzie Wam szybko Jaki planujesz ogród? W jakim stylu? Dziękuję Monisiu! Zdjęcia z tortem będą, troszkę z opóźnieniem Jeśli chodzi o ogród to mam już pomysł, nawet odręcznie wyrysowałam sobie wszystko... oczywiście nie wykluczam pomocy architekta bo areał jest spory. Będzie naturalnie, starodrzew (sosny) obsadzę dookoła konwaliami, krzewy lubiące kwaśną, leśną ziemię... i oczywiście róże (ale to będę się radzić Różanej Królowej, czytaj: CIEBIE ) Z przodu okazały podjazd z kostki granitowej, z tyłu oczko wodne... Myślę też o czymś w rodzaju rossarium, patio o drewnianej konstrukcji... zobaczymy na razie mam jeszcze za mało ziemi z przodu domku, żeby zacząć ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Wcale się tym dzeciakom nie dziwię, bo taki domek to chyba marzenie każdego malucha Moja Kinia to nawet pomarzyć nie zdążyła a już ma... w końcu jedynaczka i nasza i dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dziękuję za sympatyczne słowa Jeśli będę w stanie, to podpowiem co do róż. Ja uwielbiam róże i nie wyobrażam sobie bez nich ogrodu. Pierwsze posadzone przeze mnie rośliny (ok.4 lata temu), to były thuje Danica (również moje ulubione, kulki), 2 świerki (zaraz je skradziono w okolicy Bożego Narodzenia) i miniaturowa bezimienna różyczka z łososiowymi kwiatami. Rok później doszły pnące róże Barock i Rose Aloha, wielkokwiatowe róże Augusta Louise (kilka sztuk), parkowa róża Louise Odier oraz 2 sztamowe róże Rosarium Uetersen. No i tak się zaczęło... doszły angielskie róże i szereg innych, a teraz jest ich już dużo i potrafię sobie radzić z nimi i ich chorobami. Róże były u nas od zawsze, bo zarówno dziadkowie uwielbiali kwiaty - głównie róże i dalie, jak i rodzice. W tym roku przeniosłam kilka starych odmian z obecnego ogrodu do ogrodu na działce. Niestety róż nie można sadzić zbyt blisko sosen - tam polecam rhododendrony - wspaniale się czują przy sosnach, a wiosną cudownie szaleją kwitnieniem w różnych barwach Ja mam chyba ok. 12 rhododendronów, ale nie mam sosen, które dałyby im cień i kwaśną glebę, dlatego muszę im poświęcać więcej czasu na zapewnienie właściwych warunków. Jeśli lubisz sosny i masz w planie, to kup od razu rhododendrony i jeszcze proponuję azalie - są równie cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Moniu, mam już na działce 1 rhododendrona, przesadziłam go w maju od siebie z ogródka... Problem w tym, że on nigdy nie zakwitł... rośnie w półcieniu, pod sosnami, więc może w tym roku? A róże chcę chodować przed domem, tam nie mam drzew... Na pewno będę się Ciebie radzić, jak w końcu będę mogła zająć się ogrodem (wykorzystam nazwy odmian które wymieniłaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Jeśli nie zakwitł, to znaczy, że nie zawiązał pąków kwiatowych. Teraz spieszę się w gości, ale jak wrócę, to napiszę co można spróbować zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Jeśli nie zakwitł, to znaczy, że nie zawiązał pąków kwiatowych. Teraz spieszę się w gości, ale jak wrócę, to napiszę co można spróbować zrobić. Dzięki Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.01.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Moniu, ta kuchnia co ją wcześniej wklejałaś (nie wiem co się z nią stało) to nie przypadkiem włoska scavolini??? Znam dobrze te kuchnie, i wydaje mi się, że to było coś w tym stylu... są też w kolorze ecru ze złotem...http://images44.fotosik.pl/45/24bf32304d0b0f2bmed.pnghttp://images24.fotosik.pl/310/14290020e0ef39f2med.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Kuchnia podobna stylem do tej, którą wkleiłaś. Ta, która mnie zauroczyła nadal jest tam, gdzie była - tzn. w moim dzienniku (chyba, że się nie wyświetla?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts