pszczolka m 31.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 a ja myślę, że nie ma co się obawiać. wiadomo zdjęcia czasem poprawiają, ale to płytki i nie sądzę że będą się znacząco różnić. napewno będą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.01.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki pszczółko Jedna pani, która widziała je na żywo stwierdziła, że są tylko odrobinę jaśniejsze, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dardurko, supeeeeerrr te płytki:jawdrop: Nie mogę się doczekać fot w realu:popcorn: Kochana, nie należy układać płytek na ciepłą podłogówkę- na czas układania ustawcie ogrzewanie na minimum. Inaczej klej straci swoje właściwości i mogą być kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.01.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki Agusia!!! U nas właśnie podłogówka jest nastawiona na 50st. i grzeje jak ch...ra... W takim razie lepiej jak jutro odłączę ją całkiem, a tylko grzejniki będą grzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Nie ma za co:) Tylko dardurko, wylewki były już wygrzewane min 3 tyg? Bo taki jest czas schnięcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.01.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Wylewki robiliśmy w listopadzie, więc się już pewnie wygrzały Dzisiaj mąż już kończy gruntować, więc jest szansa że jutro będą kładzione płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Superrr! Trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.02.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Niestety dzisiaj nic z tego nie wyjdzie Płytki będzie kładł mój tato z kolegą i myślał, że dzisiaj ma dopiero gruntować... więc nic się nie umówił... a może robić tylko do 12, bo potem jedzie do pracy, więc dzisiaj już nie było warto zaczynać A jutro święto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.02.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Ale będą układane w sobotę, tak? Ważne, żeby zacząć Dardurko, dla mnie wersja druga wersja chyba, bo płytki przypominają dechy i wolę takie klasyczne ułożenie dla desek;) A nie zapomnij obfocić ułożonychhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/fotograf.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.02.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Zdjęcia będą Niestety dzisiaj za wiele nie zdziałają, bo tylko będą przez ok. 2 godz. Mieli mieć wolne, a tu się okazało, że muszą jechać do pracy, na 2 zmianę Mam nadzieję, ze chociaż kawałeczek się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.02.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Żeby uniknąć efektu panelowego proponuję Wam dać cienką fugę ciemnobrązową. Będzie wyglądało bardziej deskowato. Kupiliście wszystkie płytki w tym samym rozmiarze, czy różnej długości i mieszacie? Te są chyba krótsze niż nasze. U nas na schodach mamy takie długie jak stopień - chyba ok.1m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Moniś, nasze też mają 98,5cm Te najdłuższe (wyglądają na mniejsze bo powierzchnia, na której są kładzione jest duża - ok. 30m2). Nie mieszamy, wszystkie takie same Wyglądają super. Mnie taki efekt odpowiada - niemal zgrywa się z moją inspiracją. A fuga będzie właśnie brązowa z mapei Tak też doradzają w wątku o woodenticu. Strasznie się cieszę, że w końcu coś się ruszyło http://img803.imageshack.us/img803/1812/schody1.th.jpg http://img846.imageshack.us/img846/7412/schodypodoga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dardurko no i jak idzie układanie? Czytałam, że trochę już położone zostało:wiggle: Zrób jakieś fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.02.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 To jak to z tymi płytkami do łazienki? Na nie nie masz wyceny jeszcze? Kurczę a ja już się cieszyłam na tą tańszą opcję. A może trzeba się przypomnieć. Woodetic wygląda świetnie jak panele.A czemu nie bardzo kamień przy dzieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.02.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dziewczyny, z tą podłogą z woodentica to powoli idzie, bo tata po pracy robi, a ostatnio ciągnie 2 zmiany, więc nie ma kiedy A co do kamienia, to trzeba wziąć pod uwagę, że inne są obrażenia kiedy dziecko się przewróci i uderzy głową o panele, płytki czy właśnie kamień... poza tym trzeba np. zauważyć, że nawet latem kamień w ogrodzie potrafi być wilgotny i zastanawiam się czy w domu też może powodować nadmierną wilgoć?!? Zimny (lodowaty) będzie na pewno. W zimie nie ma problemu bo jest podłogówka Oczywiście względy wizualne przeważają I nie wiem co zrobić? Aga, a jak Twój trawertyn się zachowuje?? Wydaje mi się że właśnie trawertyny i piaskowce są "cieplejsze" P.S. Pszczółko, cenę płytek już znam, teraz czekam na możliwy upust ze względu na zamawianą ilość, a odp. musi przyjść z Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.02.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 wycena już jest w dziennika Dziewczyny pomóżcie!!! Czy jeśli dam te płytki pod prysznicem (będą też nad kibelkami) to nie będzie głupio wyglądało, że na pozostałej ścianie jest tylko dół (boazeria)? http://img804.imageshack.us/img804/8627/project1le.jpg Chodzi mi o te u góry za wanną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.02.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 No cena rzeczywiście super 36 zl za dekor to też niedużo ja widzialam po 100 z tych co pokazywałam Wiadomo że przy m i szt to już się zbierze suma, ale myślę że jak jest szansa że uda wam się zdobyć na nie kaskę to warto, nawet bardzo. Marzysz o takich panelach, a wiadomo że to na kilka lat. Już wolała bym tanią wanne kupić. A wogóle jaką planujsz. Może pisałaś (wybacz nie czytałam wszystkiego), ale pewnie wolnostojącą. Co do płytek. Myślę że będzie z nimi ładnie nad prysznicem, wątpliwości mam do tych nad kibelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.02.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Masz rację, zwłaszcza że rozważam jeszcze mugaty vaniliowe. A ich cena z dekorami jest niemal taka sama, tylko z nimi nie było by problemu uzyskać pożądaną wysokość. Trochę się boję tej boazerii bo nie lubię tak w ciemno zamawiać... Boję się że nie jest warta zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dardurko, 36 zł za dekor to bardzo dobra cena. Moi rodzice np. płacili po 100:sick: Ale rozumiem Cie, że przy ilości 48 szt robi się już pokaźna kwota:bash:I powiem Ci tak- może zrezygnuj z części dekorów- zrób tylko w mokrych częściach, a reszta np. sama boazeria i może gładka tapeta? Zawsze to będzie sporo taniej:) Osobiście nie lubię wszędzie jednej wysokości glazury, także moim zdaniem nie będzie głupio, jeśli w niektórych miejscach będzie tylko boazeria:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 eeee jak bym miala do wyboru mugaty albo te panele to wolała bym panele. mugaty sa takie popularne. sama rozważalam do kuchni czarne (ale mężowi się kolor nie podoba) potem białe, ale że teraz ich tak pełno chyba zrezygnuje. Ale obawy rozumiem. Sama nieraz zamawialam w internecie i wiem jak to jest. A nie szukałaś na niepolskich stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts