Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

Pszczółko, szukałam i niestety to jest nowość i nikt się nie pochwalił taką łazienką :(

Aguś, sama boazeria bez górnego wykończenia nie będzie wyglądała głupio, taka tylko zafugowana od góry? Zresztą wolę mieć ją na jednej wysokości wszędzie bo dekory mają zaledwie po 10cm wys. a boazeria 70cm...

a w mugatach podoba mi się kolor i połysk :) Te są raczej matowe i do tego beżowe, takie smutne mi się wydają... gdyby były ecru to już bym je zamówiła :)

Edytowane przez dardurdka

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, sama boazeria bez górnego wykończenia nie będzie wyglądała głupio, taka tylko zafugowana od góry? Zresztą wolę mieć ją na jednej wysokości wszędzie bo dekory mają zaledwie po 10cm wys. a boazeria 70cm...

a w mugatach podoba mi się kolor i połysk :) Te są raczej matowe i do tego beżowe, takie smutne mi się wydają... gdyby były ecru to już bym je zamówiła :)

Dardurko, zakończone samą fugą mogą wyglądać nieciekawie... Przydałaby się jakaś listwa zakańczająca:wiggle:

Dziewczyny, temat łazienki na razie odkładam... Po prostu już nic nie wiem :/ W dodatku nie spotkałam jeszcze łazienki, którą na 100% chciałabym u siebie, a to chyba najważniejsze, że się zachwycić i potem cieszyć nią przez lata;)

Moniu, woodentic wygląda super! Nie zrobiłam zdjęcia bo za każdym razem jadę z Małym i muszę mieć oczy dookoła głowy, zwłaszcza że klatka schodowa jeszcze jest niezabudowana... W tym tygodniu tata pracuje do 6-18, więc nic nie zdziała :( W sumie niewiele zostało, ale i docinki, a z tym najdłużej się schodzi :rolleyes: Za to jutro będą płytki do kuchni :) Wkrótce będą też zdjęcia :)

Pomyśl nad płytkami Idylla z Tubądzina - są naprawdę ładne i kolorystyka jasna. Można je ułożyć tylko na wysokość lamperii i górą dać decor - ja taką łazienkę zrobiłam u taty i gdyby nie to, to zrobiłabym teraz taką u góry. Płytki tanie, a efekt bardzo ładny.

Te drugie są piękne, nad czym się zastanawiasz? Cena też dobra. Nie zauważyłam w ofercie, ale może jesteś zorientowana - czy można do tego dokupić listwy dolne przypodłogowe? I górny dekor do wykończenia?

Cisa śliczne, mają własnie te listwy. Wysokość odpowiadałaby mi. Myślę, że z wykończeniami boazeria osiągnie ok.1m wys. Ty wolisz wyzsze?

Edytowane przez monia i marek