agawi74 04.03.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Aguś, podobają mi się, nawet bardzo Tylko czy gdzieś w Lublinie można je na żywo zobaczyć? I czy one są matowe czy trochę połyskują (bo pasy raczej połyskujące, więc baaardzo by mi odpowiadały ) Dardurko musisz podzwonić po największych sklepach w Lublinie i popytać. Na pewno gdzieś są Ta moja przynajmniej ma taki subtelny połysk- taki mi się najbardziej podoba. Wstawiam Ci 2 fotki z moimi listwami (robiłam dla dziewczyn) widać tam lekki połysk tej tapety:wiggle: http://images45.fotosik.pl/1380/cd147efb52b2ab83m.jpg http://images50.fotosik.pl/1388/132d7c52077d9fe9m.jpg Fajne te kinkiety kupiłaś:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.03.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 POEMA, od dawna mam ten sam problem i myślę że mój dom nie będzie taki całkiem konsekwentnie urządzony Strasznie dużo błyskotek mi się podoba, które nie koniecznie pasują do angielsko-różanego stylu... ale co tam, ważne żebym ja się dobrze czuła w tych wnętrzach Aguś, tapeta pięknie połyskuję, taką lekką poświatą! A listwy - cudne! Już mi nawet przez myśl przeszło, żeby od tych jasnych odejść, ale sosnowe drzwi bejcowane nie koniecznie będą dostojnie wyglądać, więc chyba zostanę przy swojej wersji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Iwonko ,bardzo ładne kinkiety kupiłaś!! idziecie do przodu pełną parą ..a jeżeli chodzi o drzwi sosnowe ,,,ja mam w starym domu sosnę zrobioną na dąb:lol2:i naprawdę drzwi pięknie się prezentują ...kiedyś je chyba nawet pokazywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Aguś, tapeta pięknie połyskuję, taką lekką poświatą! A listwy - cudne! Już mi nawet przez myśl przeszło, żeby od tych jasnych odejść, ale sosnowe drzwi bejcowane nie koniecznie będą dostojnie wyglądać, więc chyba zostanę przy swojej wersji... Fajnie dardurko, ze Ci się podoba:wiggle: sosnowe drzwi bejcowane tez mogą wyglądać świetnie. Nasze są z olchy- drewno takie sobie, ale wyglądają całkiem, całkiem. Kominek wybrałaś cudny- mam identyczny wzór:wiggle:, tylko z piaskowca (nie naszego). Nie wiem czy uda Ci się znależć do 2500... Ja za naszą obudową ponad 2 lata temu płaciłam 4,5:sick:A teraz wszystko zdrożało i kamień i usługi... My tez palimy wyłącznie rekreacyjnie. Szukaj, może gdzieś uda Ci się znaleźć w dobrej cenie, ale jeżeli ma to być kamień szlachetny to wątpię Trzymam kciuki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.03.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Beatko, pamiętam Twoje drzwi i wyglądały super, ale nie chcę już zmieniać całej koncepcji, więc pozwolicie że zamknę oczy na le piękne listwy i drzwi Po prostu już nie chce nawet o tym myśleć... Aguś, mnie chodzi o wkład do kominka Obudowę zrobi mój mąż (ma zakład kamieniarski ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K i R 06.03.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 aaach, chcialam Ci wysłać pare propozycji (ale nie kominków) jednak nie umiem wstawiać fotek, wychodzi mi jakiś URL i nie wiem jak je wstawić z pulpitu...:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K i R 06.03.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 aj i przepraszam, za moje złe zachowanie, nie przedstawiłam się...jestem kolejną osóbką, zarażona projektami Arexu, my zaczynamy za TYDZIEŃ!!! Będziemy budować Kamilę II. Czytam od dłuzszego czasu Twoje posty, wiem,że i Dorfi ma Kamilę, ale przestała "dziennikować", pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K i R 06.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 no, a na dodatek wbiłam Ci się w TWÓJ WŁASNY OSOBISTY DZIENNIK, tak? a chcialam na forum, kurcze internet to zagadka jednak dla mnie jest, przepraszam, może jakoś to wykasować? [ Od moderatora: posty przeniesionewłasne wpisy można zmieniać / usuwać (wpisując następnie we właściwych tematach) korzystając z funkcji "Edytuj post" widocznej - dla autora - pod każdym jego wpisem ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Aguś, mnie chodzi o wkład do kominka Obudowę zrobi mój mąż (ma zakład kamieniarski ) Aaaa wkład:lol2: Do 2,5 kupisz spokojnie:wiggle: Ja mam ten firmy Godin 660 101(Beatka chyba też) http://godin.com.pl/oferta/Wk%C5%82ady/wk%C5%82ady%20na%20drewno/660101/index.php Cena tego oscyluje ok. 2700zł z tym, ze ja płaciłam ok. 800 zł więcej, bo wybraliśmy mosiężną ramkę Edytowane 6 Marca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 My mamy w wiatrołapie fajną tapetę pasiastą w tonacji starego złota. Była niedroga, bo ok.55zł/rolka w LM. Daliśmy tapetę, bo docelowo chcę mieć tam ściany z drewna, ale ... wiadomo o co chodzi ... Póki co musi nas zadowolić tapeta. Tylko Ty chyba chcesz jasne kolorki, a jest połyskująca, ale nie taka jaśniutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.03.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Aguś, mnie się ten bardzo podoba, ale niestety to jest 12kw i w tej wersji nie ma większych Boję się że dla mnie zamały http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/85/51/98/2185519880 Moniu, mogłabyś pokazać tę tapetę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.03.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Jeżeli mam zagłosować na oświetlenie holu to oczywiście głosuję na latarenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.03.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Beatko, u mnie nie jest za wysoko i boję się że jakiś długi żyrandol może tylko zawadzać i przytłaczać... Wytargowałam za 40e Ale nie wiem czy uda mi się dokończyć transakcję bo Dario w prawdzie jeszcze jest w H. ale mu nie po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.03.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Proszę, choć kiepskie zdjęcia wyszły, bo mój aparat ostatnio szwankuje http://i40.tinypic.com/jzjs5f.jpg http://i39.tinypic.com/343lmog.jpg http://i42.tinypic.com/d8wv7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.03.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziękuję Moniu, bardzo ładna, stylowa tapeta! Nie wiem po co Ci tam drewno, tapeta pięknie rozjaśnia wiatrołap i pasuje nawet do zawiasów! A przy okazji jakie piękne lustro się moim oczom ukazało! Ciekawa jestem, co jeszcze ukrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.03.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 U nas wiatrołap jest dość jasny, ponieważ jest doświetlenie, a poza tym wpada też światło z salonu, bo wejście do niego jest vis a vis. Nie chcę tapety w wiatrołapie - to tymczasowe rozwiązanie. Chcę drewniane panele w stylu angielskim w kolorze stolarki jaka jest w całym domu - to będzie ładniejsze i praktyczniejsze. Na razie z braku finansów musi wystarczyć to, co jest. Lustro z kolei jest stare, zabrane z poprzedniego domku. Miałam ładniejsze tej wielkości (jest duże, można się w nim przejrzeć od stóp do głów), ale jak już mieliśmy się pakować do przeprowadzki, to okazało się, że ma dziurki od kołatka, więc je nie bralismy. Teraz drżę o inne meble i przedmioty drewniane, czy czasami nie przenieśliśmy ze sobą tych paskud w którejś starej ramie albo meblu To by dopiero było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Moniu, u mnie układ jest identyczny, tylko doświetlać będą drzwi do piwnicy (będą przeszklone). Mimo wszystko wolę tapetę, choć drewniana zabudowa (zwłaszcza taka do ok.60cm od podłogi) jest b. kusząca U mnie takie kasetony planuję na schodach, ale tez nie od razu... A te robactwo meblowe to musi być koszmar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Ja akurat w wiatrołapie chcę boazerię do sufitu. Przy schodach będzie klasycznie, mniej więcej na wys.1m. Może uda nam się zrobić pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 11.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dardurdko u mnie wkłąd kominkowy to też temat na czasie. Powiedz mi szukasz z szufladą na popiół czy bez. Mi lepiej ta pierwsza opcja odpowiada, ale mąż mówi że jest duża różnica w cenie. Wąski wkład jesteśmy wstanie znaleźć do 3 tyś ale jak ma mieć szufladę to ponad 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.03.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pszczółko, mnie jest wszystko jedno, aby ładny był Często nie będę w nim palić, a od czasu do czasu to i popiół mogę wygarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts