pszczolka m 13.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 A ja na estetykę wkładu to nawet uwagi nie zwróciłam, może powinnam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.03.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 a to wszystko zależy do czego będzie Ci służył Mnie wyłącznie do patrzenia więc parametry grzewcze i żywotność mniej mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Iwonko, sorki,że tak długo to trwało, ale czekałam na weekend, żeby zrobić Ci zdjęcia za dnia. Niestety, ten połysk jest mało widoczny, jest bardzo subtelny. Poziome paseczki połyskuję. Proszę oto całe sesyjka:D http://images40.fotosik.pl/1432/7d23ad7d1f0cf7ddmed.jpg http://images35.fotosik.pl/1252/870272dd212d639fmed.jpg http://images40.fotosik.pl/1432/47a733ff5cc4b1fdmed.jpg http://images39.fotosik.pl/1386/ecb3b39abaaad4c1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.03.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 nie chciała góra do Mahometa... Dardurdko czy możesz mi napisać ile płaciliście za stelaż schodów? może być priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Pszczółko, nie pamiętam, ale ok. 500-600zł, spawaliśmy sami, więc nie wiem ile to może kosztować na gotowo Aguś, tapeta jest śliczna!!! Zastanawiam się jeszcze nad wzorem nr 1f, to zależy jakie kolory w końcu dobiorę... Nie wiesz, czy one wszystkie tak połyskują??? http://www.tapety-artfunk.ig.pl/uploads/7957/P7116282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 że jak 500-600. u nas chcą z robocizną 5800. no ale 5000 za zrobienie schodów to jak dla mnie przesada. mowiłam mężowi że chcą od nas drogo ale ten jak zwykle swoje ale już nie zaśmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Aguś, tapeta jest śliczna!!! Zastanawiam się jeszcze nad wzorem nr 1f, to zależy jakie kolory w końcu dobiorę... Nie wiesz, czy one wszystkie tak połyskują??? Iwonko fajnie, że Ci się poodba:yes: Powiem tak- wszystkich kolorów nie widziałam, ale jest to ta sama seria i powinny być identycznie wykończone:D Też się wahałam nad 1f:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aguś, a widziałaś 1f na żywo? To jest beż czy bardziej żółty odcień z brązem czy ciemniejszym beżem? Czy ten 1f widać gdzieś przy innym wzorze tak z bliska? bo mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Fajna tapeta Jaka cena za rolkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Moniu, tylko 80zł Fajnie, że zaglądasz :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aguś, a wiesz może jakiej są firmy? Bo w tym sklepie internetowym nie ma A chciałam spróbować zamówić gdzieś indziej, z drugą tapetą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aguś, a widziałaś 1f na żywo? To jest beż czy bardziej żółty odcień z brązem czy ciemniejszym beżem? Czy ten 1f widać gdzieś przy innym wzorze tak z bliska? bo mam wątpliwości Iwonko, żadnej nie widziałam na żywo:( To było moje ryzyk-fizyk- tapeta bardzo mi się spodobała i postanowiłam kupić w ciemno- nie rozczarowałam się Aguś, a wiesz może jakiej są firmy? Bo w tym sklepie internetowym nie ma A chciałam spróbować zamówić gdzieś indziej, z drugą tapetą ) Tapeta jest firmy Grandeco i była na zamówienie, chyba kupowaliśmy ją tutaj http://ototapety.pl/33-grandeco---florient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.03.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dadrurdko a ja trochę w innym temacie. Zamawiałaś już listwy przypodłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Aguś, wielkie dzięki!!!!!!!! Pszczółko, jeszcze nie zamawiałam, ale na allegro jest mnóstwo w b. dobrych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.03.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 My mamy w wiatrołapie fajną tapetę pasiastą w tonacji starego złota. Była niedroga, bo ok.55zł/rolka w LM. Daliśmy tapetę, bo docelowo chcę mieć tam ściany z drewna, ale ... wiadomo o co chodzi ... Póki co musi nas zadowolić tapeta. Tylko Ty chyba chcesz jasne kolorki, a jest połyskująca, ale nie taka jaśniutka. Hihi, taką samą tapetę kupiliśmy do wiatrołapu. Dobrze wiedzieć, że jeszcze jest, bo leży już u nas chyba ze dwa lata i jeszcze nie jest przyklejona do ściany. Bałam się, że jak zabraknie to nie dokupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.03.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 aj i przepraszam, za moje złe zachowanie, nie przedstawiłam się...jestem kolejną osóbką, zarażona projektami Arexu, my zaczynamy za TYDZIEŃ!!! Będziemy budować Kamilę II. Czytam od dłuzszego czasu Twoje posty, wiem,że i Dorfi ma Kamilę, ale przestała "dziennikować", pozdrawiam Dziennika już nie prowadzę, ale czasem w galerii coś skrobnę. Będziecie własny wątek budowlany zakładać? Ciekawa jestem jak Wam będzie szło budowanie. Ja już kilka błędów w projekcie zauważyłam. Niestety dopiero na etapie urządzania wnętrz i jest już za późno na poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 jak ja nie lubię oddzielnie komentarzy i dziennika co do farby malowałam u rodziców. Dobrze się malowało, na jedno krycie napewno nie pokryje (2-3), ale chyba wszystkie farby tak mają ?? W miarę dobrze się czyściła. Delikatne przybrudzenia szmatką mokrą można wytrzeć, ale jak coś co wymaga mocniejszego wyczyszczenia to napewno nie. Nie polecę natomiast duluxa. Jeżeli chodzi o kuchnie to mi się podobają te bez rzeźbień - ostatnie inspirację, ale jak marzyła Ci się taka typowo angielska to może warto spełnić marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.03.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Wow! Iwonko ,bardzo się ciesze ,że moja kuchnia znalazła się w Twoich inspiracjach....:)trzymam kciuki ,aby wszystko poszło po Twojej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.03.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Beatko, myślę że może uda mi się niewielkim kosztem uzyskać taki efekt o którym marzę Wykonawcy jeszcze nie mam, wiec się okaże... Projekt się wyklarował i zmienił niestety, albo stety Wkrótce się pochwalę Mam nadzieję, że jak zwykle nie przesadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://img88.imageshack.us/img88/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts