karolek59 11.06.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cześć Iwonko Widzę postępy Fajnie że w końcu drzwi dotarły no i jaka cena :jawdrop: Kolorki fajne ale dopiero nabiorą uroku jak przyjdzie podłoga i dodatki buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.06.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hej Iwonko, dawno mnie tu nie było, a tutaj taaakieee postępy:jawdrop: Zacznę od początku- super, że mogłam Ci pomóc w sprawie tapety- mam nadzieję, ze spełniła Twoje oczekiwania:rolleyes: Domek z zewnątrz prezentuje się świetnie i nawet kwiatki już wiszą Pięknie:) Wszystkie pokoje pięknie odmalowane- piękne kolorki wybrałaś A cena drzwi powala:eek: Jak będą zamalowane na śmietankowo to będą jeszcze piękniejsze. Już nie mogę się doczekać efektów:popcorn: Pięknie ta Twoja mała kibicka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.06.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Fajnie dziewczyny, że zaglądacie i oczywiście dziękuję za pochwały Rzeczywiście drzwi wyszły tanie, ale to czekanie... Najważniejsze, że są i będzie można je pomalować razem ze schodami Karolku, to teraz i drzwi mamy podobne Aguś, tapeta czeka w pudełku na schody, ale i tak wygląda rewelacyjnie, a podjęcie decyzji, dzięki Tobie, było tylko formalnością :* Przypomniało mi się że podłoga w kuchni nie zafugowana, a tu meble mogą być wcześniej... więc czekam na tatę, żeby zapytać, kiedy ma wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 21.06.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Piękne te płytki. Szczególnie ten cokół świetnie wygląda. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez POEMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 29.06.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Nie masz co żałować tej Goveny, ja mam te gniazdka i włączniki w kuchni, tylko ze stali szczotkowanej. Po kilku latach użytkowania okazało się, że to straszny szajs za spore pieniądze, który ściera się i rysuje od użytkowania. W nowym domu już bym się nie zdecydowała na taki badziew. Chociaż nadal uważam że mają bardzo fajny wygląd ale niestety tylko wtedy kiedy się ich nie dotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.06.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dziękuję za szczerą opinię Szkoda, że te wyłączniki nie są trwałe, bo są na prawdę ładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Oj Iwonko ,ale się u Was dzieje:wiggle::wiggle:pewnie już niedługo przeprowadzka?Ciekawa jestem Twojej kuchni....na pewno pięknie wpasuje się czajniczek.Ja ostatecznie kupiłam czarny ,ten który wklejałam u siebie,...jestem bardzo zadowolona z wyboru.A jeżeli chodzi o wyłączniki, to mam impresję -białą i ecru i kompletnie nic się z nimi nie dzieje.Pamiętam ,że przymierzałam się do tych ładniejszych ,ale nie wygrałam zderzenia z dość wysoką ceną ,a w końcówce wykończeniówki każdy grosz się liczył .Myślałam ,ze kiedyś sobie wymienię .ale chyba jednak nie...przestałam zwracać na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Beatko, super że zajrzałaś Już mi chodzą po głowie myśli, żeby zaprzestać pisanie dziennika, bo odzew jest b.mały I już nawet zapomniałam, że Ty masz impresję W sumie to tata-elektryk mi te wybrał i przywiózł czy mi się podobają Bo że są dobre i żebym się nawet nie ważyła kupować z biedronki po 4zł bo w ścianie nawet dnia się nie utrzymają - heh... A Twoja opinia jest dla mnie ważna Teraz już nie mam wątpliwości, w końcu mieszkasz już ponad rok! A nasz przeprowadzka pewnie się opóźni, kuchnia przyjedzie dopiero we wtorek, płytki do łazienki jeszcze nie zamówiono (kombinuje dorzucić tam trochę cegły i nie wiem czy to będzie ładnie wyglądało- będzie zabudowa z półkami nad wanną i tak dałabym cegłę), nie wspominając o wylewkach, które nadal są zbyt mokre... Ale myślę że w wakacje to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.07.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Iwonko ,ja tez już kilka razy próbowałam zaprzestać wpisów ,ale jakoś się przyzwyczaiłam ...u mnie też tak jest ,że oglądalność dziennika jest duża(widzę po ilości wyświetleń ) a komentatorów mało.:(tylko te zaprzyjaźnione i wierne dziewczyny coś skrobną .Prawda jest taka ,że ja już praktycznie z budowaniem skończyłam ,ale stwierdziłam ,że jest to rodzaj rozrywki dla mnie i lubię tak nocy sobie popodglądac co u niektórych dziewczyn słychać i,sprawia mi to przyjemność, to czemu nie? Ciekawi mnie ten pomysł z cegłą w łazience ...może pomalowałabyś ją na biało....myślę ,że to fajny pomysł .A na które płytki się zdecydowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 co do gniazdek i wyłączników - u nas też w większości pomieszczeń Impresja ecru u uważam, że to świetny wybór Chciałabym ładniejsze, ale na razie brak kasy nie pozwala na szaleństwa - wciąż masa innych wydatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.07.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witaj, Moniu! Ciebie też ostatnio mało na fm Ale wcale się nie dziwię, pewnie spędzasz mnóstwo czasu w ogrodzie Dobrze wiedzieć że impresja cieszy się dużym powodzeniem Beatko, u mnie to chyba ten brak czasu... Często mam takie zaległości, ze już nawet nie wiem o co kaman, i po prostu nic nie piszę We wtorek ma przyjechać kuchnia, mam nadzieję, że będzie się czym pochwalić Co do płytek, to na 99% (bo jeszcze nie zamówione- przekonuje m) będą vives candem beige. Nie widziałam ich na żywo, i nawet łazienki takiej (poza zdjęciami ze strony producenta) ale b. mi si podobają i tak dla przełamania tych beżów nad wanną dałabym taką czerwono-brunatną postarzaną cegłę :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.07.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kuchnia boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooska!!!!!!!!!!Ja też chcę taką!!!!!!!!!!!!!!!Czy te ozdobniki (pilastry) są z drewna? Resztę pomęczę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.07.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Iwonko.na kuchnie powiem tylko Wow!!!:jawdrop:jest perfekcyjnie zrobiona i wcale nie widać ,że to jest mdf..Nie mogę doczekać się końcowego efektu!! Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.07.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A tam, jeszcze raz B O S K A ta kuchnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.07.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziękuję dziewczynki Powiem szczerze, że mam mieszana uczucia... Raz cieszę się bardzo, innym razem mam wątpliwości czy to ładnie wyjdzie. Wariatka ze mnie! Trochę mi się nie widzą te gładkie fronty szuflad (umawiałam się na takie z wcięciem, ale stolarz się zamotał ) Boję się tej obudowy nad kuchenką, bo jeszcze jej nie widziałam... Za to z witrynki jestem mega zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.07.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kuchnia boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooska!!!!!!!!!! Ja też chcę taką!!!!!!!!!!!!!!! Czy te ozdobniki (pilastry) są z drewna? Resztę pomęczę Ci na priv. Cała kuchnia jest z mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.07.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kuchnia prezentuje się bardzo ładnie - nie widać, że to mdf Mało jestem na forum, to prawda. Napiszę o tym w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.07.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 już widać, że kuchnia świetnie wygląda. teraz czekam na resztę zdjęć Z mechanizmami nic nie pomogę, bo nawet nie wiedziałam, że jest kilka rodzai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Hej Iwonko, kurczę nie zamykaj dziennika, buuuu..... Zamiast tego przenieś się do nas- galerianek-przecież budowa się już skończyła i została Ci sama wykończeniówka:rolleyes: Tutaj gdzieś mi znikasz, sama też rzadko jesteś u nas i dlatego trudno Cię znależć w tych dziennikach:bash: Ale do rzeczy-kuchnia zapowiada się przepięknie:jawdrop::jawdrop: Wcale się nie przyznawaj, ze to mdf, bo nic a nic nie widać. Wygląda jak lite drewno, pilastry są świetne. Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy:popcorn: Pozdraiwam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.07.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dziękuję! Aguś, może pomyślę o tej galerii Zawsze to można szybko się coś poradzić i wszystko w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts