Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

Nie ma za co:wiggle: Iwonko zapytaj Admina, może da się jakoś te komentarze przenieść do galerianek:rolleyes:

A o roletkach napisałam Ci u mnie- ja jeszcze rzymskich nie zamawiałam- dopiero się czaję. Zapytaj Beauty ona już kilka szyła;)

Materiał w róże fajny i będzie pasował. Chociaż scenki też są fajne jak i wzory- ale Ci pomogłam:lol2:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie mogę doczekać się zdjęć kuchni zmontowanej w całości + piękny blat.

Co do rolet - te tańsze też są bardzo ładne. W zasadzie są w tym samym klimacie co te droższe, więc jeżeli cena do Ciebie przemawia (bo do mnie ostatno przemawiają ceny te niższe :) ) bierz ją.

Beatki się pytałam i cierpliwie czekam na odp.

Poema, gdybym wiedziała jakie są mi potrzebne te mechanizmy to już bym zamówiła :) Strasznie napaliłam się na te różyczki :) Chcę trochę nadać kuchni swojski klimat i one myślę, że to zrobią. A tak poważnie to zastanawiam się czy nie za bardzo się spieszę, bo podłoga w salonie nie położona, więc pewnie czeka mnie jeszcze totalny syf - aż się boję jak będzie wyglądała ta moja kuchnia po cyklinowaniu ;/

Beatki się pytałam i cierpliwie czekam na odp.

Poema, gdybym wiedziała jakie są mi potrzebne te mechanizmy to już bym zamówiła :) Strasznie napaliłam się na te różyczki :) Chcę trochę nadać kuchni swojski klimat i one myślę, że to zrobią. A tak poważnie to zastanawiam się czy nie za bardzo się spieszę, bo podłoga w salonie nie położona, więc pewnie czeka mnie jeszcze totalny syf - aż się boję jak będzie wyglądała ta moja kuchnia po cyklinowaniu ;/

Iwonko ,odpowiedziałam u siebie ,,,może coś pomogę :yes:

Z tkaninami się jeszcze wstrzymaj skoro jeszcze jakieś brudne prace będą ...materiały w róże bardzo ładne ,ale te ze scenkami rodzajowymi bardziej mi się podobają ...w decorii chyba widziałam niedrogie...

A jaką podłogę planujesz?

Cyklinowanie teraz nie jest kłopotliwe. U nas był cyklinowany parkiet bezpyłowo i naprawdę nie ma tragedii - nawet obrazy wisiały już na ścianach salonu i były jedynie przykurzone odrobinkę jakby tygodniowy kurz był zwyczajnie nie starty.

Beatko, cieszę się że się podoba :) Może pierwsza kupisz, to będę miała najlepszą recenzję ;)

Moniu, w salonie będzie parkiet i właśnie cyklinowany bezpyłowo, ale słyszałam, że to nie jest tak całkiem czysto... ale skoro mówisz, że tylko odrobinka to pewnie nic się nie stanie :) Zamierzam i tak pozaklejać drzwi, tak na wszelki wypadek. Najbardziej bałam się że na darmo malowaliśmy ściany przed podłogą, ale teraz jestem spokojniejsza :)

Iwonk piękne schody sobie wymyśliłaś...cięzko coś doradzić z tym malowaniem ,ale myślę ,że jeżeli będzie barierka w brązie to zwieńczenie słupa też bym pomalowała na brąz :yes:było by to jakieś sensowne konsekwentne zakończenie:yes:ale oczywiście jest to tylko moje zdanie...brązowy byłby tylko "kapelusz" a rzeźbę zostawiłabym już białą.

Beatko, dziękuję za radę :) Ten drugi słup, z ciemnym kapeluszem bardziej mi się podoba :) Ale do tego chcę dać minitralki jak w tych pierwszych, więc i ta kula na słupie była by wskazana, a czuję że to mogłaby być już przesada... Do tego jeszcze nie wiem co ile wyjdą u mnie tralki, bo może się okazać, że za gęsto i najlepiej będą wyglądały proste, bez łączeń i ozdóbek. Jak już coś będzie widać, to wstawię fotki i jeszcze raz będę prosić o pomoc ;)