agawi74 05.07.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie ma za co:wiggle: Iwonko zapytaj Admina, może da się jakoś te komentarze przenieść do galerianek:rolleyes:A o roletkach napisałam Ci u mnie- ja jeszcze rzymskich nie zamawiałam- dopiero się czaję. Zapytaj Beauty ona już kilka szyła;)Materiał w róże fajny i będzie pasował. Chociaż scenki też są fajne jak i wzory- ale Ci pomogłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 06.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ja nie mogę doczekać się zdjęć kuchni zmontowanej w całości + piękny blat. Co do rolet - te tańsze też są bardzo ładne. W zasadzie są w tym samym klimacie co te droższe, więc jeżeli cena do Ciebie przemawia (bo do mnie ostatno przemawiają ceny te niższe ) bierz ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.07.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Beatki się pytałam i cierpliwie czekam na odp. Poema, gdybym wiedziała jakie są mi potrzebne te mechanizmy to już bym zamówiła Strasznie napaliłam się na te różyczki Chcę trochę nadać kuchni swojski klimat i one myślę, że to zrobią. A tak poważnie to zastanawiam się czy nie za bardzo się spieszę, bo podłoga w salonie nie położona, więc pewnie czeka mnie jeszcze totalny syf - aż się boję jak będzie wyglądała ta moja kuchnia po cyklinowaniu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.07.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Beatki się pytałam i cierpliwie czekam na odp. Poema, gdybym wiedziała jakie są mi potrzebne te mechanizmy to już bym zamówiła Strasznie napaliłam się na te różyczki Chcę trochę nadać kuchni swojski klimat i one myślę, że to zrobią. A tak poważnie to zastanawiam się czy nie za bardzo się spieszę, bo podłoga w salonie nie położona, więc pewnie czeka mnie jeszcze totalny syf - aż się boję jak będzie wyglądała ta moja kuchnia po cyklinowaniu ;/ Iwonko ,odpowiedziałam u siebie ,,,może coś pomogę Z tkaninami się jeszcze wstrzymaj skoro jeszcze jakieś brudne prace będą ...materiały w róże bardzo ładne ,ale te ze scenkami rodzajowymi bardziej mi się podobają ...w decorii chyba widziałam niedrogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.07.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Tu są tańsze: www.tkaniny.net np. ta, 39,18zł/mb http://media.fabfab.net/images/products/popup/16_3001_02_SZ04.jpg albo brąz (zresztą jest w kilku kolorkach, wzorach i wymiarach) http://media.fabfab.net/images/products/popup/16_3001_04_SZ04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.07.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Iwonko ,dzięki z namiar na te tkaniny ...rzeczywiście cena jest atrakcyjna .Zastanawiam się czy nie kupić na zasłony do łazienki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 A jaką podłogę planujesz? Cyklinowanie teraz nie jest kłopotliwe. U nas był cyklinowany parkiet bezpyłowo i naprawdę nie ma tragedii - nawet obrazy wisiały już na ścianach salonu i były jedynie przykurzone odrobinkę jakby tygodniowy kurz był zwyczajnie nie starty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Beatko, cieszę się że się podoba Może pierwsza kupisz, to będę miała najlepszą recenzję Moniu, w salonie będzie parkiet i właśnie cyklinowany bezpyłowo, ale słyszałam, że to nie jest tak całkiem czysto... ale skoro mówisz, że tylko odrobinka to pewnie nic się nie stanie Zamierzam i tak pozaklejać drzwi, tak na wszelki wypadek. Najbardziej bałam się że na darmo malowaliśmy ściany przed podłogą, ale teraz jestem spokojniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.07.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jeśli fachowcy mają dobry sprzęt, to naprawdę nie ma kłopotu. Parkiet w salonie będzie bardzo ładnie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.07.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dardus, piekna kuchnia ci sie szykuje !!! podgladam, podgladam i niecierpliwie czekam na calosc pozdrawiam cie serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.07.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Cieszę się baaardzo!!!! Poradź mi kobieto co ja mam zrobić z tymi drzwiami??? Już tak powoli sobie myślę, że jak je zabejcuje teraz to zawsze będę mogła je zamalować kiedyś na biało, a jak odwrotnie, to już się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.07.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 kurka nie wiem Dardus a liczylas moze jaka bedzie roznica w cenie? Bo jezeli nie wielka to moze nie kombinuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.07.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 i zapomnialam zapytac, ty okna masz biale od wewnatrz? Jezeli tak, to moze sie trzymaj jednego koloru przy stolarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.07.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Białe, a różnica wielka Mam doła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 11.07.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Rozumiem Dardus ale wierze tez, ze cos wymyslisz ! napewno !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.07.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Iwonk piękne schody sobie wymyśliłaś...cięzko coś doradzić z tym malowaniem ,ale myślę ,że jeżeli będzie barierka w brązie to zwieńczenie słupa też bym pomalowała na brąz :yes:było by to jakieś sensowne konsekwentne zakończenie:yes:ale oczywiście jest to tylko moje zdanie...brązowy byłby tylko "kapelusz" a rzeźbę zostawiłabym już białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.07.2012 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Beatko, dziękuję za radę Ten drugi słup, z ciemnym kapeluszem bardziej mi się podoba Ale do tego chcę dać minitralki jak w tych pierwszych, więc i ta kula na słupie była by wskazana, a czuję że to mogłaby być już przesada... Do tego jeszcze nie wiem co ile wyjdą u mnie tralki, bo może się okazać, że za gęsto i najlepiej będą wyglądały proste, bez łączeń i ozdóbek. Jak już coś będzie widać, to wstawię fotki i jeszcze raz będę prosić o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Mnie zdecydowanie druga wersja się bardziej podoba:yes:im prościej tym lepiej ,tym bardziej ,że pamiętam w holu będziesz miała tapetę we wzory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.07.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Tak, masz rację! Tapeta będzie i to dosyć ozdobna Tylko wiesz jak to jest, tapetę łatwiej zmienić, niż schody, a nie chciałabym później żałować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 16.07.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dlatego Iwonko musisz wszystko dobrze przemyśleć,co na etapie wykańczania łatwe nie jest...:DA kuchnia już stoi w całości?poproszę o zdjecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts