dardurdka 26.07.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Musisz poczekać do przyszłego tyg. i to raczej końca... Teraz dopracowujemy schody Czekam na przesyłkę z rzeźbieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.07.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 poczekam, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 26.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Witam się, dawno mnie nie było, zaglądam, a tu takie postępy Kuchnia łaaaaaał, super się zapowiada! Czekam z niecierpliwością na końcowy efekt Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia4 26.07.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Piękne te blaty z granitu, do białych mebli świetne! Będzie można "odgapiać"? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.07.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Dziewczyny, dziękuję za pochwały Mam nadzieję, że kuchnia nie rozczaruje, przede wszystkim mnie Wysyłka rzeźb ma nastąpić we wtorek, więc niedługo będę mogła pochwalić się schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 30.07.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dardus ten na 12 osob za 150 euro to sie chyba super oplaca. Za to z doswiadczenia wiem ze nie warto na sile, tzn ze jezeli polujesz na niebieski to badz cierpliwa a napewno sie trafi ten ktory jest ci pisany! nie ma sensu brac tylko dlatego ze jest okazja skoro czerwony to nie twoja bajka. ja od dwoch lat szukalam swiecznika krysztalowego ktory sobie upatrzylam w maisons du monde. Cena zabojcza = 179 euro! szukalam, szukalam az trafilam na ogloszenie, pewna pani sprzedawala swoj za 100. Potargowalam sie troszke i wyrwalam za 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.07.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Udało Ci się Farciaro! Ja chyba ostatecznie kupię oba, a potem zdecyduję, który sobie zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej Iwonko, blat kuchenny przepiękny:jawdrop: Fajny wzór wybrałaś na słup schodowy- będzie dostojny i elegancki. Serwisy- tez mi się takie marzą, ja bym chciała brązowy. Mam znajomych w Anglii, którzy od lat zajmują się handlem takimi rzeczami i wiem, ze one nie są tanie niestety. Spróbuj się ciut potargować, choć pewnie dużo nie zjadą. Ale myślę, ze i tak warto. W końcu zwykły biały, nowoczesny porcelanowy zestaw obiadowy kosztuje ok. 1000 zł, a efektu nie ma:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.08.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dziękuję Aguś Mój ulubiony brązowy to Johnson Bros - Old Britain Castles Nie dawno był taki tylko niebieski za 250e, ale kompletny z tymi wszystkimi pierdółkami, sama nawet nie wiem do czego?!? na 12-os. Strasznie żałowałam, że go nie kupiłam, bo to były grosze... Normalnie trzeba dać ok. 600e. za tyle elem. A co do schodów, to właśnie dostałam rozetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.08.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzisiaj przyjechał Pan stolarz dokończyć kuchnię!!!!! Wczoraj zabezpieczyliśmy blaty i podkusiło mnie poeksperymentować ze zlewem, teraz jest bardziej czarny i lepiej wpasuje się w blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.08.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Hop, hop!!! Jest kuchnia Jestem ciekawa Waszych opinii, pół nocy nie spałam, tak mi się nie podobało to stanowisko piecowe, że chciało mi się ryczeć A dzisiaj jak pojechałam to już mi się podoba . Wariatka ze mnie czy co???? HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.08.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Iwonko, kuchnia bardzo piękna, ale szczerze - wymieniłabym te gładkie fronty od razu. Jeśli zostawisz na zasadzie, że później, przyzwyczaisz się i zostanie, bo przestanie z czasem tak mocno denerwować. Tkanina na rolety bardzo ładna. Muszę pomyśleć, czy by sobie nie sprawić zasłonek z takich różyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.08.2012 05:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Moniu, z małymi frontami to jest tak, że nie da się ich wytłoczyć tak jak duże, od pewnej wielkości jest to po prostu nie możliwe (tak samo jest z drewnianymi kuchniami). Brałam to pod uwagę, bo nie chciałam masywnej zabudowy przy kuchni... Chodzi tylko o to że chciałam je z innym rowkiem, i myślę, że kiedyś na pewno wymienię, chociaż im dłużej się ją ogląda w realu, to przestają mi przeszkadzać, a nawet wydaje mi się że dodają jej delikatności (w końcu tyle wzorów w jednym miejscu przy kuchni)! Te z rowkiem w końcu też były by gładkie, tylko rowek byłby większy, więc może byłoby inne wrażenie Moniu, u mnie z różyczek będzie roleta i zasłona Strasznie mi się podobają, i nadają taki sielski klimat Mam nadzieję, że będzie ładnie, zwłaszcza że planuję dać tapetę w bukiety róż na kawałku ściany w kuchni - tą z dziennika, niestety nigdzie nie mogę jej znaleźć... Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 04.08.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kuchnia bardzo ładna, przestronna, jasna, z wyjściem na taras... ślicznie jest! Czy nad stanowiskiem piecowym, w tej wnęce przy suficie jeszcze coś będzie? Co do tych gładkich frontów to ja też bym je zmieniła jeśli jest taka możliwość. Tak jak pisze monia i marek, jak się czegoś od razu nie zrobi to potem człowiek się przyzwyczaja Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.08.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 W takim razie, jeśli przestaje Ci to przeszkadzać, to nie zmieniaj Ja mam zasłonki w róże w łazience i bardzo je lubię. W kuchni też nad takimi pomyślę, bo na razie mamy same firanki - jakoś nie mogę się zdecydować na kolor zasłonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.08.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Ewelina, dziękuję, myślę, że zamiana nie wniosła by dużej zmiany Moniu, tutaj znajdziesz cudowne materiały w niskich cenach, nawet próbki darmowe: tkaniny.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 04.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dardurdko, na której ścianie planujesz tą kwiatową tapetę? Myślę, że to będzie strzał w dziesiątkę, doda smaczku całemu wnętrzu. Na Twojej inspiracji wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kuchnia wyszła fantastycznie, genialnie, pięknie i jeszcze nie wiem jakich słów użyć. Jest cudowna i do tego to wyjście na taras. Szczerzę zazdroszczę Jedyny minus to rzeczywiście brak tych frezów, też je chyba bym z czasem wymieniła. Wybór materiału w róże też uważam za bardzo trafiony. Będzie tak po angielsku Jednym słowem, a właściwie kilkoma jestem zachwycona twoją kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Kuchnia przecudnej urody, a proste fronty będzie... prościej utrzymać w czystości Za to wyjście z kuchni na ogród - rewelacja i to takimi szerokimi drzwiami - marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.08.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dziękuję za miłe komentarze Ja chciałam maksymalnie wykorzystać pieniążki przeznaczone na kuchnię Myślę, że 7,5tys.zł to nie dużo za takie cudeńko. Myślę, że udało mi się osiągnąć zamierzony efekt, a jak dojdą wszelakie ozdóbki, serwisy (mąż obiecał w tym tyg. mi kupić!!!) to będzie cudownie Zresztą pn stolarz też zadowolony, bo już w dniu montażu, dostał zamówienie na kolejną b. podobną Jestem tylko ciekawa, jak z brudzeniem się tej kuchni?? Po cichu liczę, że będzie ją można od czasu do czasu wyszorować, tak jak inne z drewnopodobną okleiną Dzisiaj wymieniliśmy baterię w LM bo okazało się że miała wadę fabr. i nie dało się jej umocować... Na szczęście wszystko jest ok, zwłaszcza że od stycznia producent ją ulepszył Obejrzałam też płyteczki "biała wenecka" ze scenkami w niebieskim i brązowym kolorku, i takie z lawendą i napisami i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobały, więc może to one zabudują stanowisko piecowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts