Beauty 13.10.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dziękuję bardzo!! Beatko, może masz rację, poczekam na resztę oświetlenia (bo na razie nie ma ) i zobaczę, jak to będzie Iwonko ja z kolei bardzo rzadko korzystam z górnego oświetlenia..raczej jest tylko dla ozdoby .. w zupełności wystarcza podświetlenie szafek i zwisy nad blatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.10.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dardurdko, skąd ta tkanina w granatowe paseczki? (Ostatnie zdjęcie w niedawnym poście zasłonowym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.10.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Tkanina dostępna na allegro:http://allegro.pl/bawelna-100-granatowe-podwojne-paski-1m-i2714175380.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 24.10.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witaj Iwonko donoszę, że w piątek urodziłam swoje cudo Gabrysię i próbujemy się ogarnąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 25.10.2012 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Justyś, gratuluję!!!! Oliwka pewnie dumna :) A jak Ty się czujesz? Ja po drugim, byłam jak nowa narodzona (no poza kręgosłupem), ale bez porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 29.10.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 cześć ja miałam drugą cc, totalna masakra, w porównaniu z pierwszą. Ale trzeba się zebrać w sobie. Oliwka zakochana w siostrze, pomaga przy małej, super jest. A jak Twoja ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.10.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Moja ekipa niestety, nie potrafi się dogadać - jedno o drugie zazdrosne, wszystko sobie wydzierają Zmęczona już jestem... NA początku było dobrze, ale jak Marcyś zaczął chodzić to się popsuło, za dużo wtrąca się w Jej sprawy Chyba różnica wieku nie jest najlepsza, zwłaszcza przy różnicy płci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.11.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Hej Iwonko Dawno mnie nie było u Ciebie , nadrobiłam zaległości. Sekretarzyk piękny ,bardzo bogaty ale w tym jego urok udało się go kupić?Sama byłą bym zainteresowana . Kuchnia,lampa super szkoda ,ze dolny klosik się zbił ale rzeczywiście na targach może uda się dokupić Łazienka łał jaka duża !!! Fajnie,że tak przyspieszyliście planujecie na święta się przeprowadzić ? Sama mam dylemat z taką dużą szafką pod umywalkę .W łazience Syna .Chcę by była glamur a tam pasuje surowa,młodzieżowa:) Ale już pomału klarują się pomysły. Chyba mamy taki sam lub bardzo podobny kolor w holu Dziękuję za chęć pomocy ,będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Hej! Mam nadzieję, że uda nam się przeprowadzić na Święta Od poniedziałku zaczynam akcję sprzątanie, więc już bardzo blisko do przeprowadzki Sekretarzyk nie przyjechał, ale tam takich jest bardzo dużo więc pewnie niedługo trafię na coś w odpowiadającej mi cenie Fajnie, że zajrzałaś Kolor w hollu to 26 z nobilesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 15.11.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 dardus, lazienka wyszla swietnie! bardzo ladny kolor plytek no i zazdroszcze ze masz tyle miejsca!!! przeprowadzka tuz, tuz kochana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Kiedyś napisałam z pochwałami domku i dziedziczki oraz dziedzica dłuuugi post i go... chyba zjadło, bo nie ma... Ależ Ci dzieciaczki urosły... Domek pięknieje.. normalnie szczęka opada... To trzymam kciuki za sprzątanie.. oby szybko się z tym uporać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.11.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dziękuje dziewczynki Strasznie się cieszę z tej łazienki Zwłaszcza z wc Jutro Marcelek kończy 2 latka (ale zleciało!!!) więc biegnę uwijać się z sałatkami, jutro już będzie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.11.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Iwonko ,cudna łazienka Wam wyszła .Jak jest już łazienka i kuchnia ,to najwyższy czas na przeprowadzkę I uściski dla Synusia ,popatrz jak to zleciało,,,dopiero co się rodził... http://www.tdeker.pl/images/glowne/217.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina0316 18.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego dla Synusia Trzymam kciuki za Święta w nowym domku. Wiem jak to cieszy, my również przeprowadziliśmy się na Boże Narodzenie, ale 4 lata temu. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.11.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Dziękuję dziewczynki w imieniu Synia Urodzinki się baaardzo udały! Nawet gości przybyło więcej niż było planowane Przeprowadzka już tuż, tuż Mam już zamontowane boskie poręcze Schody wyglądają cudnie!!!! Może na sobotę tato zdąży pomalować i zamontować tralki, wtedy będzie już bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 27.11.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Oczywiście nie wytrzymalam i przybieglam obejrzec firanki......sa bardzo podobne do moich ale jesli mam byc szczera to rzeczywiscie moje jakos lepiej sie ukladaja......jesli moge jakos pomoc daj znac, zrobie zdjecia z kazdej strony, moze pomoze:) Domek piekny......schody cudowne....juz nie moge doczekac sie ich konca:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 nadrobiłam zaległości i składam wielkie Gratulacje za całokształt bo rozdrabniać się nie ma co a co do tralek tzn traleczek to ja bym osobiście nie dała - schody są bardzo eleganckie i niech takimi pozostaną w imię zasady : im mniej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.11.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzięki dziewczynki Tak zrobię Im mniej tym lepiej, a raczej na pewno lepiej Potrzebuję porady: co byście dały u mnie w łazience na okna??? Firany, zazdrostki, rolety???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzięki dziewczynki Tak zrobię Im mniej tym lepiej, a raczej na pewno lepiej Potrzebuję porady: co byście dały u mnie w łazience na okna??? Firany, zazdrostki, rolety???? zazdrostką mówię stanowcze NIE stawiam na rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 05.12.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Przepięknie schody. Jak je widziałam bez balustrady to ich układ mi jakoś nie pasował, ale te balustrady dopełniły wszystko. Co najważniejsze w moim subiektywnym odczuciu - nie są przekombinowane. Taka prostota ze subtelnym dekorem. Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts