dardurdka 01.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ha, ha Beatko, ja uważam tak samo Już nawet postanowione, że będą tam takie dotoczone łuczki, żeby właśnie te słupy nie wisiały w powietrzu Nie będą tak pokaźne jak te na zdjęciu, ale powinny rozwiązać problem. A miejsca tam nie jest dużo, dlatego pierwszy schodek jest tylko odrobinę większy Mam to zdjęcie zapisane od dawna, zresztą ty je wynalazłaś :* Napisałam że schody są nieskończone, bo wiele jeszcze będzie dorabiane, nie tylko tralki Tato teraz robi inne schody (wycina) bo pogoda nie pozwala na malowanie m.in. reszty moich tralek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.02.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witam! Piękna ta szafka u was w łazience!!! zamawialiście u stolarza czy w stacjonarnym sklepie? pieknie u was też już bym chciała tylko dopieszczać domek edit: doczytałam, że jeszcze się nie przeprowadziliście...mam nadzieję, że zły nastrój szybko przejdzie..budowa potrafi dobić, wiem...pomyśl trochę o sobie i mam nadzieję, że niedługo już z uśmiechem będziesz się przeprowadzać Konsolka robiona na zamówienie, u stolarza co robił kuchnię. Cena 700zł :)Wymiary:szer.160xgł59cm A co do nastroju, to szykują się zmiany, które mam nadzieję pomogą :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.02.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Proszę nas na tak długo nie opuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No to super ,że mamy takie same zdanie:wiggle: a może mniej roboty było by z dorobieniem takich szerszych podstaw słupów (takie kloce jak na zdjęciu).MYślę ,że to by załatwiło sprawę ... A kosolka bardzo tania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.02.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Proszę nas na tak długo nie opuszczać Adrianko, myślę, że jeszcze tu pobędę jakiś czas Liczę na Waszą pomoc w kilku kwestiach :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.02.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No to super ,że mamy takie same zdanie:wiggle: a może mniej roboty było by z dorobieniem takich szerszych podstaw słupów (takie kloce jak na zdjęciu).MYślę ,że to by załatwiło sprawę ... A kosolka bardzo tania... To cena szafki łazienkowej Za konsolkę z lustrem dałam 120euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Iwonko, zwróciłam uwagę na to samo, co Beatka (słupy schodów), ale widze, że już decyzja o zmianie zapadła, więc wszystko będzie ladnie. Już macie wszystko gotowe - ja bym juz na pewno mieszkała w nowym domku! Szybko minie kiepski nastrój, bo będziecie żyć nowymi wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.02.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Witaj Moniu! Ciebie też mało na forum! Nie wiem czy mi tak szybko przejdzie, bo na razie nie jest lepiej... A schody będą wyglądać lepiej z wydłużoną pierwszą podstopnicą Nawet mówiłam o tym koleżance, która niedawno je oglądała, ale stwierdziła że czepiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 03.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Hej Iwonko,Co do Twoich dylematów dotyczących płytek w kuchni - doskonale Cię rozumiem. Bardzo długo szukałam i wydawało mi się, że nic nie pasuje i już na odczepnego wzięłam białe mugaty (vanillia wydawała mi się przy szafkach jak utleniona). Jak Ci to pomoże, to mogę pokazać Ci zdjęcie i ocenisz jak to wygląda z mugatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.02.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jasne, że pomoże!!!! Właśnie szukam takich kuchni i niewiele ich jest Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 04.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 4 Lutego 2013 przez POEMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.02.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Masz przepiękną kuchnię!!!! I boski kredens Jaki masz kolor frontów? Widzę że nie dałaś płytek na bokach przy płycie gazowej. Jaką masz odległość od płyty? I jeśli to możliwe poproszę zdjęcia z bliska z kawałkiem mebli i płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 20.02.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czy to osłona kaloryferów " nie zabierze " Ci zbyt dużo ciepła ?Może choć otwierana, w jakiś sposób demontowalna w bardzo mroźne dni.Mam taką w mieszkaniu i jak jest bardzo zimno, to ją otwieram na oścież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
POEMA 20.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 WitajPrzepraszam, ale ostatnio bywam w domu tylko wieczorami i nie chce mi się nawet włączać komputera. Odległość z obu stron po 25 cm. Też myślalam o płytkach na boki, ale te są stanowczo za "grube" i nie wyglądałyby dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wpadłam zobaczyć co słychać. Kiedy przeprowadzka..? bo myślę, że zły nastrój minął... Masz super dopieszczony domek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.02.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Czy to osłona kaloryferów " nie zabierze " Ci zbyt dużo ciepła ? Może choć otwierana, w jakiś sposób demontowalna w bardzo mroźne dni. Mam taką w mieszkaniu i jak jest bardzo zimno, to ją otwieram na oścież. Raczej to mi nie grozi Jak mieszkaliśmy kilka dni, w te największe mrozy było non stop 25st. w domu a na piecu minimalna temp. 42st. Więc mamy zwalone centralne w drugą strone, jak dla mnie idealnie, bo ja piecuch jestem A taka obudowa ma otwory przez które ciepło może swobodnie się przedostać, do tego taka nagrzana płyta tez oddaje ciepło, więc o to się nie martwię. Bardziej martwię się czy mój zapracowany tatko da radę mi trochę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.02.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Witaj Przepraszam, ale ostatnio bywam w domu tylko wieczorami i nie chce mi się nawet włączać komputera. Odległość z obu stron po 25 cm. Też myślalam o płytkach na boki, ale te są stanowczo za "grube" i nie wyglądałyby dobrze. Ja mam tylko 10cm, ale i tak chcę zrezygnować z płytek, ewentualnie na wysokości palników chcę dać cokół z granitu. Planuje mugaty bo myślę że dużo blasku dodadzą kuchni, brakowało mi tego blasku w zimie gdy nie było słonka, ciemne ściany wyglądały ponuro. Najgorzej że mąż ma już wycięte cokoły do blatów Najwyżej dołem będą cokoły a górą płytki?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.02.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wpadłam zobaczyć co słychać. Kiedy przeprowadzka..? bo myślę, że zły nastrój minął... Masz super dopieszczony domek.. Witam Arnisiu Trochę tak, mam ostatnio dużo na głowie, ale akurat to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malowska 27.02.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam, trafiłam do Pani przypadkiem szukając materiałów na zasłony. Przede wszystkim gratuluję domu - jest śliczny. Pięknie urządzany. Kuchnia zapiera dech Tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121777-BAJKOWY-DWOREK/page27 pokazywała Pani skrawki materiałów. Szukam właśnie czegoś podobnego - gdzie można je zamówić. W sklepie http://www.takaniny.net? Jeśli tak, to czy mogłaby Pani podać nazwę tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.02.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam, trafiłam do Pani przypadkiem szukając materiałów na zasłony. Przede wszystkim gratuluję domu - jest śliczny. Pięknie urządzany. Kuchnia zapiera dech Tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?121777-BAJKOWY-DWOREK/page27 pokazywała Pani skrawki materiałów. Szukam właśnie czegoś podobnego - gdzie można je zamówić. W sklepie www.takaniny.net? Jeśli tak, to czy mogłaby Pani podać nazwę tkaniny? Tak to tkaniny.net A tkanina to roses ashton2 http://www.tkaniny.net/Tkaniny/Tkaniny-dekoracyjne/Tkaniny-dekoracyjne-roze/Roses-Ashton-2.htm?shop=fabfab_pl&SessionId=&a=article&ProdNr=16_3195_03&t=30&c=70772&p=70772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts