Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. :wink:

Wesołych Świąt.

Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,

a, przy tym wszystkim

stołu bogatego.

Mokrego dyngusa, smacznego jajka.

I niech, te święta będą

jak bajka!

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 months później...
Dardurko odnośnie mugatów to moim zdaniem jeśli zmieści Ci się jeszcze jeden rząd płytek to ja bym nie zostawiała ściany z farba bo przede wszystkim będzie się brudziła, po drugie przychylam się jednak do opinii Twojego męża że czegoś tam brakuje i wygląda jakby było nieskończone. Gratuluję pomysłu i sklepu - coś czuję że będę tam często zaglądać :lol2:

Dardurko odnośnie mugatów to moim zdaniem jeśli zmieści Ci się jeszcze jeden rząd płytek to ja bym nie zostawiała ściany z farba bo przede wszystkim będzie się brudziła, po drugie przychylam się jednak do opinii Twojego męża że czegoś tam brakuje i wygląda jakby było nieskończone. Gratuluję pomysłu i sklepu - coś czuję że będę tam często zaglądać :lol2:

Dziękuję za radę :) Jednak wszyscy (poza mną) są jednomyślni - dołożyć! Już mówiłam tacie, żeby przywiózł z powrotem maszynę do cięcia płytek...

A do sklepu oczywiście zapraszam :) Rabaty dla znajomych z forum ;)

• 3 weeks później...
Witaj Moniu!!! Dawno Cię nie było... Cieszę się że Ci się podoba :) Ja też już "lepiłam" mniejszą paterkę bo jej stopa odpadła w transporcie ;) Ale piękne są! Co myślisz o moim pomyśle na łazienkę? Wiem, że trochę niew Twoim stylu, ale strasznie mi się podobają te a'la cementowe płytki i mugaty :)

Nie do końca wiem jak to chcesz mieć, ale 'dywaniki" bardzo mi się podobają. Mugaty również są ładne, ale mimo, że wielokrotnie koło nich stawałam w salonie łazienek, to ostatecznie nie zdecydowałam się na nie. Nie zmienia to faktu, że bardzo ładne :)

Moja górna łazienka jest w zbliżonej tonacji kolorystycznej, ale zupełnie inny typ płytek.

A paterki ... no właśnie... delikatne. Szkoda, że nie wiedziałam, że masz uszkodzoną nogę - u mnie rozbiła się górna część, więc wyrzuciłam też dół - gdybym wiedziała wcześniej, to bym Ci wysłała. Stłukła mi się ta w mniejszym rozmiarze.

A co tam w ogrodzie? Coś tam robisz, czy na razie odpuściłaś?

Co u dzieciaczków? Nic nie pisałaś o nich dawno?

Jak tam Kingusia? Pewnie już duża panna?

Oj szkoda! Bo ja nawet szukałam już samej nogi na allegro... Trudno.. Kinia, juz po Komunii, trochę było zamieszania i przeżywania :) Ogród, raczej opuszczony, ograniczam się do koszenia trawy, trochę kwiatów posadziłam, ale nic ciekawego, las to jednak trudny przeciwnik :rolleyes: Jestem bardzo ciekawa Twojej górnej łazienki, chyba jej nie pokazywałaś? Boazeria zawsze nadaje klimatu ;)