Żelka 28.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2013 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Darduś, najlepszego:hug: http://www.netanimations.net/Moving-animated-Easter-eggs.gif http://img16.imageshack.us/img16/3097/wielkanockartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY ARCTICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 10.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dardurko odnośnie mugatów to moim zdaniem jeśli zmieści Ci się jeszcze jeden rząd płytek to ja bym nie zostawiała ściany z farba bo przede wszystkim będzie się brudziła, po drugie przychylam się jednak do opinii Twojego męża że czegoś tam brakuje i wygląda jakby było nieskończone. Gratuluję pomysłu i sklepu - coś czuję że będę tam często zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.06.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dardurko odnośnie mugatów to moim zdaniem jeśli zmieści Ci się jeszcze jeden rząd płytek to ja bym nie zostawiała ściany z farba bo przede wszystkim będzie się brudziła, po drugie przychylam się jednak do opinii Twojego męża że czegoś tam brakuje i wygląda jakby było nieskończone. Gratuluję pomysłu i sklepu - coś czuję że będę tam często zaglądać Dziękuję za radę Jednak wszyscy (poza mną) są jednomyślni - dołożyć! Już mówiłam tacie, żeby przywiózł z powrotem maszynę do cięcia płytek... A do sklepu oczywiście zapraszam Rabaty dla znajomych z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.06.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Iwonko,płytek koniecznie dołóż ,,wygląda to na niedokończone dzieło. Cegła piękna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Iwonko dołóż i skończ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.06.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dołożyłam i skończyłam Teraz czekam na zamontowanie halogenów i taśmy ledowej w witrynce i zostaną tylko dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.06.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Iwonko ,co tam u Ciebie słychać ...nie dajesz coś znaku życia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 W takim razie zaraz skrobnę coś w dzienniku, bo trochę zaczyna się dziać :) Będę potrzebowała rady w sprawie łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Z fototapety już się wyleczyłam, jak zobaczyłam ceny:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 01.07.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dardurko jeżeli masz 2 wcięcia i w jednym wychodzisz wzorzystymi płytkami to w tym drugim też bym weszła do środka wzorzystymi płytkami. Gratuluję biznesu. Widzę, że forum coś wyzwala bo jest nas sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Iwonka gratulki biznesu Kuchnia ładnie się skończyła. Łazienka zapowiada się interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dardurdko, gratuluję ukończenia kuchni! Ładnie prezentuje się z płytkami Widzę, że skusiłaś się na paterki z ptaszkami, które ja również mam - są urocze, ale delikatne. Ja już jedną stłukłam Latarenki klimatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.07.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witaj Moniu!!! Dawno Cię nie było... Cieszę się że Ci się podoba Ja też już "lepiłam" mniejszą paterkę bo jej stopa odpadła w transporcie Ale piękne są! Co myślisz o moim pomyśle na łazienkę? Wiem, że trochę niew Twoim stylu, ale strasznie mi się podobają te a'la cementowe płytki i mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.07.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie do końca wiem jak to chcesz mieć, ale 'dywaniki" bardzo mi się podobają. Mugaty również są ładne, ale mimo, że wielokrotnie koło nich stawałam w salonie łazienek, to ostatecznie nie zdecydowałam się na nie. Nie zmienia to faktu, że bardzo ładne Moja górna łazienka jest w zbliżonej tonacji kolorystycznej, ale zupełnie inny typ płytek. A paterki ... no właśnie... delikatne. Szkoda, że nie wiedziałam, że masz uszkodzoną nogę - u mnie rozbiła się górna część, więc wyrzuciłam też dół - gdybym wiedziała wcześniej, to bym Ci wysłała. Stłukła mi się ta w mniejszym rozmiarze. A co tam w ogrodzie? Coś tam robisz, czy na razie odpuściłaś? Co u dzieciaczków? Nic nie pisałaś o nich dawno? Jak tam Kingusia? Pewnie już duża panna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.07.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Oj szkoda! Bo ja nawet szukałam już samej nogi na allegro... Trudno.. Kinia, juz po Komunii, trochę było zamieszania i przeżywania Ogród, raczej opuszczony, ograniczam się do koszenia trawy, trochę kwiatów posadziłam, ale nic ciekawego, las to jednak trudny przeciwnik Jestem bardzo ciekawa Twojej górnej łazienki, chyba jej nie pokazywałaś? Boazeria zawsze nadaje klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts