Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze nie :evil: Nie możemy się zgodzić co do ostatecznego koloru "od środka". Na początek instalacje, w lipcu tynki, a potem zobaczymy... Jak pisałam wcześniej aż tak bardzo się nie śpieszymy i zresztą nie mieliśmy odłożonych pieniędzy na budowę (kredyty też odpadają), więc na bieżąco "dorabiamy" :wink:

Więc jak wszystko pójdzie dobrze to na Święta się wprowadzimy, a jak nie to też będzie dobrze. Ja raczej wolę trochę poczekać niż kupować coś co mi się nie podoba, więc będę tak jak Dorfi czekać na moją wymarzoną kuchnię bo w tym roku raczej jej mieć nie będę, ale to akurat nie przeszkadza w zamieszkaniu :lol:

Dorfi, co Ty jeszcze o tej porze na necie robisz?!?

Spać, szybciutko! Wszystkie wyceny sporządzę Ci w tabelkach i wyślę, więc niech Cię główka nie boli :wink:

Dardurdko, to nic nie da, bo u nas są "krakowskie ceny" - zupełnie inne :roll: , sądzę, że nawet u Dorfi inne niż u mnie, choć dzieli nas tylko parę km :wink: Poza tym wszystko zależy, czy weźmiesz fachowca "z papierami", czy spośród znajomych. Orientacyjnie to mogę Wam powiedzieć, że instalacja prądowa 8tys., CO ok.20tys. (w tym piec z podajnikiem węgla), ale jak mówię, u Was może być zupełnie inaczej.

Wasz dom zapowiada się przepięknie. Będę go obserwować :wink:.

Mam pytanie odnośnie domku córci. Czy był kupiony gotowy, czy robiony? Moje dzieci byłyby nim zachwycone. A propos dzieci - też mam trzylatka urodzonego w grudniu - cały grudzień prezenty :wink: .

Witam! Bardzo się cieszę, że dom się podoba :D A domek dla Kini zrobił mój tata, po godzinach...

http://images26.fotosik.pl/312/06cd3df6309999a1.jpg

Strasznie mi się podoba takie rozwiązanie, a swoją drogą czy ktoś może wie gdzie można kupić takie szklane szufladki na przyprawy???

Ja wiem - na giełdach staroci można kupić (oryginalne, stare - są jeszcze ładniejsze :wink: ) :D