monia i marek 07.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 U mnie jeszcze daleko do etapu montażowego, ale Ty już powinnaś poważnie rozglądać się za zakupami, jeśli w tym roku chcesz zakończyć inwestycję. Chyba ruszycie na wiosnę jak szaleni z tą wykonczeniówką? Jak tam sprawa okien? Zamówione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jeszcze nie Nie możemy się zgodzić co do ostatecznego koloru "od środka". Na początek instalacje, w lipcu tynki, a potem zobaczymy... Jak pisałam wcześniej aż tak bardzo się nie śpieszymy i zresztą nie mieliśmy odłożonych pieniędzy na budowę (kredyty też odpadają), więc na bieżąco "dorabiamy" Więc jak wszystko pójdzie dobrze to na Święta się wprowadzimy, a jak nie to też będzie dobrze. Ja raczej wolę trochę poczekać niż kupować coś co mi się nie podoba, więc będę tak jak Dorfi czekać na moją wymarzoną kuchnię bo w tym roku raczej jej mieć nie będę, ale to akurat nie przeszkadza w zamieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Oczywiście, że kuchnia nie jest konieczna Instalacje to tez niemały wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.01.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No właśnie. Moniu jaką dostałaś wycenę za instalacje wod.-kan.? Chciałam się zorientować, bo niedługo sama będę za tym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie robiłam wyceny.Po prostu zamówiliśmy fachowca, który robił swego czasu instalację u brata mojego męża. Liczę na jakieś min.6tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.01.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Nie robiłam wyceny.Po prostu zamówiliśmy fachowca, który robił swego czasu instalację u brata mojego męża. Liczę na jakieś min.6tys. U nas też ma robić znajomy hydraulik, ale o cenach jeszcze nie rozmawialiśmy... A te 6 tys. to całość czy sama robocizna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dobrze wiedzieć My jeszcze nie robiliśmy rozeznania w cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.01.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dorfi, co Ty jeszcze o tej porze na necie robisz?!? Spać, szybciutko! Wszystkie wyceny sporządzę Ci w tabelkach i wyślę, więc niech Cię główka nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dorfi, co Ty jeszcze o tej porze na necie robisz?!? Spać, szybciutko! Wszystkie wyceny sporządzę Ci w tabelkach i wyślę, więc niech Cię główka nie boli Dardurdko, to nic nie da, bo u nas są "krakowskie ceny" - zupełnie inne , sądzę, że nawet u Dorfi inne niż u mnie, choć dzieli nas tylko parę km Poza tym wszystko zależy, czy weźmiesz fachowca "z papierami", czy spośród znajomych. Orientacyjnie to mogę Wam powiedzieć, że instalacja prądowa 8tys., CO ok.20tys. (w tym piec z podajnikiem węgla), ale jak mówię, u Was może być zupełnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dzięki Moniu, ale nam to bardziej chodzi o zorientowanie się ogólnie w cenach... Zawsze jak będzie drożej, będzie argument do zbicia ceny Poza tym wszystko zależy od użytych materiałów... A mój hydraulik to i z papierami i znajomy Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 08.01.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Witam ! Mi sie wydaje ze takie szufladki to juzsa wraz z szafami czyli prosciej mowiac z kuchnia w calosci ;p czyli do kompletu .Pozostaje tylko szukac takich producentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Jak miło Cię znowu gościć w moich skromnych progach! Producenta znam tylko nie ma on w swojej ofercie żadnych dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.01.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wasz dom zapowiada się przepięknie. Będę go obserwować . Mam pytanie odnośnie domku córci. Czy był kupiony gotowy, czy robiony? Moje dzieci byłyby nim zachwycone. A propos dzieci - też mam trzylatka urodzonego w grudniu - cały grudzień prezenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wasz dom zapowiada się przepięknie. Będę go obserwować . Mam pytanie odnośnie domku córci. Czy był kupiony gotowy, czy robiony? Moje dzieci byłyby nim zachwycone. A propos dzieci - też mam trzylatka urodzonego w grudniu - cały grudzień prezenty . Witam! Bardzo się cieszę, że dom się podoba A domek dla Kini zrobił mój tata, po godzinach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 http://images26.fotosik.pl/312/06cd3df6309999a1.jpg Strasznie mi się podoba takie rozwiązanie, a swoją drogą czy ktoś może wie gdzie można kupić takie szklane szufladki na przyprawy??? Ja wiem - na giełdach staroci można kupić (oryginalne, stare - są jeszcze ładniejsze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Och Moniu!!! A gdzie takie cudeńka widziałaś dokładnie??? W Lublinie też jest taka giełda ale takich kubełków nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hmm, ja bywam na starociach w Bytomiu, Krakowie i Dąbrowie Górniczej, bo tu mam w miarę niedaleko (tu spotkać można te pojemniki), a w Twoich okolicach to nie wiem gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 a nie wiesz chociaż czy to się jakoś fachowo nazywa??? Bo nie bardzo wiem jak tego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Pojemniki na przyprawy lub mąkę, sól itp, bo one występowały w dwóch rozmiarach - mniejsze i większe Przody były najczęściej w takie cieniutkie prążki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts