Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cierpliowści, nie tak razu zdobywa się takie rzeczy :lol: :wink: Cazasami się uda kupić komplet od razu, a czasami trzeba kompletować poszczególne sztuki w długim czasie. Ja mam ładne, stare, szklane pojemniki po babci i chciałam dokupić jeszcze jeden do kompletu. Pamiętam, że zanim podjęłam decyzję o powiększeniu zestawu, to za każdym razem je spotykałam to na allegro, to na giełdach. Jak postanowiłam kupić ten jeden, to chyba pół roku musiałam na niego polować zanim kupiłam :-? .

Ja sobie wlasnie tez ostatnio kupilam pare takich pojemnikow (szukalam przez pojemniki na sypkie produkty). Moje sa zupelnie inne - z zakretkami i nowoczesne, ale tak tego szukalam w kazdym razie. :roll:

Dzięki Małgoś, ja też szukałam na rozmaite sposoby, ale niestety nic nawet trochę podobnego nie ma... Na pewno się nie poddam, rok temu chciałam sobie kupić zestaw platerowanych sztućców, pięknie ornamentowanych i zostały wycofane ze sprzedaży (zabrakło dla mnie) a wczoraj znowu pojawiły się w ofercie :D , więc może jest nadzieja, że kiedyś znajdę te pojemniczki :lol:

Ja sobie wlasnie tez ostatnio kupilam pare takich pojemnikow (szukalam przez pojemniki na sypkie produkty). Moje sa zupelnie inne - z zakretkami i nowoczesne, ale tak tego szukalam w kazdym razie. :roll:

Dzięki Małgoś, ja też szukałam na rozmaite sposoby, ale niestety nic nawet trochę podobnego nie ma... Na pewno się nie poddam, rok temu chciałam sobie kupić zestaw platerowanych sztućców, pięknie ornamentowanych i zostały wycofane ze sprzedaży (zabrakło dla mnie) a wczoraj znowu pojawiły się w ofercie :D , więc może jest nadzieja, że kiedyś znajdę te pojemniczki :lol:

W Ikei maja podobne, tylko nie stare... :roll:

Na szczęście kufelki się znalazły... Różnią się minimalnie (kształtem ucha)...

Oto i one (oczywiście dzięki nieocenionej pomocy Małgoś )

http://images26.fotosik.pl/312/c136f7f192e0f599.jpg

Ze złych wiadomości, to taka, że dzwoniłam do firmy sprzedającej meblewrzosowa i pani powiedziała, że taka kuchnia http://images32.fotosik.pl/432/cabc6bc8f21d6e09med.jpg

(w zabudowie jak na zdjęciu z katalogu, a wiadomo, że do zabudowania mojej kuchni to nie wystarczy) przekroczy z pewnością 30,000PLN :evil:

To troszkę za dużo, sami powiedzcie?!?

Pocieszający jest fakt, że mogą mi zrobić bezpłatną wizualizację... :roll: