dardurdka 08.01.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Monisiu, nie mogę ich nigdzie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Cierpliowści, nie tak razu zdobywa się takie rzeczy Cazasami się uda kupić komplet od razu, a czasami trzeba kompletować poszczególne sztuki w długim czasie. Ja mam ładne, stare, szklane pojemniki po babci i chciałam dokupić jeszcze jeden do kompletu. Pamiętam, że zanim podjęłam decyzję o powiększeniu zestawu, to za każdym razem je spotykałam to na allegro, to na giełdach. Jak postanowiłam kupić ten jeden, to chyba pół roku musiałam na niego polować zanim kupiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.01.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dardurdko, a patrzyłaś na allegro?? Może są te pojemniki? Jak je gdzieś spotkam, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Dardurdko, a patrzyłaś na allegro?? Może są te pojemniki? Jak je gdzieś spotkam, to dam znać. Patrzyłam Lalu Nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kurczę piękna ta ostatnia kuchnia tylkoże wydaje misię że tu gdziejest płytato głębokość jest z 80 a reszta normalnie 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.01.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ale to chyba nie przeszkadza?!? Może być większy ten uskok... gdzieś mam takie zdjęcia, jak Ci zależy to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Całą noc mi się ta kuchnia śniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Całą noc mi się ta kuchnia śniła Dorfi, ja o niej też nie mogę zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja sobie wlasnie tez ostatnio kupilam pare takich pojemnikow (szukalam przez pojemniki na sypkie produkty). Moje sa zupelnie inne - z zakretkami i nowoczesne, ale tak tego szukalam w kazdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja sobie wlasnie tez ostatnio kupilam pare takich pojemnikow (szukalam przez pojemniki na sypkie produkty). Moje sa zupelnie inne - z zakretkami i nowoczesne, ale tak tego szukalam w kazdym razie. Dzięki Małgoś, ja też szukałam na rozmaite sposoby, ale niestety nic nawet trochę podobnego nie ma... Na pewno się nie poddam, rok temu chciałam sobie kupić zestaw platerowanych sztućców, pięknie ornamentowanych i zostały wycofane ze sprzedaży (zabrakło dla mnie) a wczoraj znowu pojawiły się w ofercie , więc może jest nadzieja, że kiedyś znajdę te pojemniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja sobie wlasnie tez ostatnio kupilam pare takich pojemnikow (szukalam przez pojemniki na sypkie produkty). Moje sa zupelnie inne - z zakretkami i nowoczesne, ale tak tego szukalam w kazdym razie. Dzięki Małgoś, ja też szukałam na rozmaite sposoby, ale niestety nic nawet trochę podobnego nie ma... Na pewno się nie poddam, rok temu chciałam sobie kupić zestaw platerowanych sztućców, pięknie ornamentowanych i zostały wycofane ze sprzedaży (zabrakło dla mnie) a wczoraj znowu pojawiły się w ofercie , więc może jest nadzieja, że kiedyś znajdę te pojemniczki W Ikei maja podobne, tylko nie stare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a ja właśnie nie chcę starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No to maja takie, wprawdzie na stronie ich nie widze, ale osobiscie widzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Małgoś jesteś boska!!! Będę się musiała tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Bez przesady... Ciesze sie, ze w pore do Ciebie zajrzalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Mam go... http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60034295 Trzeba kliknac brzoza / szklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Małgoś nie doczytałam i myślałam że Ci chodzi o te drewniane WOW! Znalazłaś je!!!! Jesteś na prawdę kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/url]http://www.napieraj.pl/xoops/uploads/smil48eca9a1c4d66.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Rzeczywiscie niezle je ukryli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jakbyś nie napisała żeby zmienić brzoza/szkło to bym w życiu nie znalazła Wcześniej widziałam te drewniane i nawet w nie nie weszłam bo mnie nie interesowały Jeszcze raz dziękuję!!! http://www.napieraj.pl/xoops/uploads/smil48eca41bda0b1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.01.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Na szczęście kufelki się znalazły... Różnią się minimalnie (kształtem ucha)... Oto i one (oczywiście dzięki nieocenionej pomocy Małgoś ) http://images26.fotosik.pl/312/c136f7f192e0f599.jpg Ze złych wiadomości, to taka, że dzwoniłam do firmy sprzedającej meblewrzosowa i pani powiedziała, że taka kuchnia http://images32.fotosik.pl/432/cabc6bc8f21d6e09med.jpg (w zabudowie jak na zdjęciu z katalogu, a wiadomo, że do zabudowania mojej kuchni to nie wystarczy) przekroczy z pewnością 30,000PLN To troszkę za dużo, sami powiedzcie?!? Pocieszający jest fakt, że mogą mi zrobić bezpłatną wizualizację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts