Dorfi 15.01.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Fotosik ciągle szwankuje, dlatego przerzucilam się na slide'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.01.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Nie czuję się urażona ani trochę Pooglądałam fotki - ciekawe są i chyba od tego producenta, od którego zamierzam mieć swój zlew kuchenny. Niestety cena tych rzeczy też niemała Moniu, w końcu taki zlew to już na całe życie a 3500zł to można uzbierać a wiesz może jak się sprawują??? i czym się je czyści??? Dorfi, ja pierwszy raz miałam problem w fotosikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.01.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dardurdko skąd wytrzasnęłas ten zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dardurdko skąd wytrzasnęłas ten zlew? można go kupić na allegro, a już nie długo na stronie głównej producenta (copper house)... Piękne są, co? Ładnie też kosztują... Ja właśnie myślę jak to wszystko połączyć i w jakim kolorze, żeby cała kuchnia grała mam już na szczęście trochę pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.01.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Nie czuję się urażona ani trochę Pooglądałam fotki - ciekawe są i chyba od tego producenta, od którego zamierzam mieć swój zlew kuchenny. Niestety cena tych rzeczy też niemała Moniu, w końcu taki zlew to już na całe życie a 3500zł to można uzbierać a wiesz może jak się sprawują??? i czym się je czyści??? Dorfi, ja pierwszy raz miałam problem w fotosikiem Uzbierać można, ale ja nie dałabym 3500zł za zlew Dla mnie to olbrzymia kwota Ja tę umywalkę/ zlew, którą wstawiłam w swoim dzienniku uznałam za drogą (ok.850zł) Dardurdko, może tutaj znajdziesz coś dla siebie - wydaje mi się, że jest taniej http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5829940&p=2&p=1 Piękne są niektóre rzeczy. Podobają mi się też te decory kafelkowe, które masz w dzienniku. Jaka jest cena za szt.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Nie czuję się urażona ani trochę Pooglądałam fotki - ciekawe są i chyba od tego producenta, od którego zamierzam mieć swój zlew kuchenny. Niestety cena tych rzeczy też niemała Moniu, w końcu taki zlew to już na całe życie a 3500zł to można uzbierać a wiesz może jak się sprawują??? i czym się je czyści??? Dorfi, ja pierwszy raz miałam problem w fotosikiem Uzbierać można, ale ja nie dałabym 3500zł za zlew Dla mnie to olbrzymia kwota Ja tę umywalkę/ zlew, którą wstawiłam w swoim dzienniku uznałam za drogą (ok.850zł) Dardurdko, może tutaj znajdziesz coś dla siebie - wydaje mi się, że jest taniej http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5829940&p=2&p=1 Piękne są niektóre rzeczy. Podobają mi się też te decory kafelkowe, które masz w dzienniku. Jaka jest cena za szt.? Moniś, canextrade z allegro też znam, a większość rzeczy u mnie w dzienniku pochodzi od copperhouse Cena za 1szt takiej kafelki dekoracyjnej to 65zł; one są w 2 rozmiarach: 10x10cm i 15x15cm... ja myśle jednak o tych większych, chcę taką średnią 30x40cm przykleić na ścianie pod okapem... W sumie, to ja też nie wiem czy jak przyjdzie czas na kuchnie to wystarczy nam pieniędzy na taki zlew... pewnie nie... a znając mojego męża to jakby się dowiedział ile kosztuje to zawału by dostał ale jak się uprę to zaoszczędzę na zlew, tylko się zastanawiam jaki on jest w utrzymaniu, tzn. w zmywaniu nie raz sterty naczyń, czy robią się zacieki i trzeba ciągle czyścić po każdorazowym myciu, lub czy przypadkiem nie zmieni koloru???? Te wszystkie wątpliwości i fakt, że nie widziałam ich na żywo, sprawiają że nie jestem na niego zdecydowana na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A ja chce najprostszy zlew za stowke. Wiesniara ze mnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A ja chce najprostszy zlew za stowke. Wiesniara ze mnie, co? Nie Małgosiu, wcale nie jesteś! Jesteś realistką, a ja pewnie zanim zacznę urządzanie domu pewnie spadnę z chmurki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A ja chce najprostszy zlew za stowke. Wiesniara ze mnie, co? Nie Małgosiu, wcale nie jesteś! Jesteś realistką, a ja pewnie zanim zacznę urządzanie domu pewnie spadnę z chmurki... No nie wiem dlaczego, ale wcale mnie zlewy nie kreca. Moze dlatego, ze od zmywania jest zmywarka, a inne czynnosci przyzwyczajona jestem robic na blacie, nie nad zlewem. Naprawde wole wydac na porzadny stol albo krzesla... Kazdy ma innego bzika oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Małgosiu, nie powiedziałabym, że mam przysłowiowego bzika na punkcie zlewów, to bardziej wyszukiwanie fajnych rzeczy by mieć szerszy pogląd na różne ciekawostki wnętrzarskie, tak samo bardzo podobają mi się zlewy z kamienia (granitowe)... Za to bzika mam na punkcie kuchni w stylu włoskim, angielskim czy prowansalskim, ale to też tak nie do końca bo zadowoliła bym się także taką zwykła, bez dekorów za to w odpowiednim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Do takich kuchni to pasuja moim zdaniem takie ceramiczne "koryta": http://images36.fotosik.pl/50/d3445b4c9c97e279.jpghttp://images26.fotosik.pl/315/aaa234d4f18fcc7a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.01.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 też podzielam zdanie Małgoś.Wydaje mi sie też ,że taki zlew będzie lepszy w utrzymaniu czystości, a ten miedziany to cholera wie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dardulka jakie ty rzeczy wynajdujesz wooow! widze, że wpadła ci w oko kuchnia Wrzosowa.. mam tez tam swój typ.. niestety kilka szafeczek kosztuje ponad 30tys. z projektami to tak często jest, że na papierze wszystko ok, a potem wychodza zonki.. np. gdyby nie moi budowlańcy to nie miałabym gdzie lodówki postawić prysznic też mógłby być tylko najmniejszy z mozliwych.. na szczęście chłopaki czuwali a pralnia.. będę miała pralkę w kotłowni, ale na wszelki wypadek kazałam tez zrobić podłączenia na górze, bo tam strefa dzieciaków jest, więc prania mnóstwo.. myslę, że przyda się szczególnie zimą, kiedy będę miała strych z suszarnią pod ręką.. ja jestem na takim samym etapie, a już projekt kuchni jest (przynajmniej orientacyjny).. a i łazienki jako tako rozplanowane.. jak instalatorzy wpadną to trudno z dnia na dzień wszystko przemyśleć.. bez przeróbek pewnie się nie obejdzie, ale mam nadzieję, ze dzięki temu będzie ich malutko mąz doceni po czasie mój docenia szczególnie wtedy jak znajduję o połowe tańsze sprzęty od tych, które wpadły mi w oko na pierwszy rzut.. ale tak jest - taszych trzeba poszukać, bo te droższe same się narzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Małgoś, Beauty, już wolę granitowe, te jakoś nie przypadają mi do gustu, w ogóle nie jetem zwolenniczką koryt (te miedziane po prostu mi się spodobały, ze względu na ozdobne tłoczenie frontów...) Skaba, cieszę się że wpadłaś! Zazdroszczę Ci, że już wszystko masz zaplanowane, co do szczegółu!!! a jeśli chodzi o meble wrzosowa, to nie zamierzam u nich zamawiać... rzeczywiście ceny mają powalające wolę poszukać dobrego a niedrogiego stolarza, który mi taką zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.01.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Małgoś, Beauty, już wolę granitowe, te jakoś nie przypadają mi do gustu, w ogóle nie jetem zwolenniczką koryt (te miedziane po prostu mi się spodobały, ze względu na ozdobne tłoczenie frontów...) Skaba, cieszę się że wpadłaś! Zazdroszczę Ci, że już wszystko masz zaplanowane, co do szczegółu!!! a jeśli chodzi o meble wrzosowa, to nie zamierzam u nich zamawiać... rzeczywiście ceny mają powalające wolę poszukać dobrego a niedrogiego stolarza, który mi taką zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.01.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 dardulko tak co do szczegółu to jesczze nie mam rozplanowane zresztą jak widziałaś właśnie ślęczę nad rozkładem kafli w łazience.. ale do zrobienia instalacji już jestem gotowa dobrze jest mieć trochę więcej czasu na przemyślenie tego i owego (choć z własnego przykładu powiem - byle nie ZA dużo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 18.01.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Najbardziej zazdroszczę LASU!!!!!!!!.Kuchnia prowansalska to też mój typ,więc już wiem gdzie zaglądać w trakcie projektowania.I te zlewiki ,miodas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Do takich kuchni to pasuja moim zdaniem takie ceramiczne "koryta": http://images36.fotosik.pl/50/d3445b4c9c97e279.jpg to koryto do mnie nawet przemawia - całkiem ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.01.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Najbardziej zazdroszczę LASU!!!!!!!!.Kuchnia prowansalska to też mój typ,więc już wiem gdzie zaglądać w trakcie projektowania.I te zlewiki ,miodas. Będzie mi bardzo miło! Choć mój dworek nie umywa się do Twojego Tak właśnie powinien wyglądać prawdziwy dworek... GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dzień dobry!co tam u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts