monia i marek 27.01.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dardurdko, już kiedyś miałam zapytać - jak tam jodełka poświąteczna? Udało Ci się ją przechować i nie rozbudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.01.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dardurdko jak miło zobaczyć Twoją buzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jaka piekna inwestorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dardulka jaka z Ciebie śłiczna dziewczyna!!! A ogród zapowiada się cudny Cieszę się, że Ci się podoba i mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądała... no ,no pikna dziewucha z Ciebie ,ale córunia piękniejsza Córunia nie musi mieć kompleksów bo rzeczywiście urok ma, na szczęście nie po mnie... Dardurdko jak miło zobaczyć Twoją buzię W końcu się przełamałam, z reguły nie pokazuję swoich zdjęć... jakoś tak nie lubię siebie oglądać, nawet filmu z własnego wesela nie oglądałam Jaka piekna inwestorka! Całkowicie mnie zawstydziłyście Szczerze mówiąc, myślałam, że nikt nie zauważy... tak jak tego zdjęcia doklejonego na początku dziennika... ale dziękuję za miłe słowa miło czasem są pozytywnego o sobie przeczytać Monisiu, jodełka ma się bardzo dobrze myślałam już o znalezieniu dla niej miejsca w gruncie, ale śnieg całkiem mnie zaskoczył i w dodatku to jeszcze nie koniec Pierwszy raz nie cieszę się z nadejścia zimy... teraz to już czekałam na wiosnę, zwłaszcza że już wszystko wokół ożyło Na szczęście z jodełką nic się nie dzieje, więc może jeszcze trochę poczekać w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moja jodła też czeka na wkopanie. Właśnie ją podlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.01.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Moja jodła też czeka na wkopanie. Właśnie ją podlałam Ja z moją uważam żeby jej za mocno nie podlewać bo właśnie tak załatwiłam mandarynkę... Po prostu tak się zawsze martwię o te moje roślinki, że aż za mocno podlewam a niektóre tego nie lubią... Doradź mi proszę jak często podlewać moją jodełkę, żeby jej nie zaszkodzić. Stoi w chłodnym, mało nasłonecznionym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ja moją wstawiłam do miski i stoi w zimnym pomieszczeniu. Podlewam 1x na 10 dni wlewając pełną butelkę wody (1,5l) Póki co nie opuściła ani jednej igły i bardzi liczę na to, że będzie z nią wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jaka piekna inwestorka! Całkowicie mnie zawstydziłyście Szczerze mówiąc, myślałam, że nikt nie zauważy... tak jak tego zdjęcia doklejonego na początku dziennika... Jak nie zauwazy, jak nie zauwazy? Zauwazy, zauwazy, tylko na tym zdjeciu inwestorka (-ki) z bliska pieknie widac, dlatego takie poruszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.01.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Właśnie sobie pomyślałam, że u Ciebie łubin pasuje w leśnym ogrodzie Nawet baaaardzo pasuje:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.01.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 fajniutki ten wasz dworek a ten las dookoła robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.01.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Właśnie sobie pomyślałam, że u Ciebie łubin pasuje w leśnym ogrodzie Nawet baaaardzo pasuje:wink: Moniu, łubin będzie obowiązkowo! Ja gustuję w naturalnych ogrodach, i takich trochę sielskich z polnymi kwiatami... Jessi, miło że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Schody, które wrzuciłaś w dzienniku widziałam już u Ged'a. Piękne są, ale takie to dopiero zajmują dużo miejsca Jeśli tylko masz na to miejsce, to zrób sobie koniecznie, bo są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.01.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No właśnie z tym miejscem to nie jestem do końca pewna Nawet bardzo nie wiem jak to wymierzyć Raczej poczekam na jakiegoś fachowca. Mówiąc szczerze to mam wielką nadzieję, bo strasznie bym takie chciała Gorzej z piwnicą, ciągle szukam pomysłu, jak je zamaskować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Takie schody to cudo, aż szczęka opada. Myślę jednak, że takie powyżej 5000 pln będą kosztowy I miejsca na nie trzeba sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.01.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Oj Gosiaczku, też się tego obawiam Ale zobaczymy, ja mam zawsze nadzieję w tym tygodniu może przyjedzie pierwszy fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.01.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a u mnie na razie wieje nudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.01.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a u mnie na razie wieje nudą Nic się nie przejmuj, u mnie na razie tak hipotetycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.01.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Lepiej, żeby wiało nudą, niż miałby być jakiś problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.01.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Lepiej, żeby wiało nudą, niż miałby być jakiś problem Dorfi, chyba chciałabym mieć jakiś malutki dylemacik budowlany, bo jak się o czymś więcej dyskutuje, to i więcej się w tej sprawie robi... a ja liczę, że w końcu coś się ruszy na naszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Piękne, chyba trochę drewnianych elementów (poręcz) może dodać uroku temu zakątkowi. Ciekawe jak tam jest latem. Pod sosnami wiele roślin hodowlanych nie lubi się rozwijać, ale cieniolubne małe roślinki to i owszem. Pewno jakaś Dąbrówka, tojeść, mchy widzę, że są na miejscu. U mnie rośnie trawa i grzyby, w pobliżu wrzosy ale one wolą słońce. Dąbrówka u mnie choć ciągle maltretowana to ciągle wyłazi, to samo dzika tojeść, bardzo wdzięczna roślinka wiosna i latem http://img244.imageshack.us/img244/8207/220906dziaka0259tw8.jpg http://img136.imageshack.us/img136/4228/2001111dzialka5gz1.jpg tylko trochę trzeba podkasać dolne gałęzie sosenek to i trawnik się uda Oczywiście nie taki jak na boisku piłkarskim, ale zielono będzie a i jeszcze wszędobylskie fiołki, bardzo polecam. Jak już raz sie zadomowią to co roku będziesz mieć ich mnóstwo. Zdobądź różne odmiany to będą się krzyżować, fioletowe, różowe, i białe a potem mieszają się i takie maleńkie cuda z kolorowymi żyłkami rosną http://img89.imageshack.us/img89/6470/30032008dzialka054vs0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts