dardurdka 29.01.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Przepiękne te fiołki, aż majem zapachniało Na pewno ich u mnie nie zabraknie, tak jak konwalii, krokusów i sasanek Pomysł z drewnianymi poręczami bardzo mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarafal236 29.01.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Mam mala prosbe. W jakis sposob wkleic zdjecia by w dzienniku byly troche wieksze.Mam strone na foto onet ale jak wklejam zdjecie nawet duzej rozdzielczosci to na mojej stronie pojawia sie takie male niewyraźne.Prosze spojrzec na moj dziennik budowy Jesli mozecie mi pomoc to bardzo porsze napisac w komentarzach do mojego dziennika krok po kroku co mam zrobicDziekuje za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Fiołki - mam te fioletowe nie wiem skąd Same się jakoś musiały posiać, albo przyszły łąką z lasu. Fiołki rozprzestrzeniają się w szybkim tempie i bardzo wdzięcznie kwitną do później jesieni . Myślę, że u Ciebie będą miały b.dobre warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Fiołki miałam kiedyś na balkonie. A potem przez dwa lata kwitły na trawniku pod balkonem. Niestety potem robili remont sklepu na dole i zniszczyli cały trawnik i fiołki razem z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dardurdka jak miło twoje "pysio" zobaczyc córcia podobna do mamy Bardzo podobają mi sie twoje leśne ścieżki, moze je roche od ciebie podpatrze, co? A schody gięte nie muszą skrzypieć, bo same stopnie mozna zrobic z miekkiego drewna oklejonego. Takie stopnie nie pracują, nie są wrazliwe na zmiany wilgotnosci w domu. Wlasnie mam zamowiony gięte schody i zastanawiam sie czy stopinie wziąc z litego drewna czy te oklejane....chyba zdecyduje sie na lite - to w koncu dworek jest....ale wlasnie licze sie z tym ze moga kiedys popękac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.02.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 dardurdka jak miło twoje "pysio" zobaczyc córcia podobna do mamy Bardzo podobają mi sie twoje leśne ścieżki, moze je roche od ciebie podpatrze, co? A schody gięte nie muszą skrzypieć, bo same stopnie mozna zrobic z miekkiego drewna oklejonego. Takie stopnie nie pracują, nie są wrazliwe na zmiany wilgotnosci w domu. Wlasnie mam zamowiony gięte schody i zastanawiam sie czy stopinie wziąc z litego drewna czy te oklejane....chyba zdecyduje sie na lite - to w koncu dworek jest....ale wlasnie licze sie z tym ze moga kiedys popękac.... Nie ma problemu, cieszę się że się podobają a schody, chyba bardziej wolę takie jak na tym zdjęciu w dzienniku, tylko jeszcze nie wiem czy wylewane czy na konstrukcji stalowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam cię i pozdrawiam z Wielkopolski!widzę Dardurdko że u Ciebie wielkie porządki w lesie .Jest już pięknie ,a co dopiero będzie wiosną ...już czuję zapach lasu.Strasznie lubie taka naturalną ,nieuporządkowaną przyrodę i wokół mojego domu planuję taki "lekki bałaganik".Czy coś już drgnęlo na budowie?zdecydowałaś się już na okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 03.02.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzieńdobry Zeby nie bylo ze nie zagladam tu...hihi a tak ana prawde to mam pytanko co planujecie w najblizszym czasie zrobic na budowie ?? Mam nadzieje ze nei zaspamowalem pytaniem na ktore odpowiedz znalazla juz sie pare postow wstecz Pozdrawiam i wciaz kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.02.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 cześć Dardulko dobrego dnia.. patrzę w twoje kwiatki i już w głowie maj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zajrzałam i ja Czyżby do Ciebie zawitała już wiosna? U mnie śnieg po kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.02.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 U mnie też do wiosny jeszcze daleko ..... ale w głowie maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.02.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Witam cię i pozdrawiam z Wielkopolski!widzę Dardurdko że u Ciebie wielkie porządki w lesie .Jest już pięknie ,a co dopiero będzie wiosną ...już czuję zapach lasu.Strasznie lubie taka naturalną ,nieuporządkowaną przyrodę i wokół mojego domu planuję taki "lekki bałaganik".Czy coś już drgnęlo na budowie?zdecydowałaś się już na okna? Porządki w lesie dopiero szczątkowe, planujemy w sobotę więcej zdziałać (mąż wróci z Holandii dopiero w okolicach piątku)... Na okna jestem zdecydowana i ostatnio coraz częściej myślę o białych od środka w całym domu... tak będzie lepiej, ale na 100% nie postanowiłam... Na razie wstrzymujemy się od zakupu, a pieniądze przeznaczone na okna inwestujemy, bo co mi po oknach, jak i tak na razie nic nie będziemy działać wewnątrz domu. Instalacje zaplanowaliśmy na marzec. Dzieńdobry Zeby nie bylo ze nie zagladam tu...hihi a tak ana prawde to mam pytanko co planujecie w najblizszym czasie zrobic na budowie ?? Mam nadzieje ze nei zaspamowalem pytaniem na ktore odpowiedz znalazla juz sie pare postow wstecz Pozdrawiam i wciaz kibicuje No w końcu! Już myślałam, że o nas zapomniałeś Na budowie na razie nic się nie dzieje... Okna pod koniec lutego/pocz.marca, żeby od razu zacząć instalacje wewn. Planujemy też zrobić chociaż kawałek ogródka w lesie, tak żeby było gdzie grillować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 [? Porządki w lesie dopiero szczątkowe, planujemy w sobotę więcej zdziałać (mąż wróci z Holandii dopiero w okolicach piątku)... Na okna jestem zdecydowana i ostatnio coraz częściej myślę o białych od środka w całym domu... tak będzie lepiej, ale na 100% nie postanowiłam... Na razie wstrzymujemy się od zakupu, a pieniądze przeznaczone na okna inwestujemy, bo co mi po oknach, jak i tak na razie nic nie będziemy działać wewnątrz domu. Instalacje zaplanowaliśmy na marzec. okna ] białe od środka -myślę że to dobry pomysł,doskonale powiększaja i rozświetlają wnętrza,a co do inwestowania ,to jest jeszcze jakiś sposób w dobie kryzysu ,aby inwestować i zarobić? Ja nie mam szczęścia do inwestowania,2lata temu zainwestowałam w Fundusz i nawet nie sprawdzam ile mi z tych pieniędzy zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.02.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 okna białe od środka -myślę że to dobry pomysł,doskonale powiększaja i rozświetlają wnętrza,a co do inwestowania ,to jest jeszcze jakiś sposób w dobie kryzysu ,aby inwestować i zarobić? Ja nie mam szczęścia do inwestowania,2lata temu zainwestowałam w Fundusz i nawet nie sprawdzam ile mi z tych pieniędzy zostało Jest, jest gdyby nie taki rodzaj inwestowania to pewnie nigdy byśmy nie postawili naszego dworku Zapewniam Cię że to nie żadne fundusze, one tylko potrafią zarabiać na Tobie, a zamydlają oczy w rezultacie małym oproc.... Póki co import jeszcze się opłaca, mimo tak wysokiego kursu euro 4,50PLN podczas gdy jeszcze miesiąc temu było po 3,70PLN Ale nie będzie tak źle, chociaż wiąże się to z wieloma wyrzeczeniami, jak na przykład takimi, że męża często nie ma w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zdradź mi jak tu zarobić i się nie narobić oczywiście na privmoże szybciej bym zamieszkała w moim wymarzonym dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.02.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Zdradź mi jak tu zarobić i się nie narobić oczywiście na privmoże szybciej bym zamieszkała w moim wymarzonym dworku Poszło na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 03.02.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 To ja tez prosze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.02.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Normalnie jestem w szoku i nie wiem co robić?!?!?! Przedwczoraj wysłałam swoje CV w sprawie pracy, wcale nie spodziewałam się odzewu, bo nawet nie mam co z Kingulką zrobić... a tu pani zadzwoniła, żebym w piątek na rozmowę przyszła Przeraża mnie to bo nigdy nie pracowałam i NIGDY nie byłam na żadnej rozmowie o pracę... POMOCY!!!!!! Co najlepiej sobie przygotować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Przede wszystkim staraj się podczas rozmowy patrzeć na rozmówcę, zachować klasę i styl, ubrac się stosownie i rozmawiać w miarę swobodnie i szczerze - to bardzo ważne podczas rozmowy z pracodawcą. Na mnie wrażenie robią dziewczyny, które mają ciekawe CV, a nie ściągnięte z netu jak szablon. Podobnie sprawa rozmowy - dobre wrazenie robią osoby, które co nieco powiedzą o swoich zainteresowaniach, potwierdzą, że są w miarę możliwości dyspozycyjne, szanują ludzi i dobre relacje z nimi. Nie lubię jak ktoś przyjdzie i powie, że chciał złożyć podanie o pracę, że wszędzie składa, ale wszędzie ciężko o pracę i takie tam smutki. Lubię osoby otwarte, które stwierdzają, że informacja o mozliwości podjęcia pracy sprawiła im ogromną radość, bo lubią współpracować z ludźmi, lubią realizować się w takim lub innym zawodzie itp. Pamiętaj - bądź uśmiechnięta Moje motto na zawsze jest takie, że uśmiech otwiera niejedne, nawet ciężkie wrota Powinno być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dardurka gratuluje i popieram Monie w calej rozciaglosci. Badz spokojna, mila i usmiechnieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts