Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOMENTARZE DO: NASZ WYMARZONY DWOREK

dardurdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na szczęście to nie jest regułą... Moja Niunia chodziła przez tydzień i integrowała się z dziećmi, które ślinią niemal wszystkie zabawki ( w dodatku pani zakomunikowała mi, że panuje epidemia świnki :o ) i nic się nie działo. Więc najwidoczniej nie wszystkie dzieci są skazane na takie chorowanie. Wiem, że niektórych to z pewnością zbulwersuje, ale moja koleżanka opowiadała mi jak w przepełnionym przedszkolu panie otwierały okna zimą bo niby duszno jest... i wtedy selekcja nastąpiła... ale to chyba pojedyncze przypadki bezmyślności :roll: Bez wątpienia chroby zakaźne w przedszkolu mają pole do popisu.

Mam pytanie: Czy do takiej stylowej wanny (właśnie taką chcę do łazienki na parterze) pasuje taki prysznic??? Mam namyśli prysznic bez brodzika, z kabiną wyciętą ze szkła albo coś takiego... zupełnie nie wiem jak to rozwiązać?

http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/3100000002b716c3/1/98/7bapapZL6D9cMDRaypFrSEZmgULUH_gM.jpg

Cześć Dardurdko!coraz piękniejsze rzeczy wychwytujesz !łazienka cieszy oko T awanna zawsze mi się podobała ,ale niestety nie jest dla mnie,gdyż ja muszę mieć z porządnym hydromasażem(chyba wiesz dlaczego? :lol: :lol: :lol: )Jaką masz dużą łazienkę,można by wyeksponować wannę,na niekorzyść prysznica,oddzielić może jakąs ozdobną ścianką.

Cześć Dardurdko!coraz piękniejsze rzeczy wychwytujesz !łazienka cieszy oko T awanna zawsze mi się podobała ,ale niestety nie jest dla mnie,gdyż ja muszę mieć z porządnym hydromasażem(chyba wiesz dlaczego? :lol: :lol: :lol: )Jaką masz dużą łazienkę,można by wyeksponować wannę,na niekorzyść prysznica,oddzielić może jakąs ozdobną ścianką.

Słoneczko, wannę z hydromasażem to i ja sobie sprawię :lol: tylko na poddaszu... a na parterze chcę coś stylowego :wink: i nawet mam taką wnękę na prysznic, tylko miały tam być kibelki i dorobiłam okno :lol: i teraz nie wiem co zrobić...

na górze nie mam zbyt dużej łazienki,a zważywszy ,że z wanny korzystamy tylko ja i córcia,to miejsce na górze przeznaczyłam na saunę(no, może nie od razu :lol: :lol:)Ma m wizję co do obudowy wanny na dole ,chciałabym obudować to białym marmurem ,zrobić stopnie od góry z hartowanego szkła, a w środku stopni

chcę rzucić kamienie i ewentualnie jakąś płaskorzeżbę .Czas pokaże ,co mi z tego wyjdzie......Na razie mam roboty w bród,chcę wszystko pokończyć przed wyjazdem na ferie i błagam Boga.żeby jutrzejszy dzień jakoś przetrzymać,a w piątek już luuuzz :D :D :D