malgos2 10.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dawidek akurat jest juz w takim wieku i jest takim dzieckiem, ze o niego w przedszkolu w ogole bym sie nie bala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja się też nie boję tylko się martwię tymi wstrętnymi choróbskami, gdybyś Ty go dziś czy wczoraj widziała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No to jest najwieksza przedszkolna zmora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.02.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Na szczęście to nie jest regułą... Moja Niunia chodziła przez tydzień i integrowała się z dziećmi, które ślinią niemal wszystkie zabawki ( w dodatku pani zakomunikowała mi, że panuje epidemia świnki ) i nic się nie działo. Więc najwidoczniej nie wszystkie dzieci są skazane na takie chorowanie. Wiem, że niektórych to z pewnością zbulwersuje, ale moja koleżanka opowiadała mi jak w przepełnionym przedszkolu panie otwierały okna zimą bo niby duszno jest... i wtedy selekcja nastąpiła... ale to chyba pojedyncze przypadki bezmyślności Bez wątpienia chroby zakaźne w przedszkolu mają pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.02.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam pytanie: Czy do takiej stylowej wanny (właśnie taką chcę do łazienki na parterze) pasuje taki prysznic??? Mam namyśli prysznic bez brodzika, z kabiną wyciętą ze szkła albo coś takiego... zupełnie nie wiem jak to rozwiązać?http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/3100000002b716c3/1/98/7bapapZL6D9cMDRaypFrSEZmgULUH_gM.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Uwazam, ze pasuje prysznic bez brodzika jak najbardziej i szklane drzwi. Zalezy, co bedzie na scianach. Jesli kabina bedzie taka jak najmniej rzucajaca sie w oczy to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.02.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Małgosiu, już dokleiłam powyżej... Taka prędka jestem, że czasem zapomnę wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Bardzo mi sie podoba ta lazienka, ale nawet jezeli nie masz takiej wneki, to jesli baterie beda takie retro to powinno byc OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.02.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Baterie, nóżki wanny i lustro zamierzam zrobić w jednym kolorze, myślę o starym złocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cześć Dardurdko!coraz piękniejsze rzeczy wychwytujesz !łazienka cieszy oko T awanna zawsze mi się podobała ,ale niestety nie jest dla mnie,gdyż ja muszę mieć z porządnym hydromasażem(chyba wiesz dlaczego? )Jaką masz dużą łazienkę,można by wyeksponować wannę,na niekorzyść prysznica,oddzielić może jakąs ozdobną ścianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 popieram, też mi sie podoba..kabina przeszklona i we wnęce.. i tu przykuwa wzrok zieleń dobrego dnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cześć Dardurdko!coraz piękniejsze rzeczy wychwytujesz !łazienka cieszy oko T awanna zawsze mi się podobała ,ale niestety nie jest dla mnie,gdyż ja muszę mieć z porządnym hydromasażem(chyba wiesz dlaczego? )Jaką masz dużą łazienkę,można by wyeksponować wannę,na niekorzyść prysznica,oddzielić może jakąs ozdobną ścianką. Słoneczko, wannę z hydromasażem to i ja sobie sprawię tylko na poddaszu... a na parterze chcę coś stylowego i nawet mam taką wnękę na prysznic, tylko miały tam być kibelki i dorobiłam okno i teraz nie wiem co zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja pierdzielę,na górze robię tylko prysznic kibelek i umywalkę a mechanizm hyromasażu planuję ukryć za obudową z bielusieńkiego marmuru .Tyż bedzie stylowo ,no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja pierdzielę,na górze robię tylko prysznic kibelek i umywalkę a mechanizm hyromasażu planuję ukryć za obudową z bielusieńkiego marmuru .Tyż bedzie stylowo ,no nie? No jasne!!! Zaraz wkleję Ci zdjęcie takiej łazieneczki, to zobaczysz, że jeszcze jaaak stylowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Proszę bardzo:D http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/3100000002bf6b06/1/21/yCo7VvHT4D_fTD7EwF2L5SG_YAbsClfc.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/3100000002bf6bc1/1/86/lq9po0AV5z8xzg-kZP9A4O4zUYrg_Hb0.jpg To pierwsze to bez wątpienia marmur, a o drugie to musiałabym spytać męża, on się na tym zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a, zapomniałam napisać, że sprawa schodów rozwiązana, prawie... opisałam wszystko w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to wieczorkiem poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 to wieczorkiem poczytam Serdecznie zapraszam A jeśli chodzi o Twoje drzwi to nawet z najzwyklejszych, mając oczywiście duszę artystyczną, jak Ty, można zrobić cudeńko! Więc jeszcze to przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.02.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Piękna, a na górze to co łazienka za mała na wannę?? Może się skusisz http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/3100000002bf82a2/1/141/-EGQaNptwz9rD1nGbKRlQbIDUE_a2yXb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 na górze nie mam zbyt dużej łazienki,a zważywszy ,że z wanny korzystamy tylko ja i córcia,to miejsce na górze przeznaczyłam na saunę(no, może nie od razu )Ma m wizję co do obudowy wanny na dole ,chciałabym obudować to białym marmurem ,zrobić stopnie od góry z hartowanego szkła, a w środku stopni chcę rzucić kamienie i ewentualnie jakąś płaskorzeżbę .Czas pokaże ,co mi z tego wyjdzie......Na razie mam roboty w bród,chcę wszystko pokończyć przed wyjazdem na ferie i błagam Boga.żeby jutrzejszy dzień jakoś przetrzymać,a w piątek już luuuzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts