Karor 08.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Co tak cicho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Wszyscy zajęci na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 08.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Noo a Inwestorka kanapki robi majstrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.11.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Hehe... Nie robię kanapek bo sobie nie życzą (w odróżnieniu od ekipy murarskiej, której woziłam jedzonko 3x na dzień ) Dach prawie skończony, jutro wkleję jakieś zdjęcia Pozdrawiam moją ulubioną ekipę dopingującą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 09.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Noo to fajnie ze dach tak szybko powstaje ! A my pozdrawiamy inwestorków ..A tak w ogole to jakies zdjatko , Wasze zdjatko ? Bo córunie juz widzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.11.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Zdjątka naszego nie będzie Nie dlatego, że jakoś nietypowo wyglądamy, tylko po prostu nie lubię oglądać siebie na zdjęciach Za to kolejne zdjęcie domku w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 09.11.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Niee no szook Jak Wasz dworek świetnie się prezentuje a co to bedzie jak dojdzia okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.11.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Bardzo ładnie wygląda Wasz domek, nawet z tym ciemnym dachem mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.11.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Fajnie, że się podoba Miał wyglądać trochę inaczej, może dlatego, że jest jeszcze zakurzony, a raczej wybłocony Ciągle powtarzam sobie, że będzie dobrze i staram się nie doszukiwać większych mankamentów oraz myśleć, że lepiej wyglądałby w innym kolorze... Brrrrrrrrrrrrrry... Koniec! Jest w miarę O.K., a nawet mi się podoba Teraz tylko kolor okien... Może jakieś podpowiedzi? Chętnie poznam wszystkie punkty widzenia. A może ktoś potrafi zrobić jakąś wizualizację? Mnie się nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 09.11.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Znalazlem cos ciekawego cos w Waszym styluhttp://images35.fotosik.pl/28/6e5c46614a632e67.jpghttp://images33.fotosik.pl/401/d3850ac6448cb37f.jpgTylko ze mi sie podobaja w takim styluhttp://images27.fotosik.pl/292/3ae9a1c8c28d0ed5.jpgŁadne prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 oooojj ładne.... Strasznie jestem za zewnętrznymi szprosami, mimo ich wad, wyglądają niesamowicie A domek ze zdjęcia to dworek Kamila, jak DORFI Skąd masz to zdjęcie? Może są jakieś inne ujęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.11.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dardurdko, moim zdaniem okna powinnaś mieć brązowe, pomimo, iż dach jest ciemny, bo w dworkach o prostu nie mogą być inne (chyba, że białe, ale nie są praktyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Wiesz co Moniś, ja też tak myślę i już byłam zdecydowana na ciemny dąb. Ale coraz częściej się zastanawiam czy nie złoty dąb(albo ewentualnie orzech). Trochę ożywiłby wygląd domku bo front jest od północy, więc mało nasłoneczniony, do tego ciemny dach... Nie chcę żeby wyglądał zbyt ponuro Lubię cieplutkie kolory i taką planuję też elewację (odcienie żółtego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Wiesz co Moniś, ja też tak myślę i już byłam zdecydowana na ciemny dąb. Ale coraz częściej się zastanawiam czy nie złoty dąb(albo ewentualnie orzech). Trochę ożywiłby wygląd domku bo front jest od północy, więc mało nasłoneczniony, do tego ciemny dach... Nie chcę żeby wyglądał zbyt ponuro Lubię cieplutkie kolory i taką planuję też elewację (odcienie żółtego) Ja proponuję elewację w kolorze kremowym (nie żółtym!!), a okna złoty dąb - bedzie pięknie (a dach może za jakieś 15 lat zmienicie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Dzięki Moniś od razu sobie wyobraziłam jak to będzie wyglądać... Pisząc "odcienie żółtego" miałam na myśli wanilię albo coś w tym stylu, kremowy też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 10.11.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Hmm niepamietam bo przypadkowo trafilem na te fotki i nic ciekawego z ujec niebylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.11.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Moim zdaniem już ta wanilia na zdjęciach Kamili jest zbyt żółta (choć Kamila ogólnie piękna i widać masę kasy włożonej w dom ). Ja w swoim dworku zamierzam zrobić taki jaśniutki kremik, że niemal biały - albo może inaczej - kremową biel o ciepłe tonacji. Myślę, że u Ciebie też byłby ten kolor odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 10.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Własnie tez tak uwazam jakis kremik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.11.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jeśli chodzi o to zdjęcie powyżej to zdecydowanie za żółty, ciężko rozmawiać o kolorach... Ja bardziej skłaniałabym się ku złamanej bieli (ecru) i o ton ciemniejszymi boniami. Wtedy na pewno pasowałyby okna złoty dąb, chociaż i ciemniejsze też. Podejmę decyzję jak w końcu uda mi się pojechać gdzies za oknami i pooglądać profile w realu Ale dziękuję za cenne rady, dobrze wiedzieć, że można na kogoś liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Jeśli chodzi o to zdjęcie powyżej to zdecydowanie za żółty, ciężko rozmawiać o kolorach... Ja bardziej skłaniałabym się ku złamanej bieli (ecru) i o ton ciemniejszymi boniami. Wtedy na pewno pasowałyby okna złoty dąb, chociaż i ciemniejsze też. Podejmę decyzję jak w końcu uda mi się pojechać gdzies za oknami i pooglądać profile w realu Ale dziękuję za cenne rady, dobrze wiedzieć, że można na kogoś liczyć A ja bym dała ten ecru i białe boniowanie i białe sztukaterie wokół okien i lukarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts