Gosiek33 10.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ładne, moje wyglądać będą nieco inaczej - takie trochę karbowane, nie takie ładne http://www.purmo.com/pl/products/198.htm pocieszam się tylko, że równie skuteczne a zresztą tylko w sypialniach będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 coś dla Twojej rezydencji http://www.woodweb.com/knowledge_base_images/ms/raised_panel_wainscoting_1.jpg http://www.brownstoner.com/forum/profile_post_images/wainscot_wood_p_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ładne, moje wyglądać będą nieco inaczej - takie trochę karbowane, nie takie ładne http://www.purmo.com/pl/products/198.htm pocieszam się tylko, że równie skuteczne a zresztą tylko w sypialniach będą ja mam te Purmo w obecnym domu - są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a mnie się bardziej karbowane podobają tylko pan hydraulik nas przekonał, są u niego w domu, więc można było zobaczyć mówił, że warto... a że ma sklep to będą w cenie tych karbowanych panelowych też mam teraz purmo, ale prania na nich szkoda wieszać po kolor tracą przez to że malowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 coś dla Twojej rezydencji http://www.woodweb.com/knowledge_base_images/ms/raised_panel_wainscoting_1.jpg http://www.brownstoner.com/forum/profile_post_images/wainscot_wood_p_2.jpg Właśnie nad takimi się zastanawiałam, biel+kolor drewna... tylko to zależy jakie te schody u nas wyjdą Ale piękne są... i te białe listwy... marzą mi się takie wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a mnie się bardziej karbowane podobają tylko pan hydraulik nas przekonał, są u niego w domu, więc można było zobaczyć mówił, że warto... a że ma sklep to będą w cenie tych karbowanych panelowych też mam teraz purmo, ale prania na nich szkoda wieszać po kolor tracą przez to że malowane... a u mnie nie tracą, a mam je już b.długo - nie są malowane, tylko mają taką powłokę, która wygląda jak malowana. Na pewno masz Purmo? Może inna firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 do wieszania mokrych ciuchów mam planowane drabinki w łazienkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 do wieszania mokrych ciuchów mam planowane drabinki w łazienkach ja stosuję rozkładaną suszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 No to jest taka powłoka, ale jakby nie było jakaś farba... u mnie jest tak dużo prania, że mam suszarnię i tam jest rozkładana suszarka, ale to czasami za mało i wieszam na kaloryferach... może to wina temp. po prostu wtedy była za wysoka i dlatego się odbarwiły (czasem się zdarza 90C na piecu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ładne, moje wyglądać będą nieco inaczej - takie trochę karbowane, nie takie ładne http://www.purmo.com/pl/products/198.htm pocieszam się tylko, że równie skuteczne a zresztą tylko w sypialniach będą ja mam te Purmo w obecnym domu - są super ja też takie mam, jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mnie sie wydaje ze te wszystkie grzejniki sa takie same, a bardziej trzeba zwracac uwage na grubosc i ilość tych płyt cz cuś... w każdym bądź razie należy dobrze dobrać moc grzejnika i ich ilość do powierzchni pomieszczenia ja właśnie szukam tych grzejników w necie... i jak okażą się tańsze te karbowane to dla mnie mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.03.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Te stalowe też niczego sobie http://widget.slide.com/rdr/1/1/1/W/31000000047b15c7/1/235/EKR3R1JBqj_p9UKDDnEcIpDI0bLHawxy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 11.03.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dardurko, zdecydowałaś się już na firmę kuchenną ? bo przeczytałam że na styl już tak.A co do grzejników to mam podobne ale i tak obudowane będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.03.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dardurko, zdecydowałaś się już na firmę kuchenną ? bo przeczytałam że na styl już tak. A co do grzejników to mam podobne ale i tak obudowane będą Kasiorku, jeszcze nie wybrałam żadnej firmy, bo u mnie jeszcze daleko do kuchni... Ale wiem na pewno, że będzie ją robił jakiś stolarz. Zawsze jest taniej niż w dużej firmie, a jakość ta sama... widziałam kilka takich kuchni robionych przez stolarzy A jak z Twoją kuchnią??? Odezwali się z wyceną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 cieszę się ,że coś zaczęło się dziać a propos kuchni:wynalazłam niedaleko mnie stolarnię,która wytwarza meble dla Fabryki Wnętrz,ceny nie zwalają z nóg.Dlatego warto szukać ,bo w salonach zdzierają ,to zrozumiałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dardurko, zdecydowałaś się już na firmę kuchenną ? bo przeczytałam że na styl już tak. A co do grzejników to mam podobne ale i tak obudowane będą Kasiorku, jeszcze nie wybrałam żadnej firmy, bo u mnie jeszcze daleko do kuchni... Ale wiem na pewno, że będzie ją robił jakiś stolarz. Zawsze jest taniej niż w dużej firmie, a jakość ta sama... widziałam kilka takich kuchni robionych przez stolarzy A jak z Twoją kuchnią??? Odezwali się z wyceną??? Tak zostałam podwójnie powalona z nóg ale jakoś to przeboleję widocznie tyle musi kosztowaqć marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.03.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Kasiorku, nie poddaj się bo nie zawsze marzenia muszą być drogie... widziałam takie kuchni na forum robione przez stolarzy i nie różniły się wyglądem od tych sklepowych Zuzza bodajże ma właśnie taką kuchnię. Beauty, ciekawi mnie jaki jest przedział cenowy tych cudniastych kuchni, mogę prosić na priv Ja na 100% jestem zdecydowana właśnie na taką A na budowie powolutku się rozkręca... trwają wykopy i zaraz jadę do wodociągów, żeby zgłosić chęć rozpoczęcia prac zw. z przyłączem wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień dobry, dziś piątek...13ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.03.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień dobry, dziś piątek...13ty Nie jestem przesądna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.03.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 ja też w sumie... no to jedź, jedź... i daj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts