lilan 24.03.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dardurdko śliczne okienka. Masz już do nich wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Lilan, wyceny jeszcze nie mam, ale jak tylko coś będzie to się pochwalę i gratuluję 1000-cznego wpisu do moich komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dardurdka bierz te są piękne !!!!!!.Nawet nie wiedziałam,że można takie okna dostać z pcv Ja wiedziałam, ale myślałam, że są dla mnie nieosiągalne aż pewnego razu gdy oglądałam okna Googulka zobaczyłam że to pcv, tak ładnie skomponowane... i pomyślałam, że może chociaż wycenię... bo o drewnianych to już dawno zapomniałam (57tys.zł )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 24.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dardurdka wpadam z rewizytą. Te okna proponowane przez Ciebie są piękne...żałuję ze nie wiedzialam ze takie cuda z pcv robią....jak tam harmonogram prac na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kochana, na razie błoto... czekamy żeby mogła koparka wjechać i zaczynamy hydraulikę... wszystko już umówione tylko ta pogoda Cieszę się, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 super te okna, ciekawe jak Ci je wycenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 też się zastanawiam, ale mam już coraz mniej złudzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dardurka, nie zalamuj mi si tu! bedzie dobrze, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dzisiaj dzwonił pan z firmy, która w moim imieniu także robi wyceny... chciał rzyty elewacji, żeby ładnie zaprojektować układ okien. Zachwycał się bardzo nad tymi oknami, bo nigdy wcześniej takich nie widział (firma z którą najlepiej współpracują a tym samym mają u niej największe rabaty, nie robi takich okienek) i stwierdził, że tanie nie będą przygnębił mnie tym sformułowaniem... a i na ich upusty nie liczę bo skoro muszą nawiązywać nową współpracą to od razu upustów nie dostaną, więc i ja nie mam co liczyć Pani z Twojej firmy też jeszcze nie dzwoniła więc czekam... może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dobra, dobra niech on taki madry nie bedzie skoro nie robia takich to skad on wie czy beda drogie czy nie dobrze rozumiem, dalas tez do wyceny w Swiebodzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Tak Jak będzie trzeba to sobie tirem przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie no, jestes jeszcze bardziej szalona niz ja a to ze nie odzwonila to sie nie martw, bo ona ma troche swoj swiat, i bardzo indywidualnie podchodzi do klientow. Kazde zamowienie traktuje jak wyzwanie, bardzo sie wczuwa, takze napewno teraz siedzi i projektuje twoje okienka wedlug swojej artystycznej duszy fajnie ze jeszcze takie firmy istnieja, bo tej babce naprawde zalezy zeby nasze okienka byly piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No to się cieszę, bo mnie też zależy żeby było idealnie a okienka małe mam szer. 60 więc mi sie tak ładnie nie ułoży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 W wykuszu mam 60tki?Masz rzuty w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Właśnie uzupełniłam na pierwszej stronie dziennika (już dawno miałam to zrobić ) U mnie są właśnie 60- te wąskie a wysokie... te z przodu i z tyłu przy tarasowych też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurka to nie wiem jak to podzielic moze ta babka z BEMA cos wymysli. Wizualizacja projektu przedstawia chyba wersje ze szprosami, nie ulatwia to nam myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no właśnie! jak tak patrzę na te elewacje ze szprosami to się zastanawiam czy nie zostawić tak jak jest, ale warto spróbować... zawsze dobrze wiedzieć, że mniej ambitna wersja też jest do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 24.03.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a na upartego, zawsze mozesz sobie kazac dodac dekor na tych slupkach co dziela okna jak sie je otwiera (jezeli okna sa dwuskrzydlowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.03.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 są, są... i już nawet o tym myślałam, ale piękne są te Twoje szprosy i to nie będzie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 jakie masz szerokie te frontowe okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts