monia i marek 30.03.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dobry pomysł! Zwłaszcza, że często dostępne klamki są tylko w 1 egz. a lepiej mieć od razu koplet do wszystkich drzwi Tylko się zastanawiam, w których drzwiach najlepiej zastosować taką klamkę??? Tych w wykuszu??? (byłoby najlepiej od razu na przestrzał domu) czy w tych od bocznego tarasu??? Są osłonięte balkonem, więc nic by się z nią nie działo najlepiej w jednych i drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.03.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To były by w 3. Ciekawa ile dodatkowo taka przyjemność kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam wieczornie, jutro z kawką przyjdę jak nie zaśpie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.04.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 O! I masz! Zaspałaś!!! a ja chora, o suchym pyszczku, jeszcze kawy nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 witam przyszłam się przwitać ,teraz to tylko patrzeć jak zaczniecie się powoli wykanczać ( oczywiście mowa o domku ihhihi) pozdrawiam jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.04.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gratuluję kanalizacji Robicie szambo czy podpinacie się do gminnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.04.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Jessie, mam nadzieję że szybko się wykończymy Dorotko, robimy szambo, takie podwójne. Tam gdzie mamy działkę nie ma jeszcze kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.04.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale macie już bliżej niż dalej. My o kanalizacji jeszcze nie myśleliśmy, tzn. o instalacji w domu.Ale za to podjęliśmy decyzję co do okien. Myślę, że wtym tygodniu podpiszemy umowę. Firma, której okna oglądaliśmy w sobotę, przesłała wycenę o 6 tys niższą niż OknoPlast, no i nie trzeba płacić 100% przy składaniu zamówienia. Trochę nas ta wcześniejsza zapłata w OknoPlaście niepokoiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.04.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ale macie już bliżej niż dalej. My o kanalizacji jeszcze nie myśleliśmy, tzn. o instalacji w domu. Ale za to podjęliśmy decyzję co do okien. Myślę, że wtym tygodniu podpiszemy umowę. Firma, której okna oglądaliśmy w sobotę, przesłała wycenę o 6 tys niższą niż OknoPlast, no i nie trzeba płacić 100% przy składaniu zamówienia. Trochę nas ta wcześniejsza zapłata w OknoPlaście niepokoiła. No to gratuluje!!! Ja też miałam z oknoplastu dużo wyższą ofertę, a 6tys. to duża różnica zwłaszcza, że wygląd ten sam Najprawdopodobniej zamówimy za miesiąc w miejscowej firmie (jakieś 23-24tys.). A o kanalizację się nie martw, bardzo szybka sprawa u nas zaczęli o 8.30 a już tylko przebić się na zewnątrz zostało Zresztą koszt też niewielki, gorzej z centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 My jeszcze nie wiemy ile nas to będzie ksoztować. W każdym razie wodę, kanalizację i centralne będzie nam robić jedna firma, ale jeszcze z nimi nie rozmawialiśmy. Tyle, że nie mamy wyboru - musimy ich wziąć, bo właściciel pracuje w gminie i to on potem dokonuje oficjalnego odbioru robót i zbyt często się zdarza, że nie chce zatwierdzić robót, jeśli robi je inna firma. Trochę to wygląda jak mafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.04.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 eee lekka przesada, wszystkiego sam by nie zrobił, pewnie mnóstwo firm płaci mu za przybitą pieczątkę przy zgłoszeniu (u nas tak jest); a wszystko też robi jedna firma... nie ma się co poddawać, jeśli wszystko będzie jak trzeba to odbiór musi być, a na pewno ta jego (tego z gminy) firma do najtańszych nie należy Nie daj się zastraszyć! Szukaj dobrej firmy, ale nie drogiej. Mamy podobne domki, więc będziesz mogła się mniej więcej zorientować z cenach... jak chcesz to Ci wyśle naszą wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.04.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Bardzo chętnie skorzystam. Tyle, że u nas szamba nie będzie, bo mamy kanalizację gminną w drodze i zrobiliśmy już podłączenie na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.04.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A to jest wycena bez kopania szamba Szambo to już inna bajka, tylko doprowadzą rury do miejsca gdzie ma być Wyślę Ci na priv, jak znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.04.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.04.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 http://www.sparta.com.pl/ Iwonko znalazłam fajną hurtownie klamek ,mają bardzo duży wybór.W klamexie sprawdzałam ceny:komplet kosztuje 167zł.netto,a tu ceny są o połowę niższe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam pięknie..we Dworku..jak w tej stronce jest wyraz sparta sie mnie to bardzo podobuje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 O! I masz! Zaspałaś!!! a ja chora, o suchym pyszczku, jeszcze kawy nie piłam nie zaspałam... tylko zapomniałam do kogo miałam przyjść z tą kawą taka sklerotyczka ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 dzień dobry pewnie niedługo lecisz na budowę dowiedzieć się co i jak się dzieje ,to nie zapomnij zdac relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.04.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak zdrówko? Lepiej Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.04.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam wszystkich serdecznie, humor mi dopisuje Wprawdzie łzy mi ciekną, ale to przez ten katar Właśnie wróciłam z budowy, robota wrze... Bob Budowniczy nie źle się spisał Aby patrzeć jak będziemy mieli wodę!!!! Zdjęcia wkleję później bo zostawiłam aparat w samochodzie wszystko przez listonosza, przez którego musieliśmy szybko wracać do domu... ale chociaż przywiózł mi winobluszcze Teraz muszę je wsadzić, więc zdjęcia wkleję później Słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts