dardurdka 29.04.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Oj to to tak! Zwłaszcza, że w sobotę mam gości na działce... takie malutkie otwarcie lasu robimy a tam jedyny kącik, żeby grilla rozpalić więc porządkuję, choć na efekty trzeba będzie jeszcze długo poczekać... zaraz jadę na działkę to i jakieś zdjęcie wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ale u ciebie pięknie się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.04.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziękuję Jessi! Szkoda, że jeszcze jest tyle do zrobienia np. przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 poradzisz sobie już tyle zrobiłaś to i przed domkiem zrobisz pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.04.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Ja się na pewno nie poddam! Tylko ta ziemia to złota wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.04.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no i dobrze ,to pracuj pracuj a efekty zobaczysz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Cześć dziewczynki Aniu, nie wiem czy tak dobrze mieć "te hektary"... pomyśl ile kasy mi pójdzie zanim czymś je zapełnię kasa kasą, ale efekt.. powoli sie zapełni i rozrośnie, przynajmniejsz masz gdzie dać upust swojej twórczości ogródkowej. Ja choćbym chciała to nie mam gdzie A róż jeszcze tyle bym chciała... A może spróbuj coś od ludzi pozbierać? Moje pierwsze sadzonki w tamtym roku to same zbiory od sąsiadów i odszczypki od wszystkiego co mogłam dostać przez ogrodzenia ... I wszystko sie przyjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.04.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Aniu, ja oczywiście także poobskubywałam u każdego w ogródku małe co nieco Teraz padam na twarz, wyrównaliśmy wszystko w lesie... jak znajdę siły to może jeszcze dzisiaj coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no, to pięknie walczysz sporo roboty przed Tobą. Ale jak to potem cieszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.04.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Wczoraj nie dałam rady 18 ton rozrównanej ziemi to nie dziwcie mi się że poszłam spać razem z dzieckiem Ale zaraz nadrobię dziennik Powiem jeszcze tylko, że las przestał wyglądać jak las jakoś brakuje mi tego runa, ale to kwestia czasu i znowu będzie pełno szyszek i igieł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 01.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witam Patrze i podziwiam postępy na budowie no i oczywiście Twój leśny ogród który zapowiada się całkiem całkiem Strasznie ci zazdoszcze bo ja narazie moge tylko pomarzyć i poplanować jak będzie wyglądał mój ogród w przyszłości. Ale może sie doczekam. Narazie czekam na pana koparkowego który ma przyjechać i dosłownie zbombardowac moją działeczke. Zauważyłam na zdjęciach murki, bardzo ładnie sie prezentują. To zwykły biały kamień czy jakiś piaskowiec?? U mnie leży cała sterta kamienia po kopaniu fundamentów i studni i zastanawiam sie czy nie dało by się z niego zrobić jakiś obwódek lub murków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.05.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witaj Matysiu!!! Bardzo miło Cię gościć a kamień to dokładnie tak jak piszesz taki kamień (wapienny z odbitymi muszlami ) wykopany u jakiegoś sąsiada, który nie miał gdzie tego wywieźć. Ja nawet nie łączyłam ich na żadną zaprawę, choć zdaję sobie sprawę że mogą się rozpłynąć po jakiejś wielkiej burzy jedyne co bym zrobiła inaczej to dałabym folię między kamieniami a nasypaną ziemią. Spokojnie, i Ty doczekasz się swojego ogrodu choć i ja na mój docelowy ogród będę musiała jeszcze poczekać, choć ten leśny jest niczego sobie Jeszcze mi trochę zostało tych kamieni, więc może coś jeszcze z nich ułożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.05.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Narobiłaś się i efekty piękne widać, podziwiam Cie za to, własnymi rączkami taki kawał roboty odwalić I pomyśl jaka kondycje będziesz miała na koniec sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.05.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witaj Kasiu!!! Nie było aż tak źle, choć w kręgosłupie można to odczuć Bardziej myślę o tej Twojej podłodze do wiatrołapu, strasznie mi się ten pomysł podoba i styl także mój! Rezydencje muszą i w środku mieć jakiś motyw przewodni, zresztą jak każdy dom... Uwielbiam detale i już nie mogę się doczekać Twoich realizacji bo od razu się piszę na podglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 02.05.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 jeeeeeeeeeesssssssssssssuuuuuuuuuuuuujak wsadzić ten emblemat? do giabła! znowy ten krzyżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 03.05.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jeeeeeeeeeesssssssssssssuuuuuuuuuuuuu jak wsadzić ten emblemat? do giabła! znowy ten krzyżyk. Agnieszko, musisz skopiować adres obrazka, ten z jego właściwości Czekam na dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 03.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 no patrz JEST ! dzięki WIELKIE ! frontu nie wkleiłam bo będzie całkiem inny niż w projekcie! Miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agaszka 04.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przypomniało mi się .Sypialnię kupowałam w As Meble zobacz sobie stronę i podaję też gg do pani Ani właścicielka i bardzo miła osoba .Można coś tam u niej wypatrzyć. gg 4819517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.05.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przypomniało mi się .Sypialnię kupowałam w As Meble zobacz sobie stronę i podaję też gg do pani Ani właścicielka i bardzo miła osoba .Można coś tam u niej wypatrzyć. gg 4819517 Dziękuję Agaszko, na pewno tam zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts