edytka121 06.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 witaj, ale u Ciebie postepy w ogrodzie. podziwiam za determinacje, pieknie po prostu pieknie w tym ogordzie lasowym u nas dopoki sie nie wprowadzimy to z ogrodu nici, w przyszlym roku powalcze. pozdrawiam cieplo edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.05.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Edytko, u mnie tylko w ogrodzie postępy... a u Ciebie widziałam, że mnóstwo się dzieje i to najważniejsze, na ogród przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Iwonko ,ależ Ty jesteś pracowita!ogród wygląda już fantastycznie ,a jak się te roślinki rozrosną to będzie naprawdę czarodziejski ogród .Wiele wysiłku włożyłaś ,aby okiełznać tę przyrodę.Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.05.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Iwonko ,ależ Ty jesteś pracowita!ogród wygląda już fantastycznie ,a jak się te roślinki rozrosną to będzie naprawdę czarodziejski ogród .Wiele wysiłku włożyłaś ,aby okiełznać tę przyrodę.Jestem pod wrażeniem Skarbie chyba przesadzasz, bo mnie się wydaje że ja tam nic jeszcze nie zrobiłam, a tyle bym chciała roślin kupić Jestem chora na żurawki rozmaite a do czarodziejskiego ogrodu to jeszcze dużo brakuje Chciałabym, żeby wszystko się szybko rozrosło, ale niestety na wszystko trzeba czasu... i ta trawa, której jeszcze nie widać... ponura ta sucha gleba. Na poprawę humoru oglądam sobie Twój projekt kuchni, cały czas stawiam na szeroki okap!!! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 06.05.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Kawał roboty zrobiliście w ogrodzie! W tym tygodniu leci na TVN Meteo krotki reportaz o ogrodach leśnych. Pozdrawiam D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.05.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dominium, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.05.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Uzupełniłam dziennik o ostatnie zdobycze Niepokoją mnie tylko wredne małe robaczki, które zaatakowały zawilca tak to paskuctwo wygląda... http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000007dd73fc/1/179/yAfAmsn56z9SVjOCNIl30MxQMzKfTxH8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 10.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dardurdko przyszłam się weekendowo przywitać i zerknąc jak wyglądaja postępy w pracach...zazdroszcze że juz mozesz cos z ogrodem robić. U mnie niestety jeszcze takiej możliwośći nie ma....Nie ma co budowa uczy cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 to i ja sie przywitam bo dawno mnie tu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 10.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 dardurdka : potrzebna Twoja pomoc ! Wejdż na wątek "edyta z mgprojekt" i pomóż rozwiązać problemy ze zdjęciami osobie o nicku " mjarzab"ppppppppllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.05.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witajcie dziewczyny Coffee, z tym ogródkiem to tak nie do końca, bo i funduszy na to nie ma (większość roślin mam od znajomych z ogrodów ) a i na ten właściwy ogród też muszę jeszcze dłuuugo poczekać Ale chociaż w lesie mogę się wyżyć ogrodniczo Andżelika, zaraz do Ciebie biegnę zobaczyć postępy Agnieszka, widzę że daliście sobie radę bez mojej pomocy, teraz mnie coraz mniej na fm, szkoda mi tej pięknej pogody, a i Kinię trudno w domu utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.05.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzien dobry ,witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 i ja się witam. a nie mówiłam ,że emocje się dopiero teraz zaczną? I tak pozniej będziesz gniazdka przenosić ,tego nie da się uniknąć powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam pieknie ale ogródek...i elektrykie bedzieta jush miec nio nio przjezałem dziennik pirwsy raz od jakiegos tygodnia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.05.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witaj Jessi!!! Beatko, miałaś rację normalnie aż brzuch mnie rozbolał bo tak dokładnie się nie zastanawiałam, gdzie jaki kinkiet chcę a to już trzeba wiedzieć Dobrze, że to tata a nie ktoś obcy więc mogę wydziwiać Ale przenosić gniazdek już raczej nie będę, prędzej dorabiać (choć i tak wydaje mi się że ich trochę dużo!). I tak w sypialni na poddaszu nie zrobiliśmy jeszcze gniazdek tv itp. bo jednak będzie ściana i zrobimy dużą garderobę... ale z ich dorobieniem ma nie być problemów Duchu, troszkę zaczęło się dziać... a już tyle czekałam, że nawet musi się dziać A jeśli chodzi o dziennik, to nic nie szkodzi Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.05.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 cześć Piękne Ogrodniczki Dardulko, szybko działacie, hop do przodu jesteś.. elektryka- potwierdzam..nie wiem jak u Was, ale tu temat przyłacza sprowadza sie do daj w łapę..a poza tym te wył/wł to drobiazgi wymagające wnikliwej uwagi..ale dobrze, że Ty masz tam tatę Ogród już widać, że iście Bajkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 14.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 http://zdrowaszkola.blox.pl/resource/truskawki.jpg dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 14.05.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 cześć Piękne Ogrodniczki Dardulko, szybko działacie, hop do przodu jesteś.. elektryka- potwierdzam..nie wiem jak u Was, ale tu temat przyłacza sprowadza sie do daj w łapę..a poza tym te wył/wł to drobiazgi wymagające wnikliwej uwagi..ale dobrze, że Ty masz tam tatę Ogród już widać, że iście Bajkowy Piąteczko, cieszę się że jesteś!!!! Dać w łapę??? Tylko komu???? W sumie pan, który miał zająć się moją sprawą (telefonicznie) zasugerował, żeby we wniosku napisać, że odbiór chcemy robić czy coś, i że to coś przyspieszy Dzisiaj będzie na budowie elektryk z upr. bo może zrobi nam takie przejściowe przyłącze (tylko że to strata pieniędzy)... Już sama nie wiem... Będzie o 17.00 więc może coś wymyśli a co do gniazdek to chyba lepiej za dużo niż za mało a i tak staram się je robić w mało widocznych miejscach Ogród: Niestety już nic nowego się nie pojawi (no chyba że dodatkowy skalniak ) ale mam teraz mało czasu na tę przyjemność Gosia-Anbudowa!!! Witaj, i dzień dobry ale na własne truskaweczki będzie trzeba jeszcze troszkę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.05.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 no to czereśnie dziś dzień doberek http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/38/Variety_is_the_spice_of_life.jpg/800px-Variety_is_the_spice_of_life.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Cześć Dardulko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts