dardurdka 16.05.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Cześć Dziewczynki!!! Coś tu u mnie ostatnio zamarło Jak tam Monisiu z przedszkolem dla Konradka??? Moja na szczęście przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 17.05.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien dobry ,no i gratulacje z okazji robienia elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dardulko mój się nie przyjął ale zapisałam go na listę rezerwowych i dostał się do Rembertowa - dobre i to. Od czerwca idzie na 3 miesiące do prywatnego bo w razie czego go zapisaliśmy jakby nigdzie się nie dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam cieplutko!Jak tam domek ustrojony już w kabelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Monisiu, zawsze przez te 3 m-ce to już się przyzwyczai i będzie mu lżej, tylko szkoda, że zapozna kolegów a potem zmiana... ale ważne że się dostał i już nie musisz myśleć! Beatko, ustrojony tylko na poddaszu na parterze będzie ustrojony na kilka dni przed tynkami... Na szczęście od jutra zaczynamy tarasy i wylewki, no i jak to wyschnie to tynki Ależ jestem szczęśliwa, chyba ta Twoja machina rozruchu na budowie ruszyła i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 powitac panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Przeglądając wcześniej dziennik sądziłam że w głębokim lesie będziecie mieszkać a tu na ostatnich fotkach domku widać że asfalt pod wjazd wiedzie Na jakim etapie planujecie wstawianie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Duchu!!! Amelio, okna planujemy dać jak będzie przynajmniej po tarasach bo jak na razie to byłyby w powietrzu (przynajmniej te na dole przy tarasie). Tak więc najprawdopodobniej przed albo po tynkach, ale raczej po a las jest z tyłu a i po drugiej stronie drogi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.05.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 [ z dziennika budowy ] Witam W zwiazku z tym, że my również zaczęliśmy budowę Anety mam sporo pytań i chętnie porozmiawiałabym z kimś kto ma to już za sobą. Bardzo podoba mi sie wersja z lukarnami, których w pierwotnym projekcie nie ma, czy zmienialiście projekt? Jak poradziliście sobie ze schodami na poddasze - zostawiliscie jak w projekcie? Czy wysokości ścianek od których zaczynają się skosy w pomieszczeniach na poddaszu nie są za niskie? ODPISZ, a może podasz swój e-mail lub nr gg. Bardzo chciałabym z Tobą porozmawiać. POZDRAWIAM SERDECZNIE [/u] http://forum.muratordom.pl/uzytkownik94111.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witaj Duchu!!! Amelio, okna planujemy dać jak będzie przynajmniej po tarasach bo jak na razie to byłyby w powietrzu (przynajmniej te na dole przy tarasie). Tak więc najprawdopodobniej przed albo po tynkach, ale raczej po a las jest z tyłu a i po drugiej stronie drogi też I nie boicie się złodziei? Przy robieniu instalacji zwłaszcza ogrzewania chyba trzeba by mieszkać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 [ z dziennika budowy ] Witam W zwiazku z tym, że my również zaczęliśmy budowę Anety mam sporo pytań i chętnie porozmiawiałabym z kimś kto ma to już za sobą. Bardzo podoba mi sie wersja z lukarnami, których w pierwotnym projekcie nie ma, czy zmienialiście projekt? Jak poradziliście sobie ze schodami na poddasze - zostawiliscie jak w projekcie? Czy wysokości ścianek od których zaczynają się skosy w pomieszczeniach na poddaszu nie są za niskie? ODPISZ, a może podasz swój e-mail lub nr gg. Bardzo chciałabym z Tobą porozmawiać. POZDRAWIAM SERDECZNIE [/u] MATAKA, cieszę się że coraz więcej osób decyduje się na dworek Aneta, wiele z nich znam tylko mailowo, ale mam nadzieję że jak już zaczniecie budowę to i dziennik się pojawi, a może już są jakieś zdjęcia (mogą być nawet u mnie w komentarzach Nasza Aneta jest zmieniona, (bo ja cały czas chciałam Ewelinę) ale nie przez p. Domaszczyńskich tylko przez naszych miejscowych architektów. Dodatkowe lukarny, rezygnacja z garażu, dodatkowy komin, częściowe podpiwniczenie. Schodów na poddasze nie mamy, pojawią się dopiero na etapie wykończeń... jeśli nie będziecie podpiwniczać to schody mogą zostać jak w projekcie (mam zdjęcia takich schodów to mogę się podzielić ). Jeśli chodzi o ściankę kolankową to my podnieśliśmy o 1 pustak (czyli jakieś 25cm) i do skosu wychodzi jakieś 160cm, więc niska na pewno nie jest. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą tu na forum lub mailowo: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wczoraj zakończone poddasze, przynajmniej tak twierdzi tato bo osobiście na wizytację wybieram się dzisiaj pokaż zdjęcia z tej wizytacji ... ...bardzo ładnie masz w tym swoim lesie ... podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zdjęć na razie nie będzie bo nie zrobiłam a teraz nie wejdę bo małż drabinkę schował a innego wejścia nie ma a i takie gołe ściany z kablami to mało fajne som... Ale jutro jak coś tylko się zacznie będą zdjęcia + te zaległe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 I nie boicie się złodziei? Przy robieniu instalacji zwłaszcza ogrzewania chyba trzeba by mieszkać na budowie C.O. Będzie po tynkach, więc już i okna i drzwi będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Twój ogród leśny prezentuje się coraz lepiej, będzie pięknie ciekawa jestem jak wyjda te schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 My ogrzewanie też robiliśmy przed oknami i jakoś poszło.Myślę ,że co ma być o będzie ,czy z oknami ,czy też bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Tylko sie dobrze staraj z tym obiadem to i schody ci piekne wyleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.05.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Oni dobrze znają moje obiadki, bo to ekipa murarzy, która budowała nasz dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.05.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Andżelko, a widziałaś kuchnię??? Dzięki niej znowu uwierzyłam, że i u mnie się taka zmieści http://www.weranda.pl/materialy/2009/05/4891521/big_6.JPG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 19.05.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie dawaj wiecej zdjec bo znow bede szala i maz mi osiwieje tak sobie patrze i moze u mnie tez sie zmiesci a jak nie to kilka scianek sie przesunie - w sumie bardzo proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts