dardurdka 30.05.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dardurdka a ja tez mialam od wczoraj jakis słodyczowy kryzys. Ogolnie próbuję się odchudzać (zakupilam sobie nawet orbitreka i mam zamiar na nim biegac ile wlezie) ale od wczoraj tak mi sie czegos słodkiego chcialo, ze wlasnie majstruję w kuchni deserki (ptasie mleczko z galaretka i owocami ) - raz sie zyje nie? A radą poratuję z wielka przyjemnością Cieszę się bardzo!!! A co do słodyczy to ja ich nigdy nie odmawiam W końcu "kochanego ciałka nigdy za wiele..." a tak poważnie to małe co nieco nie zaszkodzi, a odchudzać się można od następnego dnia Zresztą w taaakiej kuchni to i deserek wolno zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 31.05.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wlasnie wyczytalam gdzies że kupiłaś ostatnio rower....jak ci jazda idzie? Ja kupilam orbitreka (jeszcze go nie mam w domu...) ciekawa jestem na jak dlugo mi uporu starczy... Kurczę, ale wole chyba cwiczyc niz przestac jeść...Jak pogoda u ciebie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.05.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Coffee, w każdym domu rowerek się przyda a u nas ostatnio zbrakło, więc kupiłam a taki do ćwiczeń to mam od paru lat, ale niestety jakoś nie lubię patrzeć w jeden punkt, wolę pojeździć po okolicy, zresztą z Kingą to najlepsze wyjście, wtedy i ona jest zadowolona A pogoda u mnie fatalna a zaraz jadę na uczelnię, choć wcale nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Iwonko ,jak ja Ci współczuje tej nauki .Ciesze się ,że to wszystko już mam za sobą Ja mam takie zrywy jeżeli chodzi o kondycje .Zima biegałam rano ,5km.Czułam się fantastycznie.Później przyszły ferie i zaprzestałam ,ale teraz muszę się znowu zmobilizować ,bo miałam po tych biegach kopa na cały dzień!Teraz rano ,zamiast biegać siedzę na FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 31.05.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Dardurdko.. chce fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Łuczki wycięte i ocieplone Nie widać, pewnie oszukuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.05.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Uwierzcie mi, że nawet nie zdążyłam zdjęć zrobić Jakoś teraz już nie są dla mnie tak ważne i chyba po "grubszych etapach będę fotografować, ale łuczki może jutro uda mi się cyknąć, choć prawie nie widać różnicy Lecę uzupełnić dziennik bo potrzebuję pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Czytałam w dzienniku ze zagwozdki się zaczynają ,co? Przemyśl ,w jakich m.w.kolorach będziesz chciała dom urządzić .Parapety wybierz uniwersalne ,bo jeszcze wizja wykończenia może sie zmienić,ale tonacja ogólna raczej powinna być jednolita.Zobacz tę brescie,sa to niezobowiązujące mazgaje ,pasują do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 01.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 dardurdko ja poszłam z paprapetami na łatwiznę i będą u mnie drewniane lakierowane na biało, pasują do okien idrzwi i listw przypodłogowych i niezależnie od koloru ścian zawsze bdą pasowały I zdjęć sie domagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.06.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Obiecuję, że zdjęcia będą, ale teraz na prawdę nie ma nic do pokazywania Ja myślałam o czymś takim: parapety właśnie te brescia, albo jakiś jasny trawertyn, w wykuszu, dookoła parkietu+ kominek, i tu gdzie jadalnia dać taki sam kamień. Taki sam dałabym też w hollu, choć mój mąż jest przeciwnikiem kamienia w domu (ma firmę kamieniarską ), a mnie się podoba, pomimo, że zimny i śliski W kuchni chcę czarno-białą kompozycję bo blaty chcę czarne... Tylko zastanawiam się czy to będzie miało ręce i nogi??? Zapomniałam dodać, że tu gdzie ta część z kamienia na jadalnię i brzeg wykuszu obrysowałabym jakimś lekko kontrastującym dekorem, tylko nie wiem gdzie takie coś znaleźć?!? Z mozaiki kamiennej zrobić???Coś jak u Ciebie Kasiorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 02.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dardurdka moj 300 post musi być u ciebie Czy dobrze rozumiem ze planujesz dac marmur na podłogę w jadalni i nie tylko? Własciwie to nawet nie pomyslalam ze tak mozna....to chyba lepsze rozwiązanie niz plytki gresowe, bo moje ciągle wygladaja na zamazane mimo mycia rożnymi specyfikami....a marmur miodzio-piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.06.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dziękuję Coffee To dla mnie zaszczyt!!! A marmur, tak, dobrze zrozumiałaś, tak sobie umyślałam, choć mąż nie jest zachwycony, nawet nie ze względu na kosz, tylko nie jest zwolennikiem kamienia wewnątrz domu Trochę zbił mnie z tropu ten kierownik, wg którego może się on wycierać na posadzce, no bo wiadomo, kruchy, delikatny, ale w końcu to nie będzie podłoga w banku (gdzie tysiące osób po niej chodzą) tylko w domku i to obrzeżami, aby holl planuję w całości, ale to nie na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja będę chłonna zdjęć takiej podłogi, zapowiada sie wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.06.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dziękuję Aniu Zobaczymy jutro popołudniu co jest możliwe do realizacji z moich planów, bo jutro będą się wycinać moje parapety Choć za namową teścia myślę też o innym kamyczku - granicie, który jest trwały, dobry do obróbki i nie wyciera się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.06.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Iwonko ,jak planujesz podłogę z kamienia ,to koniecznie pomyśl o ogrzewaniu podłogowym ,będzie miła w dotyku Ciesze się ,że zamówiłaś parapety z marmuru ,do wnetrza jak najbardziej się nadają ,natomiast na zewnątrz muszą być granitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.06.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj Lalciu! Podłogówkę planowałam w kuchni, hollu i łazienkach, ale może warto położyć ją też w jadalni czy wykuszu, choć nie wiem czy da się bez dodatkowych pomp a u nas liczy się każdy grosz, choć nie chciałabym później żałować Strasznie się cieszę z tych marmurowych parapetów Jutro już będę je mieć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jak ma być z kamienia podłoga ,to na to nie ma co oszczędzać nAA OGRZEWANIU ,bo później na prawdę będziesz żałować.I JAK FAJNIE BĘDZIE MIAŁA KINIA biegając w skarpetkach.Zrób to koniecznie ,zapytaj hydraulika jak to rozwiązać ,nie przypuszczam ,żeby był to wielki koszt ,a jaki komfort!nie pomogę ci technicznie ,bo ja mam inne ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.06.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To na pewno Fajnie by było, dobrze że do c.o. mam jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 mój tato ma tak właśnie zsynchronizowane ogrzewanie normalne i podłogowe i ma jakieś pompki.Zapytam go . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 02.06.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No właśnie, bo przy niewielkich powierzchniach można bez pompek, tzn. tak jak mieliśmy ustalone, 2xłazienka, holl i kuchnia, ale chociaż jadalnia to nie będzie może aż tak duża różnica Możesz zapytać tatę, bo ja ze swoimi fachowcami to będę widziała się dopiero na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts