dardurdka 04.06.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Hej to jeszcze raz ja Mój marmur to Terrato Olimpo. Kamieniarze ponoć mówia na niego w skrócie Olimp i jest to włoski marmur. Perrlato olimpo, znalazłam! Jeju, on wygląda tak samo jak breccia, teraz to już nie wiem który mam Bo oczywiście nie zapytałam, tylko powiedziałam że ten i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 04.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Przekręciłam nazwę tak to jest jak człowiek przez telefony sie kontaktuje . Jezeli są bardzo podobne i jest ci wlasciwie wszystko jedno to weż ten ktory jest łatwiejszy w obróbce i wyierz sobie oczywiście najładniejszą płyte jaką znajdziesz, bo one też bywają mniej lub bardziej urokliwe. Co do kawy dardurdka to uważaj bo będę za słowo trzymać i jak będę gdzies jechac to cie odwiedzę i na wizję lokalna sie wprosze d o dworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.06.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Płyty wybierałam, bo rzeczywiście rozmaite są A na wizję lokalną zapraszam, tylko jeszcze trochę bo na razie niewiele do obejrzenia Sama sobie mieszam w głowie, tu okna orzech, kurka też ładne http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000094e462c/1/160/sPzSw4tLrj8UvTgR3xqsbqKOriKu6VGh.jpg ale i tu ładne są... http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000094e5739/1/248/sFYEaoT74z9PnPfbSlMRk1P0jdwK5JiP.jpg Najprawdopodobniej zdecyduję się przy wypłacaniu zaliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.06.2009 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zapomniałam dodać, że właśnie taką elewację chcę u siebie coś o zbliżonych odcieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.06.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Zapomniałam dodać, że właśnie taką elewację chcę u siebie coś o zbliżonych odcieniach piękna ta elewacja I zobacz jak fajnie wyglądają te okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.06.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Nie wiem jakie wybierzesz okna, bo to musi być Twój wybór. Moja szwagierka ma złoty dąb i brązowy dach (dachówka cementowa brąz braass). Wygląda to b.ładnie, ale ja wybrałabym jednak orzech lub mahoń i to obustronnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.06.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzisiaj ok. 12.00 jedziemy i jak się uda (bo to od nas nie zależy ) to już dziś zamówimy, chyba jednak zdecyduję się na złoty dąb bo i tak u mnie będą wyglądały na ciemniejsze Tak na prawdę to po 2 nieprzespanych nocach z tego powodu, jest mi wszystko jedno aż boję się pomyśleć co będzie jak przyjadą... pewnie będę wyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie jest tak źle Wczoraj po powrocie z salonu łezka się w oku zakręciła, ale już popołudniu zaakceptowałam wybór i już nie chcę więcej o tych oknach myśleć Czasami wystarczy właśnie takie zdanie, który otrzeźwi człowieka, że jednak to nie jest aż tak ważne, i świat się przez to nie zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Gratuluje podjęcia kolejnej decyzji!Na pewno dokonałaś dobrego wyboru ,bo jest to twój wybór i Twoje okna .I masz racje ,trzeba szybko o tym zapomnieć i brać się za kolejne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.06.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dziękuję Beatko Ale mogę z czystym sumieniem obiecać, że gdy przyjdzie czas na remont tego "nowego" domu, wtedy okna i drzwi zrobię sobie w stylu nawiązującym do Twoich W końcu coś trzeba robić za jakieś 10-15 lat a teraz lecę szykować się na weselicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 miłej zabawy Wam życzę .Tylko Iwonko nie myśl za dużo o tych oknach ,bo Ci się jeszcze nóżka w tańcu powinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.06.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 miłej zabawy Wam życzę .Tylko Iwonko nie myśl za dużo o tych oknach ,bo Ci się jeszcze nóżka w tańcu powinie Było bardzo miło i nawet przez moment nie myślałam o oknach Noga mi się też nie powinęła A najlepsza to była nasza Mała, wytrzymała do 12. i nawet nie marudziła (cały czas tańczyła albo ganiała się z dzieciakami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 I jakie okna wybrane? Te, które ma Angelika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 I jakie okna wybrane? Te, które ma Angelika? Nie, już dawno wróciłam do koncepcji zgodnej z projektem, i tak moim zdaniem jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 miłej zabawy Wam życzę .Tylko Iwonko nie myśl za dużo o tych oknach ,bo Ci się jeszcze nóżka w tańcu powinie Było bardzo miło i nawet przez moment nie myślałam o oknach Noga mi się też nie powinęła A najlepsza to była nasza Mała, wytrzymała do 12. i nawet nie marudziła (cały czas tańczyła albo ganiała się z dzieciakami ) Zawsze zastanawiałam sie ,jak to jest ,że dzieciaki o 22-giej normalnie padają ,a na weselu hasają na równi ze starszymi..Iwonko ,co aktualnie robisz na budowie?będziesz czekać za oknami ,czy bierzecie się za coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2009 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Skarbie, pan od tynków powiedział, że nie wejdzie wcześniej jak będą okna chyba, że uszczelnimy otwory folią bo jak jest przeciąg to za szybko schnie i może pękać Tak więc poczekamy na okna, zwłaszcza że i tak on mówił coś o miesiącu czekania, ale może nas gdzieś wciśnie (ma 8 ludzi, więc robota pali im się w rękach) Mam coś dla Ciebie, wcześniej nie pamiętałam gdzie te zdjęcia zapisałam, ale znalazłam Pomysł na zrobienie Twojego portyku Skoro nie da się za bardzo gzymsów dorobić w samym "trójkącie" to może masywniejszy spód (podstawa) wygląda to rewelacyjnie i nawet blachą obrobione, jak chciałaś http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/31000000099216fb/1/251/OGMNFY13wD9J-41IsDEriWNWq2weveKZ.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000009921741/1/214/EnEINsZT1j-8YpetDsq-k06X0dNkts7b.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/310000000992179d/1/193/G9s7q5PN5T_Ob__MlDM5T4xhZHxsg7Gk.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/3100000009921820/1/125/yktqUhYi6z8hwt18WDeSH9CACyl1HHMA.jpg a i kolorystyka zbliżona do Twojego dworku, więc może się przyda Niedaleko mnie stoi taki domek, tylko stolarkę ma złoty dąb... nie miał jeszcze portyku, ale podjade sprawdzę, może też będzie wart sfotografowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Fajowy sposób na podbitkę, chyba sobie zapożyczę . Zawsze właśnie podbitka, taka tradycyjna, nie pasowała mi do dworku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja już nawet tłumaczyłam panu od elewacji jak ma to zrobić, zmartwił się bo powiedział, że do tego efektu trzeba wraz podbitkę zrobić i dopiero wtedy gzymsiki, ale i tak się skusiłam Uwielbiam takie podbitki, zwłaszcza że taka rozwiąże problem mojego trochę za krótkiego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.06.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bo dworki mają to do siebie, że nie mogą mieć za długiego okapu, bo będą wyglądać jakby im czapka na oczy opadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.06.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Marzy mi się właśnie taki okapik, ciekawe jak to będzie u mnie wyglądało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts